Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvertek, hogy lehet ezen túllépni?
"De ő egyébként olyan ember, akinek a család a legfontosabb, bármit megtesz értük, tehát nem egy bunkó barom. "
Barátnője mellett szeretőt tart, így hogyan lehet a család a legfontosabb, ha akit szeret szándékosan átver, hülyének néz? Nekem ösztönlénynek tűnik, aki a saját boldogsága érdekében mindenkin átgázol, nem érdekli más emberek érzései.
"Én már elvesztettem a józan ítélő képességemet.. ezek alapján szerintetek jobb, hogy vége lett?"
Eddig hárman voltatok a kapcsolatban, most már négyen. Hazugságai ellenére képes lennél vele maradni? Hogyan bízol benne, mi az amit szeretsz?
"de velem az elején őszinte volt és voltak érzései. Csak ez elmúlt."
Bocs, de én megkérdőjelezem az ún. érzéseit. Itt nem volt minek elmúlnia, hiszen nem is volt. Max. a vonzalom múlhatott el, az meg nem szerelem.
"Az elején mondta, hogy sosem érzett még ilyet senki iránt. Alig tudta kimondani, biztos hogy őszinte volt."
Szerintem nagyon gyorsan vond vissza, hogy te nem vagy buta, ha ezt bekajáltad. Iszonyat buta vagy. Tele van az internet, a tv, a világmindenség pontosan ugyanilyen sztorikkal. A legkevésbé sem okos, aki nem csapja rá az ajtót ismerkedés téren arra, aki kapcsolatban van.
Valóság: változatosságra vágyott, mert unta az otthoni szexuális kiszolgálást, te meg elég ostoba voltál, hogy bevedd, és széttedd neki. End of story. Növessz gerimced, tartást, és ahelyett, hogy magadat sajnáltatod, inkább szégyelld magad. Azon túllenni is könnyebb, mert csak a leckéz kell az eszedbe vésned, és túlvagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!