Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, veletek előfordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, veletek előfordult már több évnyi párkapcsolatban (8év), hogy nem tudtátok eldönteni mit éreztek igazából a párotok iránt? Szerelem vagy már csak megszokás?

Figyelt kérdés

ha igen,hogyan döntöttétek el?

(köszi a válaszokat)

2013. máj. 15. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, csak épp 3 év után. ELköltöztem egy hétre, de attól tartottuk a kapcsolatot, naponta beszéltünk többször is, de azért mégiscsak ott volt a távolság. Egy két napig nem is volt vészes annyira, de aztán csak arra tudtam gondolni, hogy még az is hiányzik, ami egyébként kicsit idegesített benne. Jót tett a kapcsolatunknak az az egy hét.
2013. máj. 15. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
nem. Mindig tudtam mit érzek.
2013. máj. 15. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Volt. 5 év után. Szakítottam, pedig nagyon kérlelt hogy menjek vissza. Szerettem, de már nem úgy.

Jól tettem hogy elhagytam, mert rá nemsokra megismertem a nagy szerelmet! :)Vele 3 évig voltam együtt. Sajnos egy félreértés miatt mentünk szét, amit azóta se teljesen hevertem ki, pedig ennek már több éve...

2013. máj. 15. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt, bár nem épp így. A szerelem az általam nem ismert érzés, sose voltam, viszont 7 éve vagyok az élettársammal, és sokszor felmerült bennem, hogy miért vagyok vele. Én voltam nélküle egy hetet, nem hiányzott egyáltalán. Szóval én tudom, hogy csak megszokás.

Miért kérdezed?

2013. máj. 15. 08:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan kérdezték már tőlem és én is magamtól, hogy szerelmes vagyok-e még a páromba vagy már csak a megszokás. Mi is 8 éve vagyunk együtt. Nagyon sok időt töltünk egymással, és még sincs unalom. És biztosan tudom, hogy ez még mindig szerelem, sőt annál is erősebb érzelem. Nem az emlékekből élek (persze azok is mind szépek), hanem a jelenlegi dolgokból, érzésekből tudom. Amikor mosom a ruháit és benne van az illata, megdobban a szívem, vagy amikor megtalálom a hajszálát a csapban (nem mérges vagyok miatta, hanem elmosolyodom), vagy amikor látom jönni a munkából azzal a fáradt járásával. Vagy a boltban meglátok valamit, és leveszem a polcról bele a kosárba, mert tudom, hogy ő azt szereti, stb... Ezek mind apró dolgok, de ezekből tudom, hogy nem megszokásból ragaszkodom hozzá, hanem szeretetből, szerelemből.
2013. máj. 15. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!