Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitas utan akik abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitas utan akik abban remenykednek meg, hogy ujra egymasra talalnak, ok feladjak a remenyt ha az exnek uj kapcsolata lesz?

Figyelt kérdés
Vagy utana is nyomulnak tovabb es nem erdekli oket,ha parkapcsolata van,söt...En mondjuk feladnam,akarmennyire is rosszul esne,de nem akarnek versenybe szallni.Ti hogy velekedtek errol? Nyilvan olyanokhoz szol a kerdes akik meg szeretik volt parjukat.
2016. nov. 19. 05:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy szerettek mert,h regebbi sztoryk is johetnek...
2016. nov. 19. 05:59
 2/5 BlackSword ***** válasza:
add fel!!! előre is szép a világ!!! az élet pedig nem egy elbarmolt romantikus vígjáték... Persze mindenki ismer olyan párt akik újra egymásra találtak... De azért ezek a kivételek...
2016. nov. 19. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Éppen ebben a szituációban vagyok. Közös megegyezéssel ért véget a kapcsolatunk harom hónapja, mert mást vártunk el egymástól. En valami komolyabbat, ő pedig pont nem akart elkotelezodni... két évig voltunk együtt. Minden kapcsolatot megszakítottunk. Utana persze reménykedtem, hogy majd a külön lét alatt rájön, hogy mit veszített. Jah. Na persze. Összejött egy lánnyal. Szinte rögtön. Látszólag nagy a szerelem. Facebookon legalábbis. (töröltem, de persze hogy folyton lesem, en barom)

Azt gondoltam, ez majd segít. De nem. Bar az eszemmel mar tudom, a szivem még mindig remél valamit. Csak azt nem tudom mit, mert biztosan nem tudnék azok utan még csak hozza sem érni, hogy valaki mással volt, nemhogy ujra kezdeni. De amíg el bennem a remény, addig nem tudom teljesen elengedni. Csak azt nem tudom, hogy a fenebe lehetne ezt kiirtani magamból...

N29

2016. nov. 19. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, bár én előbb is feladtam.

Az volt, hogy szakított velem és még hetekig vissza akartam szerezni, próbálkoztam mindennel, amivel tudtam. Meg akartam beszélni, direkt elkerültem, elkezdtem vele barátkozni, stb., minden volt. Aztán az utolsó komoly beszélgetésünknél kijelentette, hogy ő most boldog, és eddig nem volt az. Én itt feladtam, de nem szerettem ki belőle. Akkor gyűlöltem meg véglegesen, amikor láttam, hogy kitette, hogy kapcsolatban van, ráadásul nem is azért jött össze valakivel, hogy engem felejtsen, hanem konkrétan végig őt szerette, csak én előbb léptem, ezért velem jött össze.

2016. nov. 20. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
SOSEM ADNÁM FEL!!!
2016. nov. 24. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!