Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvertek, hogy lehet ezen túllépni?
Sokat segítene a vàlaszadásban, hogyha konkrétan leírnád, mi történt, mert ebből nem derülnek ki, csak általánosságok.
2021. ápr. 24. 06:12
2/39 A kérdező kommentje:
Nem akartam.. de oké, volt egy férfi, azt mondta belém szeretett, és ott akarta hagyni a barátnőjét, csak én nem mertem így belemenni, erre tegnap kiderült hogy terhes a nő.
3/39 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta rossz a kapcsolatuk. Én pedig idő közben beleszerettem, csak azt akartam volna, hogy biztos legyen a dolog, és hagyja el. Erre ez derült ki..
4/39 A kérdező kommentje:
Egy percet se aludtam.. gondolom nem kell részleteznem mennyire kivagyok.
Nem tudom, hány éves vagy, de ha egy pasi be tudta mesélni neked ezt az évezredes dumát, hogy már nem szereti a párját és ott fogja hagyni, és te úgy bekajáltad, hogy elmúltál már 5 éves, akkor nagy gáz van a fejedben.
2021. ápr. 24. 06:38
6/39 A kérdező kommentje:
Most nem ilyen válaszok érdekelnének, hanem amit feltettem kérdést, arra szeretnék válaszokat. Nyilván nem ilyen egyszerű a sztori, csak a lényeget írtam le.. de ez a tényeken nem változtat.
Úgy lehet rajta túllépni, hogy pár hónapig szharul leszel, de aztán idővel könnyebb lesz. Az ilyen fájdalmakra nincs csodaszer, csak az idő segít. Persze meg tudod könnyíteni ezt az időt magadnak, ha nem ennek áldozod a figyelmed 110%-át.
2021. ápr. 24. 06:51
8/39 A kérdező kommentje:
Oké, csak ez teljesen elvette az önbizalmamat. Gondoltam arra is, hogy beszélek vele, bár tegnap elküldtem a fenébe, és valószínűleg semmi értelme nincs, de teljesen én érzem magam rossznak most..
Szóval egy foglalt pasi közeledésétől/kamujàtól van önbizalmad...elmúltàl 20? Mert ez akkor elég gàz.
Kapd össze magad fejben kicsit. Míg picsogsz, emberismeretet is növeszthetsz, btw.
2021. ápr. 24. 07:12
Gyászold meg, hetekig, hónapokig rossz lesz, de az idő segít. Vondd le a tanulságot, jövőben ne akarj kapcsolatot olyan emberrel, aki kapcsolatban van. Aki átveri az aktuális párját, miért lenne veled őszinte? Téged nem zavar, hogy egy másik nőt ezzel porig alázol, van benned az empátia? Köztetek csak illúzió volt, könnyedén játszott veled, nem valós érzelmek, kötődés, meríts belőle erőt, szerintem jobbat érdemelsz. Sok ember kihasználja a naivitást, fejleszd magad, hogy minél jobban kiszűrd a jövőben, tudatosan olyan emberekkel vedd magad körül, akiben megbízhatsz!
Gondolom még csak tini vagy és első csalódásod, amit valószínűleg sose fogsz elfelejteni, de nem is kell, később már úgy gondolsz vissza rá, mint egy lecke, aminek köszönhetően jobban választasz párt.
2021. ápr. 24. 07:12
Kapcsolódó kérdések: