Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, h átvertek és kihasználtak. Nehéz ebbe beletörődni. Mindig jó lenyelni a békát?
Szerintem fölösleges odamenned, mert tanulnod kell az esetből és férfi módjára távozni a lány életéből. Voltak hibáid (amiket én itt nem tudok) de a legnagyobb hibád az volt, hogy nem láttad, hogy nem működik a kapcsolat. Az exed pedig onnantól kezdve, hogy nem érzett irántad semmit, kb az irántad, mint embertárs iránt érzett tisztelet jelét sem mutatta ami eléggé gusztustalan szerintem.
De ez már mind lényegtelen. Azzal, hogy odaméssz csak az ő szintjére alacsonyodsz le. Tiszteld magad.
Szíved joga elmondani a véleményedet! Tedd bátran!
(Én sem nyelnék le a békát, az biztos...)
Hiába nem nyeled le, a helyzet már nem változik meg.Ez megtörtént.A továbblépés a legokosabb döntés.
Te hiába próbáltad megmenteni a kapcsolatot, ha az exed ebben már nem volt partner.
Sok ember keres más partnert a meglévő kapcsolata alatt.1 percig sem mernek egyedül maradni.A kapcsolatból-kapcsolatba ugrálás nagyon jellemző a kapcsolatfüggő egyénekre.A barátnőd is ez a típus.Ezért intéztetett veled mindent, és ezért is lakott veled, amíg a másik pasi nem vált biztossá.Tényleg kihasznált téged, ez tény.Ezen viszont már semmi sem fog változtatni, bármit is lépsz.A véleményedet elmondhatod neki, de szerintem lepereg róla.Közömbös vagy már számára, így a ez a fajta vergődésed nem fogja meghatni.Max. annyit érsz el vele, hogy igazolva látja majd, a döntése jó volt, hogy másra cserélt.Én nem tenném ki magam ennek.Szerintem ez még megalázóbb.
Békülj meg a helyzettel. Az indokot már megírták előttem mások.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!