Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Mikor ti átvertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor ti átvertek egy nőt mit éreztek?

Figyelt kérdés

Átvertek egy nőt, lefektetitek, és hagyjátok h belétek szeressen,mert nektek az olyan jó. A másik fél viszont nagyon szenved,ebbe bele sem gondoltok? Ezt élvezitek.. Tényleg ilyen szivtelen minden férfi?

Aztán mentek egy másik nőhöz már ő is igaz szerelmetek,és az előző nő szenved h milyen boldog azzal a másikkal.

Közben meg szivatásból az excsajnak ir egy rövid üzit h szereti. Blabla. Nekem már szószerinti szivfájdalmam van,mivel bizonytalanságban hagy az illető, élvezi h kihasznált,és még bele is estem, éreztem h ő az igazi,de tényleg úgy viselkedett, olyannak tűnt. Nekem ez nagyon fáj,ő viszont boldog egy másik nővel. Ha velem játszott, meg ha tényleg szeretett volna akkor legalább mondta volna a szemembe h nem vagyok neki elég jó.

2017. jan. 31. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%

Azt érzik, hogy nekik ez jó, a másik fél meg ha hülye, úgyis kihasználja más, inkább ők tegyék meg, hogy nekik legyen jó.

Valahol megértem ezeket a férfiakat, mert én sem érzek lelkiismeretfurdalást, ha olyat utasítok el, akinek nincs annyi esze, hogy normálisan közeledjen felém.

Ha a szemedbe mondta volna, nem kap szexet. Utólag meg ha már kihasznált, miért legyen gonosz plusszban, és mondja el, hogy segghülyének tart?

2017. jan. 31. 19:14
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fogalomzavarban szenvedsz. Férfiak ilyet nem tesznek, macskajancsi hímringyók talán. Másrészről nem tudom sajnálni azt a nőt, aki érzi valaho legbelül, hogy nem stimmel valami, mégis aláfekszik az ipsének. That's all...Ja, és még rá is tesznek egy lapáttal a nők. Még akkor sem dobják ki, ha nyilvánvalóan másodhegedűs pozícióba helyezte őket a pasas. :O
2017. jan. 31. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Mennyé má haza magadnak! :D
2017. jan. 31. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
"a rosszfiúkra bukom de most koppantam ezért hát szétkenem a bélsarat a teljes férfitársadalmon" -féle történet 12214. esetét olvashattuk
2017. jan. 31. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Puffadást és teltségérzetet, majd felriadok hogy mi a szart álmodtam és rájövök hogy nem kellett volna telezabálnom magam lefekvés előtt.
2017. jan. 31. 19:30
 6/15 Lazy Lover ***** válasza:
84%
4 es :-D
2017. jan. 31. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanazt, mint te, amikor hülyíted azokat az udvarlóidat, akik rendesek hozzád.
2017. jan. 31. 19:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért kell "rosszkislánynak" lenni, mert akkor gyorsan kiderül a szándék, előbb mint hogy beleesnél.

Ja hogy akkor meg ribizli leszel? Jobb mint az idegroncs...

2017. jan. 31. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

igen! minden egyes férfi ilyen k_csög! én is pont ilyen vagyok, amikor nem csalok meg valami akkor macskákat rugdosok kis grofo ritmusra és fingok közben.

majd ha eltelt pár hét is nincs benned pár pohárka, akkor lehet tisztábban látsz majd (ne vedd sértésnek, én a whiskeyt szeretem).

2017. jan. 31. 19:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nőt sem vertem át így, akikkel normális kapcsolatot akartam kialakítani leépítettek és "átverték" saját magukat, oly módon,hogy "összejöttek" a kérdésben említett típusú férfiakkal. Remélem nem tűnök nagyon g..cinek, ha azt mondom nem igazán tudom őket sajnálni.
2017. jan. 31. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!