Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újra lehet-e kezdeni szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra lehet-e kezdeni szerintetek?

Figyelt kérdés

11hónapot voltam együtt barátnőmmel de szakított velem mert viszonylag sokat veszekedtünk mert sokat voltunk együtt.

Én még szakítás után 2 hétig próbáltam helyrehozni de nem sikerült bizonytalan volt.

Eltelt másfél hónap és rámírt megbánta szeretné újrakezdeni.

Én picit bizonytalan vagyok azóta már de szeretem és szeretném ha újra boldogok lennénk veszekedés nélkül.

Tudjuk mindketten miket hibáztunk és hogy ne töltsünk együtt 7-ből 7napot 0-24be.

Szerintetek van értelme, lehetséges hogy jobb lesz?

23/F

2021. aug. 19. 13:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"Tőtőtt cigi nem jó felmelegítve"
2021. aug. 19. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
"De egy esélyt mindenki megérdemel..."
2021. aug. 19. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért veszekedtetek, mert sok időt töltöttetek együtt, akkor nem egymáshoz valók vagytok. Ezt 1000% megmondom neked. 23 évesen, semmi gonddal, nyűggel még le nem szállnak egymásról a szerelmes párok - már akik összeillenek. És az a bajuk 11 hónapig, hogy nem tudnak még és még öbb időt együtt tölteni.

Mondhatunk itt bármit, úgyis összejössz vele újra, aztán nem telik el 2 hónap és még rosszabb lesz, mint a szakításkor. Akkor majd azt mondod, hogy de jó volt, hogy hamar kiderült, hogy nem illünk össze, és de de rossz, hogy még jobban elcsesztük.

Majd akkor gondolj erre a válaszra.

2021. aug. 19. 13:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Együtt voltunk végig és már minden apróságon összekaptunk.
2021. aug. 19. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egymáshoz valók plusz az egyikőtök kötözködős személy akivel senki se lenne meg békében. Nem lesz jobb, ne adj új esélyt.
2021. aug. 19. 14:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Miből szűrted le hogy az egyikőnk kötözködős személy?
2021. aug. 19. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet próbálni de nem sok értelme van. Ha együtt vita van mi lesz akkor ha összeköltöztök?
2021. aug. 19. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Onnan hogy 2 békés ember nem veszekszik egymással allandóan minden hülyeségen, akármilyenek is legyenek a körülmények, sőt még akkor se, ha nem illenek össze 1 békés embert viszont egy kötözködős, konfliktuskereső, esetleg hisztériás valaki simán ki tud fordítani önmagából és bele tudja vinni az állandó konfliktusba.
2021. aug. 19. 17:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon jól leírtad.
2021. aug. 19. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:

21-23 éves páros

2 hónap után összecuccoltunk

Voltak nagy viták, sok kicsi is, de imádtuk egymást, nem emiatt lett vége

Szerintem ez veszett fejsze nyele

2021. aug. 19. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!