Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogy néz ki egyből mást találni?

Figyelt kérdés

Voltunk már együtt rövid ideig , de a semmiért szakítottunk és visszamentem a jelenlegi expáromhoz. Nem biztos, hogy jó döntés volt ,mert utólag jottem rá, hogy ő alkoholista és az is marad ,meg az élethez furcsán áll hozzá és így soha nem lenne normális életünk együtt. Alkohol az ,ami miatt nem tudnánk közösen előrébb jutni. 9 éve lennénk együtt.

A másik, akivel most újra együtt lehetnénk, azt mondja ,hogy vár rám már 2 éve.most megint együtt szeretne lenni velem.

Normális dolog egyből menni hozzá?

Amúgy jól elvoltunk, sokat mászkáltunk, nem volt unalmas vele lenni és nem egy züllött alak, hanem rendes élete van. Pl. nem sörért fut a boltba meló után. Sokszor kedveskedett és ajándékokat adott.

Érdekes, de a züllöttel többet tudunk nevetni, többet viccelődtünk és vele bármiről szabadon beszélhetek. De ez tudom ,hogy nem vezet semmi jóra, mert a valós dolgokat meg folyton elrontja, hiába nem akarja. Inkább havernak lett volna jó, akinek nincs köze az életemhez, mert rengeteg káoszt és gondot okozott nekem. Testileg undorodok tőle, mert iszik meg fogat nem mos. Meg túlságosan szeret ölelkezni.

2021. aug. 18. 22:39
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
70%
Hàt, érdekesen, de ez inkàbb téged minősít. Nem akartok hàrmasba összeköltözni? Az egyik megnevettet, a màsik megdug...
2021. aug. 18. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rakd ki mindkettőt és tanulj meg kicsit egyedül is lenni, különben egész életedben kényszeresen fogsz menekülni az első pasihoz, aki szembejön.
2021. aug. 18. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit gondolkodj el az életedről, hogy kire/mire vágysz, nagyon ráérsz párkapcsolatot kezdeni. Aki 2 éve rád vár tuti defektes.
2021. aug. 18. 23:56
 4/6 A kérdező kommentje:
3-as szerintem is van gond, ha ennyire vár rám. Nem vagyok nagy dolog pedig..
2021. aug. 19. 00:36
 5/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
69%
Na figyelj, kérdező. Én nem mondom meg, hogy mit tégy mit sem. De inkább az, aki két éve vár rád. Az alkoholistával meg járjon egy másik alkoholista. Ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor adj egy esélyt a másik srácnak - meg magadnak a boldogulásra.
2021. aug. 19. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nincs érték az emberekben....ha 2 éve vár valakire defektes...az nem is lehet, hogy nem vall hetente szerelmet mindenkinek🤭
2021. aug. 19. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!