Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő mire feldolgozom az első szakításomat?
Nemrég szakítottak velem, és egyszerűen nagyon fáj még mindig. Még az is tett rá egy lapáttal hogy éjjel vele álmodtam (ölelgetett, puszilgatott)... tudom, az idő mindig segít, de úgy érzem hogy soha nem leszek jobban. Nagyon fáj azt tudni hogy ő már nem szeret... viszont, utána 2-3 napig még írogatott, és aggódott értem. Lelkiismeret furdalása volt elmondása szerint. Ez mit jelenthet?
Mit csináljak? Lekötni le tudom kötni magam, csak utána egyből eszembe jut. Nappal még nem is annyira de este a legrosszabb. Eszembe jut minden emlék, és azt kívánom hogy bárcsak visszakaphatnám..
A fiúknál hogyan megy ez? Mennyi idő míg rájönnek hogy nem kellett volna elengedni a párjukat?
Akikkel nemrég szakítottak , azoknak kitartást kívánok, és nyugodtan öntsék ki a szívüket ide!:)
"A fiúknál hogyan megy ez? Mennyi idő míg rájönnek hogy nem kellett volna elengedni a párjukat?"
A legrosszabb, amit most tehetsz, az az, hogy ez egyáltalán meg is fordul a fejedbe. Mi az, hogy mennyi idő míg rájönnek nem kellett volna elengedni a párjukat ? Azért szakított veled, mert nem volt jó veled, ennyi. Nem fog rájönni, hogy de mégis milyen jó volt. Maximum, akkor "jönnek rá", amikor nem talált jobbat. De veled akkor se olyan.
Nem akar veled lenni, ezért hagyott el. Ha visszaakar menni, azt sem azért tenné, mert annyira szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!