Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak nem közelednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nem közelednek felém, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.

Sajnos általános iskolában kezdődött a probléma. Édesanyukám alkoholista lett, és teljesen összeomlottam. Nem figyeltem a külsőmre, belsőmre, sokan piszkáltak, hogy hogy nézek ki.

15 éves koromban elkezdtem javulni. Ahogy teltek-múltak az évek, kikupálódtam.

21 éves koromra gyönyörű alakom lett, rengetegen dicsérik, a hajam hatalmas oroszlánsörény, a bőröm kisimult, egyedül az arcom nem valami szép, de sminkkel sokat dobok rajta. Az öltözködésem nem tucat, egyedi inkább.

A belső tulajdonságaim: MÁSOK véleménye alapján okos és intelligens vagyok, és páratlan humorral rendelkezem. Közvetlen és kedves vagyok. A negatívum, hogy zárkózottnak vélnek sokáig, és nehezen nyílok meg, illetve határozatlan és döntésképtelen vagyok sokszor. Hangulatember.

MINDEN fiú felé nekem kell közelednem, és kb. fél évig kell tepernem értük. Akárkivel megismerkedek, akármilyen buliba megyek, csak hozzám nem jönnek oda, velem nem beszélgetnek, és kimaradok. Mindig odamegyek egy-egy társasághoz, fiúkhoz, és engem sose dicsérnek meg külsőre, nem kezdeményeznek felém, nekem kell beszéltetnem a fiúkat.

A fiúhaverjaim egyfolytában piszkálnak, a nőt senki nem látja bennem. Nem teszem ki mindenem, de azért igyekszem csinos lenni. Valahogy nem látják bennem az emberek a "NŐT", csak az ártatlan kislányt. Semmi szexi nincs bennem, pedig adottak a lehetőségeim. Cuki, aranyos, az persze vagyok.

A fiúk 99%-a jó barátnak, beszélgetőpartnernek tart, és itt vége.

Most is megtetszett egy srác. Ráírtam, hogy megismerném szívesen. El is hívott kétszer egymás után találkozni, majd megszakadt a kapcsolat, 1 hónapig nem keresett. Ráírtam, hogy mi van vele mostanság, mire megint találkozni akar.

De csak mint barát.

Én magamban, ha hibát kéne keresnem, azt látom, hogy túl jószívű és ártatlan vagyok.

Anno a kapcsolataimban mindig mondták, hogy hihetetlenül hiszékeny, naiv és jó lelkű vagyok, és ha ezen nem változtatok, elég nehéz életem lesz.

Mit tudnék tenni?

Több fiú ismerősöm dicsért már agyba-főbe a személyiségem miatt, a pasijaim anno is csak azért jöttek velem össze, hogy milyen különleges a személyiségem.

Szerintük se voltam csúnya, mégis, valami baj van.

Talán az, hogy nem állt össze a lelki békém még anyukám miatt? Sajnos a mai napig emésztem magam az alkoholizmusa miatt, illetve, mert skizofrén. Nehezen dolgozom fel.

ne haragudjatok a hosszú, unalmas monológért. Aki elolvassa és válaszol, annak előre is köszönöm.

2017. jan. 24. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem inkább önelégült vagy és nem anyukáddal kéne takaróznod és sajnáltatnod magad...
2017. jan. 24. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Elolvastam, amit írtam, és kicsit tényleg az jön le, pedig hidd el, hogy nem vagyok az.

A környezetemben 0-24-ben azt hallgatom, hogy legyen már egy kis önbizalmam.

Nem takarózásnak és sajnáltatásnak szántam, de hidd el, engem tényleg nagyon megviselt. 6 évig voltam pánikbeteg, oszichológus kezelt, jártam pszichiáternél, a családom már eléggé aggódott értem.

SZóval ez a része nem a sajnáltatásról akart szólni, csak, hogy érzékeltessem, mennyit változtatott ez rajtam.

2017. jan. 24. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Küldenél néhány képet magadrol priviben? (Arc, alak, átlagos öltözeted derüljön ki.)
2017. jan. 24. 15:20
 4/7 tooHandsome ***** válasza:
64%

Ne köszönd előre a válaszom. Bocs de szerintem nem a lelki békétlenséged univerzumba kisugárzása miatt nem jönnek össze veled a fiúk hanem mert nem szép a képed.

Nálam és még nagyon sok gyarló férfiismerősöm között is az első számú szempont az arc. Szóval ha az nem szép akkor bocs nálam sem lenne semmi esélyed. Túl jószívű és ártatlan vagy ezt a legtöbben hibának mondanák, de ha találnál egy olyan palit akinek helyén van a szíve akkor ez az egyik legnagyobb előnyöd lenne. Szóval nem engem keresel :D Meg szerintem az sem dob a randira hívós értékeden, hogy idézem: "a hajam hatalmas oroszlánsörény" valamint "Az öltözködésem nem tucat, egyedi inkább" Na képzelem :D

A sok smink meg, hááát... A porcelánbabákat én sem szeretem, a sminkkel amúgy nincs bajom bár aki szép az smink nélkül is az -te nem ilyen vagy- szóval ez olyan mint azok a srácok akik baromi nagy szakállat növesztenek, hogy ezzel takarják el a ronda arcukat :D

Óóó nekem is voltak családi problémáim mégsem hagytam ,hogy elemésszenek pedig könnyebb lett volna. Nyugodtan emésztheted magad anyád hülyesége miatt ha jól esik én nem ezt tanácsolnám :)

Ha már tanácsot akarsz vagyis mindenképp fiút akkor kicsit jobban állj be a sorba és egyből megnő a százalékos arányod. Kevesen tolerálják a nagyon kilógó egyedeket.

2017. jan. 24. 16:17
 5/7 anonim válasza:

Hát igen, nőnek lenni nehéz. Aki kezdeményez attól megijednek a pasik, aki nem kezdeményez az meg sokáig fog várni. Lazíts kicsit, menj bulizni csajokkal külön. Egy pasi elég bénán is tud közeledni, de észre kell venni a suta közeledést is, és ha ilyet látsz azt meg kell tanulni megjutalmazni. Nem baj, ha nem jön be a pasi, bármikor modhatsz nemet, az pedig egy srácnak sem árt, ha kicsit játszanak vele, egy ilyenből mi is többet tanulunk, mint ha valaki első körben koptat, vagy azonnal kifejezi szimptiáját.

Ne aggódj, lesz aki közeledik majd hozzád, mindenkihez közelednek, csak nehéz észlelni. De ne dőlj be egyből, nyugodtan túráztasd a pasit, nem baj, ha bizonytalan, csak figyeld meg mivel lehet jutalmazni és mitől bizonytalanodik el. (mosoly, testtartás, mimika, kézmozdulatok... ilyesmi)

2017. jan. 24. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg serult a szemelyiseged es ez mar a kulsodon is latszik. Nem latlak, nem tudom hogy nezel ki, de a leirasod alapjan ezt gondolom.

Aki beszelget veled, annak is ezt erosited meg, azt hiszem ezert kerulnek.

Ettol fuggetlenul ne ird le magad, egy pszigologus valoszinuleg tud segiteni a probleman.

2017. jan. 24. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi férfiak első körben külső alapján ítélünk.

Ha külsőleg nem tetszel vagy nem kelted fel a figyelmünket akkor abba a skatulyába maradsz ahova első körbe kerültél.

Erre nagyon jó egy személyes tapasztalatom. Egy régi jó barátommal már több mint 10 éve járunk össze, rendszeresen jártam hozzá is amikor iszogatni mentünk. Neki volt egy húga amikor megismertem még szinte gyerek volt, 13 éves. Utána évekig láttam hébe-hóba és ugyanúgy gyereknek tartottam. Majd egyszer nyáron amikor kimentünk strandolni (talán 3 éve volt) ő is jött, és amikor megláttam bikiniben, akkor mint egy villámcsapásra már nőként gondoltam rá...

Szóval lehet érdemes lenne neked is nőiesebb kihívóbb ruhákat felhúzni, akár csak a barátaid körében.

Ha kell pár tanácsot is adhatok.

25F

2017. jan. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!