Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit varhatunk el mi nok a ferfiaktol egy parkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nincs sok tapasztalatom, eddig 1 hosszabb kapcsolatom volt.

Mit varhatok el?

Es mit adjak en?

Segitenetek pontokba szedni ?

2013. máj. 12. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:

őszinteséget, megbecsülést, szeretetet, fontosságot. stb stb.

Neked is ezt kell adnod. Kell összhang.

De ne menjetek egymás agyára, fontos hogy hagyjatok a másiknak levegőt és szabad teret néha.

Még oldalakon át szónokolhatnék erről de tömörön ennyi.

2013. máj. 12. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a szex is fontos. Adhat jó és rossz napokat is a kapcsolatban.
2013. máj. 12. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Tőlem semmit... max előveszem a vaslapátot oszt elverem a segged, ha nem jól csinálod, amit mondok.

De most komolyan, ha ennyi "eszed" sincs, akkor mit szeretnél?

Egy kapcsolatban mindkét fél részéről ugyanannyit kell beletenni... hűség, tisztelet, szeretet, őszinteség, nyíltság, megbecsülés...

2013. máj. 12. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Amit el várhatsz,és talán megkapod:Emlékszik a nevedre,a szülinapodra,néha nem kell főznöd,mert el visz valahova,nem indíg mondja,hogy csináld ezt-azt,nem egész nap veszekedtek.

És sok hasonló.De az van,hogy nem fogod ezt se megkapni.Amit ő várna el:jó szex,jó kaja,nem megcsalás,kevés panasz.De ő sem fogja megkapni.Lehet álmodoznotok,de a valóságban ez van.

2013. máj. 12. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Pénz & Sárm.
2013. máj. 12. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, ezek a nagy szavak....

De a mindennapi eletben?

Elvarja, hogy mindig fozzek? En elvarhatom, hoy elvigyen neha etterembe? Ha elmegyunk valahova, kifizesse a vonatjegyem?

Hogy kijojjon elem az allomasra ha hosszabb tavollet utan jovok haza? Elmondja, hogy volt pl. mar nos?! 8 honapja vagyunk egyutt, es meg ezt sem tudtam, hogy volt hazas! Csak veletlen meglattam egy fenykepet ...

2013. máj. 12. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Jah hogy ez a probléma... Akkor talán olyan emberrel kellene együtt lenned, akit ismersz. De mint mondtam, az őszinteség és a nyíltság alap dolog egy kapcsolatban.

Amiket írtál meg szerintem természetesek... Vagy lehet, hogy velem van probléma, hogy így gondolom.

2013. máj. 12. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Elvárja hogy főzz te meg h étterembe vigyen figyelmes legyen kimenjen az állomáshoz eléd...Persze, de van aki szeret főzni. És ha van valamennyi pénz is akkor egyik sem gond.

Nálad az a fő gond ez a házasság, ez viaszont nincs így minden pasinál,ehhez meg kell ismerned a másikat rendesen.,

2013. máj. 12. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindent elvárnak és cserébe semmit se adnak.
2013. máj. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!