Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha rájönnétek, hogy még mindig éreztek az exetek iránt?
Szakítás után kb. 1 évvel találkoznánk újra, de kiderült, hogy ő külföldre fog menni még a nyáron, és én ezt nem hiszem el, lehet érzek még iránta valamit...mit javasoltok?
20/F
Én nem érzek irántuk semmi különöset, bár tisztelem őket(már amelyiket) és érdeklődök feléjük. Ennek ellenére ők beszélni sem akarnak velem.:D Holott nincs hátsó szándékom. Biztos csak utálnak.
Hm, most így átgondolva, ha éreznék valamelyik felé valamit, akkor azt gyorsan elnyomnám csírájában, mert nem lenne ott esély semmire.
Ha még szereted akkor keresd meg, beszélgessetek derítsd ki ő hogy érez. Hátha még ő is szeret téged. Ha egy évvel a szakitás után is érzel iránta valamit az már nem fellángolás nem megszokás hanem valószinüleg valódi érzelmek tényleg szerelem. Újra szeretnéd kezdeni Vele?
Keresd meg és mondd el neki! Kiderül van-e esélyed vagy elmegy külföldre és esetleg évekig nem látod.
Én is hasonlóan vagyok az utolsó exemmel de ő sajnos nem akar visszajönni. Mindenképpen lépjél mert a próbálkozás egy lehetőség, a siker vagy a visszautasítás egy eredmény de a félelem miatt elszalasztott cselekedet csak a nagy büdös semmi.
Keresd meg mindenképpen! Rontani nem ront a helyzeten semmiképp!
De nekem furcsa, hogy hogy most jösz rá? Szoktál vele beszélni? Vagy volt ez idő alatt valakid, aki nem volt olyan jó, mint ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!