Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, h átvertek és kihasználtak. Nehéz ebbe
beletörődni. Mindig jó lenyelni a békát?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a bnommel. Aki szakítás után azt mondta, h az utolsó fel évben már nem szeretett. Aztán amikor lett más neki alattam, azonnal szét is mentünk. Persze ennek voltak előjelei amit érzékeltem is, és tettem azért, h megmentsem a kapcsolatot. Ettől függetlenül voltak hibaim, amit nem tagadom. NEm menekülők a felelősség alól, és nem hibáztatom a bnomet minden miatt. Természetesen ő akkor lépett, amikor már volt más. Én csak azt nem értem, h akkor az utolsó hónapokban miert intéztetett velem mindent, illetve miert lakott nálam..!? Miert kert dolgokat.!? Nem esett jól ahogy viselkedett velem a végén. Nincs kedvem ezt is lenyelni. Úgyhogy odamegyek és elmondom nekik a véleményemet. Természetesen ha a fiú agaskodik, akkor nem fogom hagyni magamat. Úgy gondolom, h ettől meg fogok könnyebbülni. Nem igazán érzem azt, h ettől majd kevesebb leszek vagy ilyesmi. Inkább csak kiállok magamert, ami az egyik legfontosabb...
A törvény a nőt védi. Nincs olyan, hogy megbüntetik hazudozásért, kihasználásért :) Ilyen alapon, a nők 90%-a börtönben ülne :D Gondolj bele, válásnál mikor elviszi a férfi fele királyságát, még akkor is ha semmit nem tett hozzá. Vigyázni kell, közös lónak túrós a háta. Ha meg te adsz, akkor figyelni hogy időben megvond ezeket...
2019. máj. 15. 09:14
12/38 anonim válasza:
Kérdező ez nem fogja csillapítani, hogy odamész és vitatkozol vele meg a új pasijával.Kb. 5 percig könnyebbülsz meg.Amint lehiggadsz, rád fog törni a megalázottság érzése ismét.Rádöbbensz, hogy valószínűleg a hátad mögött milyen jókat szórakozhatnak a mutatványodon.Ettől megint nem fogod magad jobban érezni.
Adj magadnak időt és higgadj le.Utána te is ráfogsz jönni, hogy idő és energiapocsékolás lenne az egész.Később áldani fogod az eszed, hogy nem aláztattad meg magad még jobban teljesen feleslegesen.
Inkább arra koncentrálj, hogy ne fogadd vissza ezt a csajt, ha mégsem jön össze neki a pasival hosszabb távra és nálad kuncsorog esetleg újra.
2019. máj. 15. 09:16
13/38 anonim válasza:
Bizgatja az önbecsülésed, hogy hazudtak neked. Vissza akarsz vágni. Sokan, velük együtt én is, azt tanácsoljuk, hogy hagyd a fenébe! Kár a bosszúállásba fektetett energiáért.
F.
2019. máj. 15. 09:40
14/38 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy felesleges már elmenned oda, mert csak neked szakadnának fel még jobban a sebek. Ne kínozd magad! 36N
2019. máj. 15. 10:53
15/38 anonim válasza:
Én a helyedben inkább azt csinálnám,hogy nem mennék oda,mert abból látszik hogy odavagy még mindig érte,ha még maradt ott cucca,azt írnám neki h marha gyorsan tüntesse el,mert az új barátnőd cuccainak kell a hely.Vagy letiltanám mindenhonnan,az is ad egy megnyugvásérzetet.Onnantól hiába ír,stb.,nem tud elérni.
2019. máj. 15. 11:10
16/38 A kérdező kommentje:
Ja hat arról már szó sincs, h esetleg keresne. Már össze költözött az új barátjával, boldog, stb... Már 2 hónapja vele van. “Nagyon jó ember..” , stb...
2019. máj. 15. 11:13
17/38 anonim válasza:
nyugi, lesz az is gonosz ember... de ne foglalkozz vele.
Kérdező ne hidd hogy nincs esélye annak hogy vissza akarná magát könyörögni. Most előtted is játssza a minden happy játékot. Pl ha facebokra kiteszi... Ott pl sokszor exeknek megy a fénykép megosztás (női-férfi oldalról egyaránt) hogy lássák hogy bezzeg az újjal semmi gond. Lehet neki is volt feléd valami sérelme és most örül h "igaza van" Ne menj bele ebbe inkább keress olyat aki jobban illik hozzád.
2019. máj. 15. 12:06
19/38 anonim válasza:
A férfihang oldalnak ahol egy "dolgozó" :D lefordított egy cikket, sikerült megint alulmúlnia önmagát. Inkább olvassatok könyvet a szelektív látásról, kedvetlen férfihang "újságírók". Elméletnek jó ez az egész, de hogy annyira vakok vagytok hogy szerintetek ilyen csak a nőkkel fordul elő.... Szánalmas.
2019. máj. 15. 12:23
20/38 anonim válasza:
Akkor ezek szerint te máshogy tapasztalod, én mint 30 körüli férfi úgy tapasztaltam a kapcsolataim, mint ahogy a férfihangról közölt cikkben szerepel. De lehet kedves előző hölgyemény, te máshogy tapasztalod a hölgyekkel való kapcsolataid...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!