Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hazudtátok már egy nőnek hogy éreztek iránta valamit?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 17:53
1/4 anonim válasza:
Igen. Így visszagondolva amikor még 18 évesen volt, hogy "több szálon is futott a cselekmény" gyakran előfordult. Most 24 vagyok és boldog párkapcsolatban élek el nem tudnám képzelni hogy ezt tegyem. F
2/4 anonim válasza:
Én igen és nem egynek, hanem soknak. A bugyiletolás egyik feltétele.
4/4 ElekTamás88 válasza:
Egyszer igen, az első hosszabb párkapcsolatomban. Fél év után azt mondtam a lánynak, hogy nem szeretem. Féltem az idegen érzéstől, nem tudtam mi az. Az volt az első szerelem és rosszul reagáltam rá. Nem csak neki, hanem magamnak is hazudtam ezzel. Túl későn jöttem rá, hogy valójában én szerettem és totál bele voltam zúgva. 3 éve egy munkahelyen dolgozunk, de külön osztályon. Néha elmellőztük egymást mindig mosolyogva köszönt, viszonoztam én is, de legbelül mégis szégyelltem magam. 9 év után, 2016 karácsonyán már annyira nagy lelkiismeret furdalásom volt, hogy vettem a bátorságot és leírtam neki valójában mi volt(személyesen nem mertem volna megmondani neki). Egy kicsit sem haragudott rám, ezért kérte, hogy ne kérjek tőle bocsánatot, hisz nincs miért...úgymond gyerekek voltunk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!