Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő mire feldolgozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő mire feldolgozom az első szakításomat?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottak velem, és egyszerűen nagyon fáj még mindig. Még az is tett rá egy lapáttal hogy éjjel vele álmodtam (ölelgetett, puszilgatott)... tudom, az idő mindig segít, de úgy érzem hogy soha nem leszek jobban. Nagyon fáj azt tudni hogy ő már nem szeret... viszont, utána 2-3 napig még írogatott, és aggódott értem. Lelkiismeret furdalása volt elmondása szerint. Ez mit jelenthet?

Mit csináljak? Lekötni le tudom kötni magam, csak utána egyből eszembe jut. Nappal még nem is annyira de este a legrosszabb. Eszembe jut minden emlék, és azt kívánom hogy bárcsak visszakaphatnám..

A fiúknál hogyan megy ez? Mennyi idő míg rájönnek hogy nem kellett volna elengedni a párjukat?

Akikkel nemrég szakítottak , azoknak kitartást kívánok, és nyugodtan öntsék ki a szívüket ide!:)

2021. aug. 21. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

"A fiúknál hogyan megy ez? Mennyi idő míg rájönnek hogy nem kellett volna elengedni a párjukat?"

A legrosszabb, amit most tehetsz, az az, hogy ez egyáltalán meg is fordul a fejedbe. Mi az, hogy mennyi idő míg rájönnek nem kellett volna elengedni a párjukat ? Azért szakított veled, mert nem volt jó veled, ennyi. Nem fog rájönni, hogy de mégis milyen jó volt. Maximum, akkor "jönnek rá", amikor nem talált jobbat. De veled akkor se olyan.

Nem akar veled lenni, ezért hagyott el. Ha visszaakar menni, azt sem azért tenné, mert annyira szeret.

2021. aug. 21. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első barátommal 2évig voltunk együtt (15-16 évesek voltunk). Ő szakított velem, szépen megbeszéltük, nem volt vita. Egyszerűen ki akarta élni magát (vicces, hogy 2hónapra rá összejött a mostani feleségével). Nekem egy átbulizott nyár kellett hozzá, de az utána lévő barátommal is csak azért voltam, hogy ne rajta járjon az eszem. Azon a nyáron volt minden, kb az összes bulin csókolóztam, beszélgettem srácokkal de csak ő járt a fejembe. A nyaraláson sírtam, mert ő is jött volna, rettentően hiányzott.. Egy idő után már nem jut annyit eszedbe, csak néha néha. 10év telt el és a mai napig álmodok vele, pedig férjnél vagyok, most született nemrég kisbabánk. Az első szerelem más. Bennem annyira mély nyomot hagyott. A férjemet is máshogy szeretem. Az idő sokat segít, tényleg!!
2021. aug. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!