Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem, h átvertek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, h átvertek és kihasználtak. Nehéz ebbe beletörődni. Mindig jó lenyelni a békát?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a bnommel. Aki szakítás után azt mondta, h az utolsó fel évben már nem szeretett. Aztán amikor lett más neki alattam, azonnal szét is mentünk. Persze ennek voltak előjelei amit érzékeltem is, és tettem azért, h megmentsem a kapcsolatot. Ettől függetlenül voltak hibaim, amit nem tagadom. NEm menekülők a felelősség alól, és nem hibáztatom a bnomet minden miatt. Természetesen ő akkor lépett, amikor már volt más. Én csak azt nem értem, h akkor az utolsó hónapokban miert intéztetett velem mindent, illetve miert lakott nálam..!? Miert kert dolgokat.!? Nem esett jól ahogy viselkedett velem a végén. Nincs kedvem ezt is lenyelni. Úgyhogy odamegyek és elmondom nekik a véleményemet. Természetesen ha a fiú agaskodik, akkor nem fogom hagyni magamat. Úgy gondolom, h ettől meg fogok könnyebbülni. Nem igazán érzem azt, h ettől majd kevesebb leszek vagy ilyesmi. Inkább csak kiállok magamert, ami az egyik legfontosabb...

2019. máj. 15. 08:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fölösleges odamenned, mert tanulnod kell az esetből és férfi módjára távozni a lány életéből. Voltak hibáid (amiket én itt nem tudok) de a legnagyobb hibád az volt, hogy nem láttad, hogy nem működik a kapcsolat. Az exed pedig onnantól kezdve, hogy nem érzett irántad semmit, kb az irántad, mint embertárs iránt érzett tisztelet jelét sem mutatta ami eléggé gusztustalan szerintem.

De ez már mind lényegtelen. Azzal, hogy odaméssz csak az ő szintjére alacsonyodsz le. Tiszteld magad.

2019. máj. 15. 08:28
 2/38 anonim ***** válasza:
72%

Szíved joga elmondani a véleményedet! Tedd bátran!

(Én sem nyelnék le a békát, az biztos...)

2019. máj. 15. 08:28
 3/38 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: nyelnéM...
2019. máj. 15. 08:29
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább röhögnék rajtuk. A csávó ugyanúgy csicska lehet, ezentúl őt húzza le mind anyagilag mind érzelmileg. Neked már rég ki kellett volna dobnod. És nem kellene szeretned!
2019. máj. 15. 08:32
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Hiába nem nyeled le, a helyzet már nem változik meg.Ez megtörtént.A továbblépés a legokosabb döntés.

Te hiába próbáltad megmenteni a kapcsolatot, ha az exed ebben már nem volt partner.

Sok ember keres más partnert a meglévő kapcsolata alatt.1 percig sem mernek egyedül maradni.A kapcsolatból-kapcsolatba ugrálás nagyon jellemző a kapcsolatfüggő egyénekre.A barátnőd is ez a típus.Ezért intéztetett veled mindent, és ezért is lakott veled, amíg a másik pasi nem vált biztossá.Tényleg kihasznált téged, ez tény.Ezen viszont már semmi sem fog változtatni, bármit is lépsz.A véleményedet elmondhatod neki, de szerintem lepereg róla.Közömbös vagy már számára, így a ez a fajta vergődésed nem fogja meghatni.Max. annyit érsz el vele, hogy igazolva látja majd, a döntése jó volt, hogy másra cserélt.Én nem tenném ki magam ennek.Szerintem ez még megalázóbb.

2019. máj. 15. 08:36
 6/38 anonim ***** válasza:
67%
Nincs értelme. Ez amolyan revans elképzelés, de utólag csak rontasz a helyzeten. Figyú, a nők többsége ösztönlény. Együtt van veled, de folyamatosan keresi a jobbat, ha talál akkor lelép. De a biztosat nem fogja otthagyni amíg a másik bizonytalan. Ezt tanuld meg. Mivel mindenkinél van jobb, ezért addig ugrál a ranglétrán, amíg betölti a 35öt. Ott akkor jön, hogy minden férfi hlye, minden mindenkinek a hibája, szegény ő. Ez meg ami veled történt, tipikus példa arra, hogy te megpróbálod megmenteni, ő kihasználja ezt (nagyon jól tudja h nem lesz belőletek már semmi), de a szolgáltatásaid/anyagi hozzájárulásaidra igényt tart, amíg az új herceg át nem veszi ezt a szerepet is. De amíg az nem biztos, téged húz... Valakit mindenképpen húznia kell, mert ösztönlény. Az ő nyelvükön így ejtik: te vagy a férfi, te biztosítsd. Ha oda mész, kiütöd a ringből a figurát, meg az ösztönlényt is, nem leszel előbbre. Egyrészt nem oldja meg a problémád, másrészt ha olyanok feljelenthetnek, zaklatásnak vehetik, stb... Tudod, hogy megy ez nem? Nincs értelme. Fordíts hátat, tanulj belőle és ne nézz vissza. Utólag mindig okos az ember, s nehéz elfogadni, hogy te próbálkoztál, de feleslegesen, mert hitegetett. Legközelebb ha rosszra fordul a kapcsolat, kiteszed, azt menjen. Próbálkozzon ő ha még ott akar lakni. Az érzelmi manipulációnak meg ne dőlj be... Én ezt tanácsolom.
2019. máj. 15. 08:38
 7/38 anonim ***** válasza:
40%

Békülj meg a helyzettel. Az indokot már megírták előttem mások.

F.

2019. máj. 15. 08:51
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, ne pazarold az energiádat ilyesmire. Ha odamész és elkezded őt számon kérni, még azt gondolja, hogy odavagy érte, vagy még mindig érte epekedsz. Ezzel csak az egóját tuningolnád. Hagyd békén.
2019. máj. 15. 08:53
 9/38 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Mégis miért fércelnél bele energiát? Engedd el, nem kell vele többet foglalkozni, ő már a múltad része. Felesleges idő- és energiapocsékolás.
2019. máj. 15. 08:59
 10/38 A kérdező kommentje:
Én értem amiket irtok, meg tényleg ez lenne a helyes lépés, tudom. De ez a jelenlegi átvert, megalázott, lenézett érzésemen nem csillapit. És ezért lenne jó v.mi, ami csillapítja ezt.
2019. máj. 15. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!