Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 17 év után elhagyott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Figyelt kérdés

23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.

Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.

Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.

Na most jön a csavar...

Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.

Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".

Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.

Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.

Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.

De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.

Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.

Most ez mi a büdös franc???

Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????

Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.

Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...

2022. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
91%

"Én ennek az embernek minden apró gondolatát tudtam"

Ezek szerint megsem, hiszen teged is sokkolt a szitu.

Vegul utana jartam, hogy mi az az ikerlang. Beszeltem a volegenyemmel es azt mondta, hogy tudja mi az es, hogy a kapcsolatunk elejen mar mondta nekem, hogy en vagyok az. Aztan eszembe is jutott, hogy tenyleg beszeltunk errol. Tenyleg nagyon gyorsan jottunk ossze, o elhagyta ertem az akkori parjat. Aztan kezdtuk el a kapcsolatot. Tenyleg olyan erzes (a mai napig is) volt, hogy amikor egymasra neztunk, akkor a lelkunk feltoltodott. Nem szoltunk egy szot sem, csak neztuk egymast es ereztuk, hogy valami hihetetlen energia aramlik koztunk. Gyakori a telepatia is. Random dolgok jutnak egyszerre az eszunkbe, nem is kell beszelnunk ahhoz, hogy tudjuk a masik mire gondol, mit erez. Gyakran kirandulunk, szeretunk elmerulni a termeszetben.VISZONT. Mi ezzel nem foglalkozunk ugy, ahogy ti tettetek, mintha valami felsobbrendu lenyek lennetek. Nalunk ez a dolog letezik, tudjuk, erezzuk es ennyi, ez van!

Mi hagyjuk, hogy ezek a termeszetes erzesek vezessenek bennunket, nem kutatjuk, nem bolygatjuk.

Nem is tudnank ugy elni, mint valami szektasok. Mi amugy hiszunk Istenbe, de azt is a magunk kulonleges modjan. Nem teritunk, nem jarunk templomba (neha elmegyunk, ha nincs ott senki). Teljesen normalis par vagyunk es masok szemeben is azok vagyunk.

Meg mindig hitetlenul allok a sztorid elott, de egy biztos: ezek mar korabbrol ismertek egymast. Lehet, hogy pont a munkahelyen. Aztan megbeszeltek, hogy hogy lesz a legegyszerubb eloadni ezt az egeszet neked, es akkor jott ez a meditacios szinhaz. A ferjed is tudta, hogy ezt ugyis beveszed es, hogy nem kell tul sokat magyarazkodnia, hiszen te csak tudod, hogy mi az ha ket ember lelke egyesul!

Viszont, ha te tenyleg elhiszed ezt az egeszet, akkor kezdj el meg tobbet meditalni es setalj sokat. Elobb utobb te is megtalalod a masik feledet.

2022. jan. 20. 03:55
 32/75 anonim ***** válasza:
92%
Én is tudom mi az ikerláng de szerintem a pasid szimplán őrült...
2022. jan. 20. 06:12
 33/75 anonim ***** válasza:
58%

ezt hívják szerelemnek. semmi hókuszpókusz. csak ilyet ritkán él át az ember. mármint azt, amit itt páran leírtak.

a kérdező sztorija sántít. tuti találkoztak már előtte. szerintem ez a pasi jól tud manipulálni.

2022. jan. 20. 06:13
 34/75 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg át lettél vágva.

Így akart lerázni csak,mert ezt a "találkozást" szerintem csak megjástzották.

Ha mégsem, akkor is ritka nagy tahó az embered. Így megalázni egy nőt akkor sem lenne joga,spiritualitás ide vagy oda. Egyértelmű, hogy már nem szeretett téged kitudja mióta.

2022. jan. 20. 07:03
 35/75 Noren1989 ***** válasza:
75%

És mindezt csak így rànézésre. Megbocsàss, de aki egy hótidegenhez így odamegy, az klinikai eset.

Vagy ez, vagy màr 20-25éve dugnak.

Téged kissé sajnàllak, h mindezt tokkal-vonóval bevetted,deez van. Az életed letelt, elnyomtad egy olyan emberre, aki tökéletes volt a szemedben.

2022. jan. 20. 07:42
 36/75 anonim ***** válasza:
91%

A bölcs Norent kicsit most kritizálnom kell: egy jó életet élt és biztos vagyok benne, hogy az idő nagy részében ez az ember is szerette. Az, hogy így szabadult meg tőle az nem szép, de talán a mesébe belefér.

Talán kicsit tanult, a legtöbb ember nem tanul semmiből. Ebből annyi a tanulság, hogy érdemes a realitás talaján fürkészni, hogy mi a valóság. A spiriizé túltolása nem szerencsés.

2022. jan. 20. 07:49
 37/75 anonim ***** válasza:
86%
Én szerintem pedig ez meg volt játszva. Mivel tudja, hogy te hiszel ebben, előadott a szeretőjével egy kis szindarabot. Nemsokára te is rájössz, hogy becsaptak. Sajnálom.
2022. jan. 20. 20:24
 38/75 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekek, ne már.. 4 oldalon keresztül ezt elemezgetni, de tényleg. Tőlem sem állnak messze ezek a spirituális dolgok, nem hiszek a veletlenekben.

Félre ne érts kérdező, még csak azt sem mondom, hogy kitalált mese az egész.. de egy abszurdum. Egy totális agymenés. Én leroviditenem a sztorit annyival, hogy a volt párod egyszerűen őrült, kattant és számomra ez valahol még ijesztő is.

Jópár ember van körülöttem, akik ennyire elmélyülten spirituálisok, nagyon szeretem őket egyébként és sokmindenben latom úgy a dolgokat, ahogy ők. De úgy érzem a te sztorid már egy másik véglet, ahol számomra ez az ember egész egyszerűen beteg.

2022. jan. 20. 20:45
 39/75 A kérdező kommentje:

Mielőtt reagálnék, hátha valakit érdekel. Azóta sokat nyugodtam és a szerelmem is visszahívott, beszéltünk.., hármasban.

Valóban jól gondoltam, velem is folytatni akarja, csak igazából rá fog összpontosítani, és ahogy eddig is voltak nekünk barátok, most is leszek nekik én is. Csak nem lesz kettesben, hanem vagy ők kettesben, vagy én is ott vagyok, vagy ugye mások is.

Elköltözik, ők ketten fognak együtt lakni a nőnél, aki amúgy egy eszméletlenül hihetetlen ember. Árad belőle a kedvesség, megértés. Ő kb erősen fogta az "én pártomat" miközben beszélgettünk.

Ma elköltözött a párom, és már megy a babaprojekt. Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek, és hogy bár erősen sokkal kevesebb idő lesz rám szánva, ami miatt fáj a szívem, de vígasztal az ő gyönyörük, és igazából azt beszéltük, hogy velem is sokat lesznek, elvégre a párom rettenetesen szerelmes belém, csak ahogy ők mondták, ebben nincs meg a lelki szerelem, amit ugye ők csak egymás felé tudnak érezni.

Hát ennyi nagyjából...

A kérdésem immár lényegtelen, csak megrémültem a hatalmasságtól amit tapasztaltam, és hogy tényleg velem mindennek vége. Pedig igazából egy még jobb szakasz kezdődik.

Nos hát...

Huszonhatos.

De a miénk szerelem, és nem csak volt.

Különben az ikerlángjának tartott volna?? Mivan??

Tudod egyáltalán mi sz ikerláng? Az ikerláng nem olyan, mint a nagy ő fogalom, hogy ha két ember nagyon passzol, és jónak tartják egymást egy életre, akkor a nagy ő-k egymásnak. Ez egy esszenciális dolog. A lelki személyiségedtől függ. Ha ketté van választva és úgy vagy leszületve, akkor van ikerlángod, és csak az az egyetlen másik élőlény az, ha pedig nem, akkor nincs. Ez nem lehet valaki, akivel szerelmes vagy, és lehet más valaki majd.

Ha a lélek ketté van választva, akkor míg végtelen számú lélek felé barátság szerűséget érez, addig csak egyetlen egy, a lélek másik fele felé érez szerelmet. Ez esszenciális, nem döntés, vagy érzés kérdése. Nem lehet úgy érezni, vagy annak tartani valakit, csak úgy puszira.

De én szerelemről írtam eddig. Csak te nem látod. Többet beszéltünk az érzéseinkől 18 év alatt, mint amennyit te egész életedben mindenkivel együtt beszélni fogsz bármiről. Lehet hogy nem vagyok számodrs elég egyértelműen fogalmazó, de bízhatsz bennem, amikor azt mondom, ez itt 100%, tömény, intenzív, magas szintű szerelem.

Nem random szerelem volt ez. Voltunk mi másba is szerelmesek 17 év alatt. Ooo.., rengetegszer. Nekem több mint 10 férfi volt mellette az életemben, neki pedig majdnem 30 nő. És egytől egyig mindenkivel szerelmesek voltunk. A leghosszabb ilyen kapcsolat több mint 4 évig tartott neki, nekem pedig több mint 2 évig. Mindegyik nagyon egyedi és különleges volt számunkra, de ami egymással volt, az sokkal hatványozotabban az volt.

Ez nem egy random szerelem neki, ami elcsábította a bolond, kihült szívét egy nőtől, akivel a közös értékrend, meg felhúzás volt csak...

Ha képes lennél akár csak elkéozelni, azt ami köztünk volt, amilyen ember én vagyok, amilyen ember ő, akkor végtelenül abszurdnak találnád ezt amit írtál.

Szinte furs érzés reagálni neked, annyira nevetséges, annyira távol vagy a valóságtól.

Nem csak a közös értékrend megélése, és egymás feljebb húzása volt az érdekünk, hanem önmagunk kiteljesedése minden szinten. Szerelmileg is.

Sajnálom, hogy neked semmi se utalt a leírásomból szerelemre. Kívánom neked, hogy legyen egyszer részed akár csak ezred ekkora szerelemben, mint amit az utóbbi majdnem két évtizedben megéltem.

Mi számít neked ösztönös vonzalomnak? Mit jelent az, hogy nem voltam az esete?

Nem ösztönös vonzalom az, hogy amint elkezdtünk beszélgetni, egyből folyamatosan velem akart lenni, megismerni?

Azért nem egyből szerelem indult, mert akkoriban bőven nem álltam készen komoly emberi, érzelmi kapcsolatra.

Ő ezt érzékelte belőlem, és nem is indult el szerelem emiatt.

De mi az, hogy ösztönös vonzalom? A fejlett ösztön nem azt nézi, hogy mi van előtte, és arra reagál?

Én szerintem eléggé az esete voltam( persze tudjuk pontosan, hogy ki mennyire micsoda a másiknak, de feltételezzük, hogy sose beszéltünk erről), mert szűntelenül és fáradhatatlanul közelebb akart kerülni hozzám 18 éven keresztül..... szóval...

Arra nem is merek gondolni, hogy olyan triviális legyél, hogy fizikai vonzalomra gondolj. Remélem....

Számodra mind arra mutat. Értem. Sajnálom. Nem tudom hogyan kell számodrs fogalmazni, és kétlem, hogy előrrébb lennék sokkal, ha sikerült volna a te nyelveden írni.

Életre szóló párjának tartott, és tart is.

Már kifejtettem, de miért tartott volna engem annak, ha egyszerűen egyértelmű, hogy nem vagyok. Tudod mivel az ikerlángok igazából egy lelkek, ezert egy fizikai létezésen belül, egyenlő szinten vannak. Nekem sose volt kérdés, hogy egyenlő szinten vagyok e isten megértésében, befogadásában, megélésében a szerelmemmel. Egyértelmű volt az első pillanattól kezdve, hogy nem. És ha nekem, a létezésben kevésbé bölcsnek az volt, akkor valószínűleg neki is.

Ez a vonzalmosdi.., nem is értelek szerintem.

Ez olyan, mint mikor látsz egy csodálatos gyereket. Ő még csak gyerek. Fel kell fedeznie magát, kinyílnia. Nem akarsz egyből családot tőle, előbb megvárod, higy felnőjjön, neveled, segíted, támigatod. Buty példa, de hasonló volt velem. A vonzalom az első pillanattól megvolt, csak nem volt idősszerű, hogy egyből kibontakozódjon, mert nem álltam rá készen.

Többedjére írod az érdeket.

Magas szinten az érdek, egy nagyon pozitív dolog. Pl minden létezőnek érdeke istent szolgálni. Ez semmilyen részben sem negatív.

Az, hogy értékesnek tartott, és hogy megmagyarázhatatlanul szeretett, ugyanaz.

Sajálom, ha ezt te nem látod, de nem tudom, hogy magyarázhatnám el. Ez nekem olyan, mint az hogy 1+1=2 Ezt se tudnám elmagyarázni, de eléggé nyilvánvaló, nem?

Minden ami van, logikus dolog. Mindent meg lehet indokolni. A te példádban kevés önismerettel rendelkező emberek vannak. Én csak olyan szerelmeseket láttam eddig, akik nem hogy meg tudták indokolni, miért szeretik a szerelmüket, de méghozzá nagyon nagyon nagyon... NAGYON hosszasan és színesen tudták mondani az okokat, amiket tapasztaltak magukból.

Igen.., velem különösen nagyon akart, de nem szexelni, vagy szeretkezni, hanem szerelmeskedni. Velem 17 éven át, minden nap különösen nagyon akart. :))

Az, hogy szépnek, jó embernek, stb lát, és hogy "csak akar" ezek az én szememben nem hogy nem egymást kizáró dolgok, hanem szerves részei egymásnak. A csak akar sem csak akar. Ha az iskolában tanultál fizikát, akkor tudod, hogy a természetben nincs csak. Nem létezik csak. Az oktalanság nem egy létező dolog.

Én nem akarom, hogy bárki aki velem van, ne legyen másba szerelmes. Ez olyan... ridegül hangzik. Mintha nem lenne igazán szerelmes, nem tudná mi az, csak kiválasztott valakit, akivel valami hasonló van, és ennyi. Ez nagyon szomorúan hangzik nekem. Sose lennék együtt ilyennel. Nem érezném, hogy valódiak az érzelmei.

Azt mondod, hogy csak egy ember mellett kell legyek, az ikerlángom mellett? És ha nekem nincs is ikerlángom, akkor ne éljek meg szerelmet többé?

Én nagyon nagyon hálás vagyok, mert látom, hogy jót akarsz nekem, de te bolond vagy?? :DDD :)

Huszonhetes.

De ez az elrendeltetettseg is igazából tömény, 100% szerelem, csak.., csak nem emberi szerű.

Ahogy okvastalak, azon gondolkodtam, hogy hmm, talán igaza lehet valamennyire. Lehet van ami nem teljesen vagy egyáltalán nem normális.

Aztán írtad, hogy a kapcsolatunkban, akkor már azt éreztem, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.

Amikor meg odaértem, hogy már ismerték egymást, és csak színjáték, meg le tudjon lépni.., akkor rájöttem, hogy csak egy üresfejű bolond vagy, aki beállt a sorba az eddigiek után.

Már háromyzor vagy mennyiszer leírtam eddig. Én azt hittem, mindig tisztán és érthetően, érzékeltetve a komolyságát.

Most utoljára reagálok ilyenre, a tivábbiakban az ilyeneket és hasonlókat teljesen ignorálni fogok.

NEM ISMERTÉK EDDIG EGYMÁST.

NEM, NEM EGY SZÍNJÁTÉK VOLT.

EBBEN 1000000000%OSAN BIZTOS VAGYOK.

Ha lenne a 100 feletti százalék a biztisságban, én még annál jobban is biztosabb lennék ebben.

Tegyük fel, hogy az egész önismeretem megy a kukába.

Tegyük fel, hogy az egész tudásom és tapasztalatom róla kuka, téves, akármi.

Oké. FIZIKAILAG LEHETETLEN, HOGY MÁSSAL LEGYEN ÚGY, HOGY ÉN NE TUDJAK RÓLA. Amikor nem dolgoztunk MINDIG együtt voltunk. Szünet nélkül. Amikor dolgozott 99%ban végig beszéltünk interneten HÍVÁSBAN. Mindkettőnknek mindig ugyanakkor volt a munkaideje, kivéve amikor néha nem volt valamelyikünknek munkája, ami nagyon ritka volt, de akkor is elmentünk egymás elé és végig beszéltünk HÍVÁSBAN.

Nem tudom mit nem lehet felfogni azon, ha valaki leírja sokadszorra, hogy 100%osan biztos valamiben. Nem tudjátok mit jelent a 100%, meg, a biztos szó?

Nagyon mókásak vagytok, ti akik ezt erőltetitek.

Huszonnyolcas

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtátok összeegyeztetni ezeket a dolgokat a családjaitok egészségével. Szomorú volt elolvasni a válaszod végét.

Harmincas

Oh sajnálom. Úgy emlékszem valaki a szánalom szót használta.

Miért ne lenne valós? Most ezt nem értem. Ezt mire írod?

Nem nem tudtam elképzelni, hogy hogyan fordulhat ilyen elő, hanem csupán ezt az erősséget, magasságot volt sokkoló tapasztalni.

Nem mondtam, hogy senki vagyok neki. Mikor elbúcsúzott láttam, hogy egy fél világot jelentek neki.

Csupán nem hittem volna, hogy ennnyire nagyon erősen szélsőséges dolgot fogok végignézni és végigtapasztalni az életemben, és őszintén nagyon meglepett. Tudod, amikor felfogsz valamit, de szinte ventillálsz, hogy hát ez meg hogy, hát ez meg hogy.

Nem emlékszek olyan pillanatra az életemből amikor egoizmust tapasztaltam magamból.

Sose kellett ezt levetnem, ebben az életemben már nem volt ilyenem.

Sajnálom, hogy számodra, neked ez jön le abból a sztoriból, amit az enyémet olvasva elképzeltél magadban.

Nagyon helytelen lenne azt mondani, hogy amit érzek, az az ellentéte annak, hogy piszkálja az egómat, mert olyannyira örülök nekik, hogy jelenleg is potyognak a könnyeim.

Életem értelme, életem szerelme megtalálta a lelke másik felét...

Ezt a mondatot visszaolvasva olyannyira hatalmas öröm áraszt el, amit nem tudom hogyan megfogalmazni. Az, akit a világon mindennél jobban szeretek, egy eddig beláthatatlan boldogságba ugrik bele. Az ő öröme az én örömöm.

2022. jan. 21. 01:10
 40/75 A kérdező kommentje:

Harmincegyes

Jó.., valóban nem ismerem se minden gondolatát, se azokat a gondokatokat se ismerem teljesen, amiket ismertem.

No de ki igen? Senki senkinek.

De amit ugye én képes voltam felfogni belőle, és ő képes volt felfogni belőlem, azt tudtuk egymásról.

Valóban nekem most egy újabb lökett lesokkolás maga a tény, hogy ennyire magasan van a szerelmem. Mindig tudtam, hogy nem semmi, de amiket ma láttam, egy új szintre emelte a spirituális létezésről alkotott fogalmamat.

Ha eddigieket se értettétek, felesleges lenne leírnom, amiket láttam, sőt én se értem igazán, csak azt látom, hogy két isten beszélgetett velem, és "beszélgettek" egymással.

A viszontik nagyon nagyon jó volt olvasni téged. Szívből örülök nektek.

Viszont..., az, hogy ti most így éltek, a ti éketetek. Más ettől még lehet tudatosabb.

Ha foglalkoznátok vele, valószínűlebb még jobb lenne.

Például meditáció ugye.

És ha most azt kezded el mondani, hogy a sima kis öntudatlan megéles jobb, mint a meditációs, akkor ne is fáradj.

Amiket írsz, nekünk is meg volt. Éreztük, és volt, és ennyi. De nekünk ez azzal is járt, hogy minden lehetséges területen csak még inkább akartuk, és így még jobban belemeritkeztünk ennek a természetességébe.

Én nem örülnék neki ha az emberek engem "normális"nak gondolnának, vagy a kapcsolatomat. Amiket sokan normálisnak neveznek, az rosszabb mint szomorú.

Nem a férjem. Nem hiszünk a civilizációban.

Ha van másik felem, akkor örülnék ha megtalálnám.

Köszönöm. Eddig is rengeteget meditáltunk, de most hogy kevesebbet leszek vele, új rendszert kell kialakítanom, valószínűleg kevesebb meditációval, nem többel.

Harmincnégyes meg előtte, meg még páran.

Valószínűleg át lettem vágva...

Annyira szomorú életetek lehet, ha ennyi fényt se láttok.

Tényleg sajnállak titeket. Olyanokat következtettek, mintha nem élne bennetek remény, vagy nem tudom hogy fogalmazzak.

Nem. Nem lettem átvágva.

Megalázni??

Egyáltalán nem alázott meg. Ez meg most mi volt? Honnan jött?? Én semmi ilyet nem írtam, de még csak távolról hasonlót se.

Egyáltalán nem voltam, vagyok, vagy leszek megslázva általa. Ez az ember nekem eddig csak jót adott.

Tahó? Hehe. Jólvan.. :))

Szeret engem. És fog is.

Harmincötös

Hót idegenhez? Ha te egy félisten szintjén lennél érzelmileg és meglátnál egy másik félistent, akkor ő neked idegen lenne?

Na ez még ennél is kevésbé olyan. Nem csak, hogy egy másik ugyanolyat, mint ő, hanem konkrétan a létezésben lévő legkompatibilisebbet tslálta meg. És te ezt hívod idegennek.. Neked isten is idegen?

Nem dugnak. Nem is dugtak, nem is fognak. Az ilyen emberek, mint ők, nem képesek dugásra. Az az állatoknak való. A normálisabb ember szeretkezik, még jobb esetben szerelmeskedik.

De amit ma láttam belőlük, arra valami új szót kéne kitalálni, olyannyira tiszta és magas szintű.

Harminchatosra csak annyit, hogy hogy lehetne túltólni valamit, ami mindennek az alapja? Minden ami van, 100% spirituális. Hogy lehetne túltólni akkor a spiritualitást, amikor nem létezik más?

Harmincnyolcas

Sajnálom, ha neked ez beteg.

Várj még azzal egy kicsit.

Nos ennyi.

Talán még annyit írnék, hogy azt beszéltük, hogy majd én is odaköltözöm, csak előbb szeretnék felfedezni kettőjüket, és szeretnék a lehető legzavartalanabb helyzetet hozzá.

Köszönöm mindenkinek.

2022. jan. 21. 01:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!