Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl az első szakításomon?
Ő volt számomra az első szerelem de csak játszott velem mint kiderult és dobott normális indok nélkül és azóta sem keres. Teljesen össze vagyok törve már másfél hónapja alig alszok semmihez sincs kedvem csak aludni. Hogyan lépjek túl rajta ha azt érzem folyamatosan hogy ő volt az igazi és senki más iránt nem fogok már így érezni? Hiába mondják hogy nem így van meg lesz majd más nem tudom elhinni. Úgy érzem ő volt az igazi.
19/L
Pedig elhiheted, mások is ezt tapasztalták, hogy mindenki után csak jobb jött...
el fog múlni amúgy, nekem kb egy év kellett, és nem más pasi, rájuk se tudtam nézni, tök semlegesek voltak
azért próbálj meg társaságban lenni minél többet és elterelni a gondolataidat.Ez lehet valami sport, vagy csak barátnős, vagy családos dolog...
A 3. válaszoló nagyon szépen leírta a helyzetedet és azt is, hogy mit tegyél.
Azért rossz most Neked, mert eő volt az első kapcsolatod, elvakított a szerelem, nem vetted észre, hogy közeleg a szakítás, fiatal vagy (ezt nem sértésnek gondolom!), tehát ismerkedj másokkal. Ne hidd, hogy csak őt tudtad szeretni és senki mást soha többé!
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!