Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 17 év után elhagyott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Figyelt kérdés

23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.

Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.

Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.

Na most jön a csavar...

Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.

Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".

Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.

Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.

Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.

De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.

Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.

Most ez mi a büdös franc???

Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????

Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.

Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...

2022. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
85%
Uuuu... ezt fájt végigolvasni. 🤦
2022. jan. 22. 10:57
 62/75 anonim ***** válasza:
73%

#60 egyaltalan nem kotom ossze a kettot.

A sajatos velemenyen nem feltetlenul szakvelemeny.

Hasonloan irsz mint a Kerdezo. Brrr!

2022. jan. 22. 11:53
 63/75 A kérdező kommentje:

Ötvenhetes

Az én szememben te is egyre lejebb kerülsz, ahogy egyre csak olvaslak.

Van ez így... :))

Szóval te sem vagy senkivel, csak egy emberrel. Ha valalivel van valamilyen emberi kapcsolatod, akkor minden egyéb kapcsolat nullázódik. Minden emlék, érzés, kötődés megsemmisül hirtelen.

Hát jólvan, nyugi. Értjük, higy te még így működsz, de ne legyél olyan butuska, hogy azt hiszed, csak te vagy a világon. :))

Nálam az, hogy valaki valakivel van, nincs összefüggésben, hogy mással hogyan van. Hisz ez két egymástól teljesen külön álló kapcsolat.

Ötvennyolcas.

Mi nem hiszünk semmiben sem.

Ötvenkilences

Hát mélységesen sajnálom a jövendőbeli pácienseidet... :((((

Miért írod le, hogy számodra a te istendefiníciód sehogy sem illik össze az orgiákkal?

Miben releváns ez a szubjektív kis dolog, ami csak benned van? Miért osztod meg ezt magadról?

Sajnálom, hogy számodra kusza vagyok. Remélem majd edzettebb elmével átlátod amiket írok.

Végigolvastam az összes hozzászólásomat, és nem érzékelek bennük ellentmondást. Sajnálom, ha túl egysíkú vagy, hogy te se érzékelj bennük ellentmondást.

Engem is szólít szerelmének, csak az sokkal másabb, alacsonyabb rendűbb. Amikor hozzá szól, olyan mintha egy isten szólítana meg egy másik istent, amikor hozzám, az olyan, mint két ember, akik szupermélyen egymásba vannak merülve.

Átcuccolt.., és? A többi szerelmünkkel se élünk együtt, még is szerelmesek vagyunk beléjük.., együtt vagyunk velük...

Velem is szerelmeskedik.

Miért akarna csak kettesben lenni velem, ha közben megoszthatjuk az élményt az ikerlángjával is?? Ezt nem értem.

És hogy a te szemedben ez miért van összefüggésben azzal, hogy együtt vagyunk-e, ezt végkép nem értem.

Nagyon sokat vagyok vele. Ma már együtt fogunk alduni hárman. Ma is több órát voltunk már együtt hárman.

Isten szektájába tartozom, ahogy minden más is.

Hát..., mi számít neked orgiának?

Vannak szexuális orgiák is néha, de általában érzelmi orgiákat tartunk. Akik akarnak barátok és szerelmeik, jönnek és közös érzéki meditáció.

Jól gondolod. Vagyunk egy páran, akár egy tucatnyian, és símogatjuk egymást, suttogunk egymásnak, szerelmeskedűnk, dédelgetjüm egymást, baráti szeretetet sugárzunk. Elég színes, mert mindenki valami elég nagy alkotásban van, és az egész egy nagy közösség, miközben nagyon egyedi és szélsőséges hullámokat termelnek egyesek.

Van aki rendszeresen remeg, meg amint valaki hozzáér egyből odagörnyed hozzá és öleli, imádja, szorítja, mindezt szinte végig csukott szemmel.

Másik kedvencem egy barátnak a bsrátnője, aki olyan lesz mindig mint egy kisgyerek, csak sétál körbe, csodál mindenkit, közben szinte végig sír. Gönyörű...

Szóval igen. A lelki összefonódás a(z igazából egyetlen) cél.

Hatvanas

Nem írtam olyat, hogy nem vagyok a társadalomnak a része.

Már azzal, hogy most írok ide, a részévé vállnék, ha eddig nem lettem volna az.

Igazából leírtam, hogy valóban eddig a miénk volt a fő száll, de mindig nyitottak voltunk arra, hogy majd jön az életünkbe olyan, aki a másiknál is jobb, vagy nagyon hasonló szinten jó, és akkor több "fő száll" lesz. De én nem nevezem ezt ilyen meg olyannak. Mindegyik teljesen egyedi, és mindenki tudja, hogy ki kinek mennyire közeli, fontos. Ezt csak érezzük...

Igen, a milyénk most egy mellék száll lett az övékhez képest. Mondjuk velem többször fontosabb, mint mással, de az ikerlángjával nem tudom mennyiszer, vagy mi van, de tudom hogy sok sokkal fontosabb, mint velem.

Mi köze a poliamorságnak a dolgok beimseréséhez?

Pont, hogy a monok élnek illúzióban, hogy ők egymásnak a legjobb, és a polik tudják, hogy millió tényezős folyton változó sorrend uralkodik.

Isten minden. A szeretetben is van önzőség ha egy olyan dimenzióját nézed. Magadnak is jót akarsz, meg akarod élni az érzelmeidet, neked is jól esik ha megoszthatod magad, tapasztalnak mások, és szeretnek.

Egyet értek. Attól különlögös, hogy csak a miénk. Senki sehogy nem lenne képes azt megélni, azt kialakítani, amit ki, ami köztünk van, mert mi alkotjuk itt és most.

Köszönöm, hogy próbálod felvilágosítani a "pszichológust", de nekem is fel kell téged.

Én nem feladtam magam. Nekem egész életemben nagyon meghatározó szerepet játszott, hogy hű legyek önmagamhoz, hogy valóban azt csináljam, abba egyezzek bele, amit én magamnak megfelelőnek( régen pedig csak akkor ha tökéletesnek) ítélek meg.

Egészen 20 éves koromig mondhatni nem voltak barátaim, az iskolatársaim 98%a kifejezetten ellenszenvezett velem, romantikus kapcsolataim ritkák és rövidek voltak, mert rengeteg embert elutasítottam, akivel meg megpróbáltam, nem viselte el, hogy nem tud egy kicsit sem hatni rám.

Később rengeteg munkahelyről küldtek el, mert kiálltam magamért különböző helyzetekben, és nem hagytam, hogy ne egyenlőnek kezeljenek, sőt talán régen elvártam azt is tudat alatt, hogy engem maguk fölé helyezzenek, mert mindig is tudtam, hogy nekem nagyobb képességeim vannak, mint másoknak. Iskolában is kb elvártam, hogy a csapatjátékoknál én legyen a fő vezető, még akkor is ha nem volt vezetői lehetőség az adott játékban.

Amit írtam, hogy kerestem magam 21-22 éves koromban, az nem az volt, mint sokaknál, hogy elveszítik az identitásukat, mert nem tudnak dönteni, hogy milyenek is ők, és mit akarnak magukból kihozni emberileg, hanem ennek az ellentéte. Én annyira tudtam mit akarok, ki vagyok, hogy nagyon gyorsan fejlődtem, és egyre kevesebb embert akartam az életembe, mert nem akartam tőlük semmit. Éreztem, hogy engem nem éltetnek, amit én meg akarok élni, azt ők nem is érthetik.

És eljutottam oda, hogy ez így nem jó, hogy senkivel sem csinálok semmit, szóval valamit elrobtottam, és nem tudtam rájönni mit, vagy mit kéne csinálni.

Valamint a világról alkotott tudásom nem volt számomra megfelelő. Rengeteg kérdésem volt mind a világ természetét, mind felépítését illetően.

De én egész életemben egy nagyon stabil, önálló, és NEM befolyásolható voltam.

Én sose éreztem magam rosszul tőle.

Emlékeznék ha lett volna valami.

2022. jan. 23. 09:36
 64/75 anonim ***** válasza:
73%
nem hisztek semmiben, közben többször is istent emlegeted
2022. jan. 23. 09:43
 65/75 anonim ***** válasza:
89%
A Kerdezo sulyos szemelyisegzavarral kuzd! Bakker, te miert nem vagy pszichiatrian????
2022. jan. 23. 10:35
 66/75 anonim ***** válasza:
87%
nincs betegségtudata. a pasi meg kiélvezi ezt, ahelyett, hogy orvoshoz vinné
2022. jan. 23. 10:47
 67/75 anonim ***** válasza:
91%

"A sajatos velemenyen nem feltetlenul szakvelemeny.

Hasonloan irsz mint a Kerdezo. Brrr!"

Igen, az intelligenciában van a hasonlóság:)

A kérdező roppant intelligens, de amilyen értékrend szerint él.. nem értek vele egyet, nem tudok vele azonosulni, kisebb szeletekkel sem, csak megérteni sikerül apránként, hogyan gondolkozik. Sajnos megindokolni nem tudom, miért, túl kevés a lexikális tudásom hozzá, hogy érdemben vitázzak vele. A fogalmakkal, amikre hivatkozik, amiket említ, csak most googleztam rájuk..

Viszont a te meglátásaidon látszott, hogy nem érted, miről ír, rosszak a következtetéseid, észrevételeid, fel nem fogom, hogy foglalkozhatsz emberekkel. Pláne, hogy a pszichológia emberismereti "tudomány", itt nincs külön magán meg szakmai vélemény, vagy észreveszed, megérted a dolgokat magánemberként is, vagy nem vagy rá képes szakmailag sem.

A kérdezőnek: nem tudok segíteni, hogy máshogy lásd a dolgokat, hogy később ne fájjon nagyon, mint a kérdésed feltevésekor. Csak remélem, hogyha egyszer akkorát csalódsz majd, hogy összetörik a világ, amiben hiszel, képes leszel felállni belőle. Minden jót!

2022. jan. 23. 10:48
 68/75 anonim ***** válasza:
72%
Kerdezo! A #64-es az ikerlangod! Sok boldogsagot nektek! :D
2022. jan. 23. 11:20
 69/75 anonim ***** válasza:
70%
68 ne idegelj. pont a szöges ellentéte vagyok 😀
2022. jan. 23. 13:33
 70/75 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2022. jan. 23. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!