Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek jót tett a szakítás?
Nekem.
Testileg és lelkileg egyaránt jobban vagyok. Exem nem keresett meg, kellőképp megsértődött a szakításon szerintem.
Ha a szakítás után vesz jó irányt az életed, akkor amúgy nem érdemes visszaengedni az exet bele, akár keres, akár nem. Nem véletlen, hogy mellette sikertelnebb voltál.
Igen, rám pozitívan hatott, bár nagyon nehéz időszak van mögöttem lelkileg, ezt hozzá kell tennem. Mivel sokkal több időm van magamra, majdnem minden nap edzek. Mivel csak magamnak kell főznöm, vásárolnom, így sokkal egészségesebben eszek. Lement rólam majdnem 10kg már. Elmentem olyan helyekre kirándulni, amiken az exem csak hisztizett volna, hogy túl nehéz, túl meredek, túl messze van, stb. Elmentem olyan távú bicajtúrára, amin szintén hisztizett volna, hogy hosszú, meleg van, nincs árnyék, messze van, blabla. Szakítás után rájöttem, hogy senki más mérgező, manipulatív ember nincs a környezetemben. Senki sem bánt, senkivel nem kell harcolni, nem kell vitatkoznom és nem kell lealacsonyodnom a szintem alá kommunikációban, ahogy hozzá kellett.
Igen, megkeresett. Megdícsérte a külsőmet, megjegyezte, hogy még mindig tetszem. És azt mondta, hogy büszke rám, és látja, milyen jó irányba változtam. (eddig sem éltem rossz életet, szóval ezt nem igazán tudtam hová tenni).
Persze a végén véresen összevesztünk meglepő módon, úgyhogy letiltottam végleg.
#2 jót ír
Nem mindegy hogy ki *assza ki a màsikat, mert az első kb le se szarja , az utóbbinak belegàzolnak az egojàba
Utána meg jönnek sèrtődött fèlnek a produktív vagy kontra produktív tevékenységek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!