Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra egymásra találni egy szakítás után? Pozitív példák?
Tudom, hogy egy több éves kapcsolat lezárása után iszonyat ritka az újrakezdés a másik féllel (újramelegített töltött káposzta és társai), de mégis érdekelne azon kevés ember sztorija, akiknél sikerült ez. Ha ismerősi körötökben tudtok ilyenről, azt is elmesélhetitek. Leginkább az olyan, (különösen nehezített) esetek érdekelnének, ahol az egyik vagy mindkét félnek már új, alakuló kapcsolata van, idővel mégis az ex mellett kötnek ki újra.
Egy példa a rokoni körömből: Unokanővérem már 10 éve együtt volt a párjával, gyereket is szeretett volna, de egy bulin kiderült, hogy a férfi még nem igazán áll készen erre, nehezére esik ezt bevállalni. A nő szakított, és mivel érezte, hogy ketyeg a biológiai órája, olyan férfit keresett, aki partner a terveiben. És talált is. De valami mégsem működött tökéletesen köztük, mert (fél évnyi kemény udvarlás után) mégis visszafogadta az exét. A férfi időközben rájött, hogy nem tud meglenni unokanővérem nélkül, és rengeteget komolyodott. Mára boldog házasok, két éves a kisfiuk, és mindketten imádják a szülői szerepet.
3 év után szakítottunk.
Aztán 3 hónap kellett,hogy rájöjjön igen mégis kellek neki.
Megbocsájtottam,majd 9 hónapig voltunk együtt. Aztán újra szakított velem. Azzal az indokkal,hogy nem szeret. Majd 24NAP!! Múlva felkeresett. Szívem szerint újra megbocsájtottam volna,de tudom,megtette volna újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!