Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet-e kezdeni szerintetek?
11hónapot voltam együtt barátnőmmel de szakított velem mert viszonylag sokat veszekedtünk mert sokat voltunk együtt.
Én még szakítás után 2 hétig próbáltam helyrehozni de nem sikerült bizonytalan volt.
Eltelt másfél hónap és rámírt megbánta szeretné újrakezdeni.
Én picit bizonytalan vagyok azóta már de szeretem és szeretném ha újra boldogok lennénk veszekedés nélkül.
Tudjuk mindketten miket hibáztunk és hogy ne töltsünk együtt 7-ből 7napot 0-24be.
Szerintetek van értelme, lehetséges hogy jobb lesz?
23/F
Ha azért veszekedtetek, mert sok időt töltöttetek együtt, akkor nem egymáshoz valók vagytok. Ezt 1000% megmondom neked. 23 évesen, semmi gonddal, nyűggel még le nem szállnak egymásról a szerelmes párok - már akik összeillenek. És az a bajuk 11 hónapig, hogy nem tudnak még és még öbb időt együtt tölteni.
Mondhatunk itt bármit, úgyis összejössz vele újra, aztán nem telik el 2 hónap és még rosszabb lesz, mint a szakításkor. Akkor majd azt mondod, hogy de jó volt, hogy hamar kiderült, hogy nem illünk össze, és de de rossz, hogy még jobban elcsesztük.
Majd akkor gondolj erre a válaszra.
21-23 éves páros
2 hónap után összecuccoltunk
Voltak nagy viták, sok kicsi is, de imádtuk egymást, nem emiatt lett vége
Szerintem ez veszett fejsze nyele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!