Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem, h átvertek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, h átvertek és kihasználtak. Nehéz ebbe beletörődni. Mindig jó lenyelni a békát?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a bnommel. Aki szakítás után azt mondta, h az utolsó fel évben már nem szeretett. Aztán amikor lett más neki alattam, azonnal szét is mentünk. Persze ennek voltak előjelei amit érzékeltem is, és tettem azért, h megmentsem a kapcsolatot. Ettől függetlenül voltak hibaim, amit nem tagadom. NEm menekülők a felelősség alól, és nem hibáztatom a bnomet minden miatt. Természetesen ő akkor lépett, amikor már volt más. Én csak azt nem értem, h akkor az utolsó hónapokban miert intéztetett velem mindent, illetve miert lakott nálam..!? Miert kert dolgokat.!? Nem esett jól ahogy viselkedett velem a végén. Nincs kedvem ezt is lenyelni. Úgyhogy odamegyek és elmondom nekik a véleményemet. Természetesen ha a fiú agaskodik, akkor nem fogom hagyni magamat. Úgy gondolom, h ettől meg fogok könnyebbülni. Nem igazán érzem azt, h ettől majd kevesebb leszek vagy ilyesmi. Inkább csak kiállok magamert, ami az egyik legfontosabb...

2019. máj. 15. 08:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
22-es, ha ezt élőben előttem mondtad volna, már rég betörtem volna az arcod ha fiú vagy, ha lány. Mit képzelsz te, hogy bárkimet a szádra veszed? attól h te jó édes világrahozód az említett cikkben szereplő nőnemű volt, nem mindenkié 25x válik, nem mindenkié anyagias majom, sem névtelenül másokat sértegető ösztönlény. ősember vagy, voltál meg leszel is, s csodálkoznak nők, ha az ilyen stílusban kommunikáló nőneműeket kiütik... erre jön majd de ő nő, s nem bántjuk, de ez nem az.
2019. máj. 15. 18:09
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
40%-os, tenyleg kivancsi vagyok, hogy milyen reakciora szamitottal a noktol, miutan a 90 szazalekuk szerinted egy hazug tolvaj es bortonbe zavarnad oket. Sertesre sertes a valasz... Ugy csinalsz, mintha a semmibol kaptad volna.
2019. máj. 15. 18:28
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
nem fogok védeni semmiféle embert, aki megélhetési bűnöző, legyen az politikus, vagy diktatórikus manipulátor, vagy az atyaúristen is, ha ellenkezik az általam vélt erkölcsökkel. Lehet az nő, válási goldigger, öreg, fiatal, állat bármi... Attol, hogy a 22es magára vette, nyilván mert beletartozik abba a 90%-ba amit a cikk említ, nem az én hibám. 1 cikket közöltem, ő pedig olyan embereket vett a szájára akit ha személyesen a szemembe mondja, tuti hogy kipotyog pár foga. attól h névtelenül irogat, s abba a megélhetési bűnözők kategóriába tartozik amit a cikk említ én nem tehetek, sem egyik család tagom sem. ez így érthető?
2019. máj. 15. 18:44
 34/38 anonim ***** válasza:
Jol van Chuck Norris, inkabb egyel egy Snickerst. Nem ertem hogy nem latod, hogy te kezdted masok sertegeteset, de gondolom te akkor alapbol ilyen kis pukkancska vagy.
2019. máj. 15. 18:50
 35/38 anonim ***** válasza:
Most szerinted mit kellene tanácsolnom a kérdezőnek? Nyugi, fuss utána, üsd vágd, ő egy jó kislány volt... Nem, én azt tanácsoltam, hogy vannak ilyen lányok, nagyon sok a tapasztalatom szerint, akibe ő is belefutott. Megadott neki mindent, ő kihasználta jóhiszeműségét, s becsapta, hogy küzdjön érte, mert addig is aludni tudott nála. Akkor ezt te hogy nevezed? Erre jön az anyázás... Most komoly? Akinek nem inge, nem veszi magára. Látod pukkadok, csapkodom a levegőt, düllednek a szemeim ha neked így tetszik, de nem kezdek anyázni érte... Akkor leszek pukkancs, ez van :)
2019. máj. 15. 18:55
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
A nok is eliteltek a baratnoje viselkedeset es mindenki probalta vigasztalni a kerdezot. Egyetertes volt, de neked ez nem volt eleg, te minden nobe, ja bocs, csak a 90 szazalekukba bele akartal rugni egyet.
2019. máj. 15. 18:59
 37/38 anonim ***** válasza:
Ha módosítom 50%-ra akkor megnyugszol? :) Vagy szeretnél te mondani egy neked tetsző számot? :) Ha ez a probléma...
2019. máj. 15. 19:02
 38/38 A kérdező kommentje:
Naaaa, nyugi!!! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Az jött le belőle, h sokan ismeritek a helyzetet, és tényleg jó szándékúan segíteni akartatok. Nyilván páran már ateltetek hasonlót, és ok esetleg egy kicsit elfogultabbak voltak...
2019. máj. 15. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!