Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítást mindig meg kell indokolni?
Figyelt kérdés
Nyilván valami indok kellene már csak azért hogy a másik le tudja zárni magában, vagy értse miért lett vége..
Nekem az a baj hogy igazán nem tudom elmagyarázni csak érzem hogy nem az igazi. Ennek alapja ahogy dolgokra reagál, vagy egyes dolgokhoz a hozzáállása..de ezeket csak példákon tudnám elmagyarázni aminek a mögöttes tartalmát érti vki vagy nem
2021. aug. 20. 18:07
1/14 anonim válasza:
Akkor ezt mondd el. Csak úgy szakitani x idő után, hogy nem mondasz semmit elég gáz. Illetve először illik próbálni megbeszélni a problémákat, hátha a másik tud rajta változtatni.
2/14 anonim válasza:
Mondd el neki,hogy már nem vagy szerelmes ,elmúltak az érzelmeid. Szerintem ezt nem kell ragozni.
3/14 anonim válasza:
Jah , ha 15-20 éves vagy, akkor csináld, ahogy a 2-es irta. Ha idősebb, akkor az 1-est.
4/14 anonim válasza:
Ha paraszt vagy és tojsz a másikra, nem magyarázod meg. Ha értelmes felnőtt vagy, akkor viszont megadod a másik fél kérdéseire a válaszokat.
5/14 anonim válasza:
Elég indok az, hogy nem érzed magad jól a kapcsolatban, elmúltak az érzelmeid, nem tudod vele elképzelni a jövőt.
6/14 anonim válasza:
Hogyismondjam? Én értékeltem volna, ha mindig közlik velem az okát, de ez nem volt túl gyakori. A szó nélkül lelépés szerintem gyâva és gerinctelen dolog. Ennyi tiszteletet azért megérdemelne a másik fél.
7/14 A kérdező kommentje:
Persze nem a szó nélkulire gondoltam. Hanem hogy csak ennyi hogy bocsi de szakítani akarok, vagy bocsi de ezért és ezért úgy érzem vége..
2021. aug. 20. 19:42
9/14 anonim válasza:
Én is pont ilyen irracionális okokból szakítottam a barátnőimmel. Szerettem őket, de éreztem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. A sok meg nem értett utalás, egymás mellett elbeszélés és elgondolkodás, a valódi közös nevező hiánya akkor is megölte bennem a vágyat irántuk, ha fizikailag nagyon vonzottak, és máskülönben nem volt semmi bajom velük. Néha próbáltam elmagyarázni, miért szakítok, de általában az efféle indoklások során is ugyanabba az értetlenségbe ütköztem, amik a véghez vezettek. Csak sírtak, duzzogtak, magyarázkodtak, hogy nem is olyanok, mint ahogy én látom őket, és eljutottunk arra a pontra, hogy nem tudom megmondani, miért nem jó, mert úgysem értenék. Persze ennek ellenére is midig tettem kísérletet a problémáim kifejtésére, nem vagyok az a típus, aki lezárja annyival, hogy "elmúlt a szerelem". Talán csak túl magasak az elvárásaim egy komoly párkapcsolattal szemben, és megválogatom, kivel akarok megöregedni.
10/14 anonim válasza:
"Nyilván valami indok kellene már csak azért hogy a másik le tudja zárni magában, vagy értse miért lett vége.."
Igen.
"Nekem az a baj hogy igazán nem tudom elmagyarázni csak érzem hogy nem az igazi. Ennek alapja ahogy dolgokra reagál, vagy egyes dolgokhoz a hozzáállása..de ezeket csak példákon tudnám elmagyarázni aminek a mögöttes tartalmát érti vki vagy nem"
Nekem ez messze nem indok szakításra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!