Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 17 év után elhagyott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 év után elhagyott az "ikerlángjáért", na de hogyan.., mit csináljak? Ilyen van?

Figyelt kérdés

23 éves koromban összejöttem egy 25 éves férfival. Ennek több mint 17 éve. Ő mindig nagyon spirituálisnak vallotta magát, ami látszódott is rajta. Áradt belőle a bölcsesség, értelem, szeretet, és tisztelet. Ezért is szerettem bele, mert akkoriban megrendült a hitem, kerestem önmagamat is, istent is, és meg akartam érteni a világot. Ezekben ő tökéletes volt. Sokáig csak beszélgettünk, barátok lettünk, és rengeteget rengeteget beszélgettünk. Újra megtaláltam az utamat, majd összejöttünk.

Mindig azt mondta, hogy "ritka hatalmas kincs" vagyok, és hogy spirituálisan sokkal fejlettebb vagyok az embereknél, és ezért is van velem, mert mindketten közelebb vagyunk istenhez, mint az embertársaink.

Sose volt kérdés, hogy milyen a kapcsolat. Mindig tudtuk mire gondol a másik, mit érez. Nekem is és neki is egyértelmű volt, hogy egy életen át együtt leszünk. Mindig úgy beszéltünk, terveztünk, hogy ez magától értetődő.

Na most jön a csavar...

Teltek a mindennapok. Unalmas munka, mennyei együtt levés. Kint voltunk az utcán, beszélgettünk, nevetgéltünk, szerelmesek voltunk, egyszer csak miközben éppen mondott valamit, mondat közben megállt, elnémúlt és csak meredt előre. Kérdeztem, hogy baj van-e, mert sose látram még olyannak. Szó nélkül megindult nagyon gyors léptekkel előre. Nem lepődtem meg nagyon, mert nagyon figyelmes, mintha hátul is lenne szeme, figyeli a környezetét, hogy hol segíthessen, azt hittem valami van, valakin segít, szóval én is mentem utána és kerestem, hogy vajon hova megy, mit lát. Pár másodperc után látgam, hogy olyan 50-60 méterre tőlünk egy nő ugyanúgy ahogy a párom( vagy volt párom...) gyors léptekkel halad felénk, és meredten bámul a párom szemébe közbe.

Se szó se beszéd összeölelkeztek. Azt hittem, valami rég elveszett ismerős, amíg azt nem kezdték el egymásbak mondogatni, hogy "szerelmem".

Mi a párommal rengeteget meditáltunk az utóbbi 17 évben, és ő nagyon emelkedett állapotba tudott esni. Ilyenkor érződött belőle. Máshogy, lágyabban viselkedett, nézett, és a hangja is teljesen más volt. Itt is ez volt, de még is más, mint amiket eddig tapasztaltam.

Ez ment kb 2 percig, MAJD UTÁNA BEMUTATKOZTAK EGYMÁSNAK.

Utána elérhetőséget cseréltek, és csak utána fordult oda hozzám a párom, és azt mondta, hogy az a nő az ő ikerlángja, és hogy mostantól vele és kizárólag vele lesz, mert minden idejét vele akarja tőlteni haláláig.

Én teljesen ledöbbentem. Komolyan azt hittem valami rossz vicc.

De utána újra elkezdtek beszélni. Megbeszélték melyikük milyen körülmények közt él, és hogy ki költözzön hova, mindezt pár másodperc alatt. Azt beszélték, hogy a párom fog hozzá költözni, és mondta nekem, hogy mihamarabb jön majd a cuccaiért és hogy "végtelenül sajnálja", de most elmennek együtt a nőhöz, ergó már is hozzáköltözik.

Mindez pár órája történt, azóta próbáltam hívni, de csak csörög, ki se nyomja, nem is veszi fel. Ez azt jelenti nála, hogy "fontos" meditációban van, amit nem akar megszakítani.

Most ez mi a büdös franc???

Elveszítettem életem szerelmét, életem értelmét egy pár perc leforgása alatt????

Tudtam mi az az ikerláng, de sose beszéltünk róla komolyabban, most meg úgy tűnik emiatt fordul fel az életem.

Írjatok valamit, mert esküszöm megőrülök...

2022. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:

Nyolcas. Szerinted mit csinálok az utóbbi pár órában?

De egyébként ezek a dolgok bennem köszönik szépen jól vannak. Így negyven felett, úgy hogy majdnem a fél életemet mentális és spirituális gyakorlatokkal tömködtem ki, hidd el nincsenek benne hatalmas lyukak, mint amire utalsz.

Nekem ez csak leírhatatlanul hihetetlen.

Ennyi lett volna az a csooooodálatos 18 év, amiből 17 év izzó szerelem??? Egy ennyire hihetetlen kapcsolat eltörölve pár másodperc alatt???

2022. jan. 19. 21:05
 12/75 A kérdező kommentje:

Tizes.

Miért is?

Az emberek nem az ikerlángjukkal vannak együtt. Az emberek közel 100%a sose találkozik az ikerlángjával.

Nem igazán tisztáztuk sose, de mindketten tudtuk már kezdetektől fogva. Nem számított. A két személyiség közti kapcsolat számít, nem hogy ki kinek az ikerlángja.

2022. jan. 19. 21:07
 13/75 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem inkabb orulj hogy nem menetkozbe derultek ki dolgok mikor mar a felesege vagy. Es akkor jon a ding mikor toljatok a babakocsit a kozos gyereketekkel, hogy basszus most latta meg eleteben eloszor az ikerlangjat es otthagy csapot papot. Ez olyan szektasan hangzik es az is amiket leirtal. Valami nagyon nem koser a pasival, hogy csak ugy meglat valakit es mar koltozik is hozza anelkul hogy ismerne mert az ikerlangja. Akinek tenyleg elso latasra szerelem van az a masikkal akivel mar x ideje egyutt jar nem csinal ilyent hanem letisztazza eloszor sajat magaban majd veled es ugy ismerkedik a masikkal nem igy ez mi ez? Ez olyan mint a Jurassic Park azon jelenete ahol szinten igy bamulnak a dinokra es jellemzik is a csodat egy mondattal. Mire a tudos reflex szeruen válaszol, hogy: Mindig ez van, aztaaan utana jon a futaaas es a sikítaaas. Magyaran nem ismerik egymast lehet a nagy ikerlangok valojaban taszitjak egymast de szerintem is csak egy szinjatekot lattal ezt probaltak bekajaztatni veled mikozben ok mar regota egyutt voltak csak te nem tudtad.

Amugy az ikerlang az ezos tanok szerint nem az aki csak tanito jelleggel van az ember életébe? Amugy ezeket is butasagnak tartom. Az inkabb hihetobb szerintem, hogy elozo eletukben mondjuk hazasok voltak es talalkoznak es felismerik egymast, de az sem igy zajlik mert maximum ismeros lesz neki es eros vonzast erez. Vannak ilyen dokumentum filmek kisgyerekekrol egy helyre vagyik olyan erosen hogy evekig reszletesen be is szamol a szuleinek aztan pszihologus is segit nekik kinyomozni azt a helyet es elutaznak oda hogy oldodjon ez benne es felismer mindent a hazat is es meseli hogy az ablakbol nezte a tengert es a parton jatszottak a kutyajukkal. De a csalad elo tagja nem emlekszik ra, ez egy erdekes kerdest vet fel egy esetleges parhuzamos dimenziobol valo erkezesnek mert ez a kisgyerek is mondta hogy egy lyukon jott ide.

De ez amit leirtal ez egy nagy kamu ha igaz is, akkor a pasival vannak problemak hogy igy intezte veled ezt a dolgot. Mindenre vall csak nem guru bolcs atszellemult meditativ emberre.

Az ilyen ember miatt ne bankodj plane akkor ha dob ott egybol es ismeretlennel kezd igy kapcsolatot ez mindenre vall csak bolcs szemelyisegre vagy bolcs jellemre nem.

2022. jan. 19. 21:09
 14/75 anonim ***** válasza:
26%
Ja 18 év? Gyerek is van? Ez nagyon necces.13-as vagyok.
2022. jan. 19. 21:10
 15/75 anonim ***** válasza:
88%
Kamu... Persze, ott álltál és te is meghallgatad először a "szeretlek" részt, aztán az elérhetőségcserét, majd hogy ki hol hogyan él... persze... valóban életszerű sztori
2022. jan. 19. 21:11
 16/75 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek közel 100%a sose találkozik az ikerlángjával." - Érdekes, hogy esetetekben mégis, nem?

"A két személyiség közti kapcsolat számít, nem hogy ki kinek az ikerlángja" - Akkor hol itt a probléma?

2022. jan. 19. 21:11
 17/75 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a kérdésben nem vettem észre hogy már majdnem két évtizede együtt voltál vele.

De amugy ez most nem kamu? Mert igy amiket irtal hihetetlennek tunik.

2022. jan. 19. 21:14
 18/75 peca1000 ***** válasza:
90%

Te is keresd meg az ikerlángodat, mielőtt kialszik :)

Siess!

Írd ki az Ezoteria rovatba.

2022. jan. 19. 21:20
 19/75 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nem vagyok spirituális, viszont velem már megesett, hogy első találkozásra egymásba szerettünk valakivel, első pillanatra. Csak pillantott, fülig ért a szánk, annyira tudtuk, hogy ez valami különleges, irtó zavarban voltam és ő is, de annyira jó volt. Folyamatosan csak néztük egymást, alig tudtunk megszólalni, vigyorogtunk nagyon.

Aznap egymás karjaiban voltunk sokáig, majd ő elment szakítani másnap a párjával, utána jöhetett minden más.. hatalmas szerelem volt mindkettőnk részéről, de nem tartott csak 2 évig, majd még 10 évig kísértett az emléke. Utólag már nem rázott meg, sokat változtunk.

Mások ezt hívják fellángolásnak. Ne aggódj, hamar rá fognak jönni, hogy nem csak a vonzalmon alapul a dolog, kell, hogy legyen a szerelem mellett hasonló életfelfogás meg miegymás.

Gondolom nálatok hiányzott a vonzalom, hozzáment a legjobb barátjához, akivel megérte együtt lenni, mert sok pozitív dolgot tett a kapcsolatba, most meg elcsapta a szerelemvonat:)

Ne aggódj, veled is meg fog történni és neki sem fog sokáig tartani.

Szép a szerelem első pillantásra, de utána minden olyan szürkének hat mellette.

Gondolj arra, hogy aki így le tud lépni, amellett semmi keresnivalód. Fogsz találni olyat, aki érted dúl fel mindent:)

Szerencsések. Te is, mert így kaptál lehetőséget megtalálni azt, aki neked van teremtve(egy időre)

2022. jan. 19. 21:22
 20/75 anonim ***** válasza:
76%
Az én ikerlángom vajon ki lehet? Ha itt vagy dobj már egy privit!
2022. jan. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.