Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, akinek jót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek jót tett a szakítás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a szakítás után rövid időn belül pozitív irányba változott az életetek. Pl. jobb lett a külsőtök, belekezdtetek valami újba, sikereket értetek el, új barátokat szereztetek stb. Az exeteknek ez feltűnt? Megkeresett utána titeket?

2021. aug. 21. 21:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
39%
Dehogy volt, minden alkalommal csak lejjebb süllyedtem, ma már meg egészen incel gondolkodásom lett, hiába nem vagyok szűz.
2021. aug. 21. 21:26
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem.

Testileg és lelkileg egyaránt jobban vagyok. Exem nem keresett meg, kellőképp megsértődött a szakításon szerintem.

Ha a szakítás után vesz jó irányt az életed, akkor amúgy nem érdemes visszaengedni az exet bele, akár keres, akár nem. Nem véletlen, hogy mellette sikertelnebb voltál.

2021. aug. 21. 21:29
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rám pozitívan hatott, bár nagyon nehéz időszak van mögöttem lelkileg, ezt hozzá kell tennem. Mivel sokkal több időm van magamra, majdnem minden nap edzek. Mivel csak magamnak kell főznöm, vásárolnom, így sokkal egészségesebben eszek. Lement rólam majdnem 10kg már. Elmentem olyan helyekre kirándulni, amiken az exem csak hisztizett volna, hogy túl nehéz, túl meredek, túl messze van, stb. Elmentem olyan távú bicajtúrára, amin szintén hisztizett volna, hogy hosszú, meleg van, nincs árnyék, messze van, blabla. Szakítás után rájöttem, hogy senki más mérgező, manipulatív ember nincs a környezetemben. Senki sem bánt, senkivel nem kell harcolni, nem kell vitatkoznom és nem kell lealacsonyodnom a szintem alá kommunikációban, ahogy hozzá kellett.

Igen, megkeresett. Megdícsérte a külsőmet, megjegyezte, hogy még mindig tetszem. És azt mondta, hogy büszke rám, és látja, milyen jó irányba változtam. (eddig sem éltem rossz életet, szóval ezt nem igazán tudtam hová tenni).

Persze a végén véresen összevesztünk meglepő módon, úgyhogy letiltottam végleg.

2021. aug. 21. 21:31
 4/28 anonim ***** válasza:
87%

#2 jót ír

Nem mindegy hogy ki *assza ki a màsikat, mert az első kb le se szarja , az utóbbinak belegàzolnak az egojàba

Utána meg jönnek sèrtődött fèlnek a produktív vagy kontra produktív tevékenységek.

2021. aug. 21. 21:32
 5/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem. Kiszabadultam. Teljesen megváltoztam. Azóta más az életem. Végre nem kell igazidnom senkihez, meg hazaérni vacsira meg a többi hülyeség. Azóta a virágboltokat is messze kerülhetem el hálisten és a hülye dátumokat sem kell felirogatnom sehova. Isteni.
2021. aug. 21. 21:32
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jót tett eddig az összes szakításom. Nem utolsó sorban azért, mert megtanultam használni az egyedüllétet.
2021. aug. 21. 21:36
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
4: Ha valaki csak az egóját látja szakításkor, akkor az nem volt igazi szerelem. De azért rohadt szr érzés, ha valaki aki addig törődött veled, te voltál a mindene és ő is a tiéd, hirtelen 180 fokos fordulatot vesz és másnaptól már úgy kell tenned, mintha is nem létezne, meghalt volna. Ebben az esetben ez nem egó, hanem lelki trauma, elindul egy gyászfolyamat, aminek része a harag is, szóval nem kell csodálkozni azon, ha "megsértődik".
2021. aug. 21. 21:38
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jót tett, pedig nem is én szakítottam. Szakítás után pár nappal már sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, a munkahelyemen is többször megjegyezték, hogy "ragyogok". Pedig utána valamiért nagyon rosszul alakultak a dolgaim, pl. beteg lettem és műteni kellett, meg még ezen felül sok minden, de mindezek ellenére is sokkal boldogabb voltam, mint akkor, amikor vele voltam.
2021. aug. 21. 22:21
 9/28 A kérdező kommentje:
Exemmel 3 hete szakítottam, mert nem szerettem. Azóta csomó helyre jár, tök szép képeket feltölt magáról, ahol látszólag boldog, mosolyog, nevet. Most komolyan ennyire nem viseli meg a szakítás, vagy csak megjátsza magát?
2021. aug. 21. 22:27
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Na állj. Hónapokig még sírtam az exem miatt. Ettől függetlenül éltem az életem tovább, töltöttem fel képeket, javarészt helyekről, de 1-2x magamról is. Az adott pillanatban, amikor mosolyogtam, akkor boldog voltam. Azt szerinted kiposztolja valaki, amikor otthon sír? Nem... De ha nem szeretted, miért fáj neked, hogy boldog és próbál tovább lépni?
2021. aug. 21. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!