Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha nem közelednek hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?

Figyelt kérdés
Különösen a "túl szép" nők magyarázata érdekelne, meg persze az összes többié is :)
2013. jún. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
félnek. vagy nem tudom......
2013. jún. 12. 21:31
 2/75 A kérdező kommentje:

21:31

Szerinted mitől fél?

2013. jún. 12. 21:36
 3/75 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pl nem vagyok az a típus, aki mindenféle "jeleket" küld a szimpatikus férfiak felé. Így nem vagyok egy könnyű eset, inkább arra a nőre koncentrálnak, akik kezdeményezők, flörtölgetnek, mellkiraknak, stb.

Ja, túl szép nem vagyok. Inkább normális, átlagos, vállalható,némi hibával itt ott, de különleges is vagyok azért. :-)

34N

2013. jún. 12. 21:37
 4/75 A kérdező kommentje:

21:37

És te mivel magyarázod? A jelek hiányával?

Mert az nagy hiba lenne, nem tudjuk az ostoba jeleket olvasni.

2013. jún. 12. 21:39
 5/75 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mitől, mindig azt mondják, hogy a visszautasítástól. Pedig sokan nem tennék ezt. Én például nagyra értékelném, ha megtudnák emberelni magukat a "férfiak".
2013. jún. 12. 21:41
 6/75 A kérdező kommentje:

21:41

Mit jelent nálad a megemberelés?

2013. jún. 12. 21:43
 7/75 anonim ***** válasza:
56%

A szép nőkhöz mindig közelednek.

Aki szép és mégse, ott mindig van valami visszataszító az adott nőben (például lenézően viselkedik, flegma, vagy épp az ellenkezője, túl közvetlen ...stb), csak ezt persze ő maga nem látja, szóval ezt hiába kérdezgeted. :) De azért hajrá. :)

2013. jún. 12. 21:52
 8/75 anonim ***** válasza:
félnek, nem eléggé magabiztosak h odajöjjenek és leszólítsanak
2013. jún. 12. 22:28
 9/75 A kérdező kommentje:

22:28

Mitől félnek?

2013. jún. 12. 22:36
 10/75 anonim ***** válasza:
100%

bocs, hogy ilyen direkten, de most erről van szó: szerintem én pl. jól nézek ki.

viszont már nagyon hosszú ideje nem volt senkim. keresem az okokat, nem tudom, mi a baj.

arra jutottam, hogy valószínűleg a jelek hiánya az oka,a testbeszédem nem lehet valami jó. talán szégyellem teljesen egyértelművé tenni, ha tetszik valaki, bár mostanában már voltam teljesen egyértelmű is, és az sem vált be.

mindenesetre valószínűleg csak finomabb jeleket küldök, meg beszélgetek az illetővel, mosolygok, kedves vagyok, keresem az alkalmat, hogy hozzászóljak, ilyenek. de ez sajnos nem elég a férfiaknak.

szemezni is próbálok, bár ez eléggé nehezemre esik, de sajnos ez sem válik be, nem mernek kezdeményezni, vagy nem akarnak, én már nem tudom.

többfelé próbálkozom, egyszerre mindig több favoritom van, hátha már valami végre történik, de sajnos nem. Mindig látom az érdeklődést, vagy legalábbis nekem úgy tűnik, és mikor elkezdem viszonozni, utána mégsem történik semmi, "ejtenek" mielőtt bármi történne.

Már nem tudom, mit gondoljak, mert a jó sokadik sikertelen kísérlet után, (tényleg már tök régóta egyedül vagyok), már elképzelni sem tudom, hogy mi lehet ez az iszonyatos probléma, ami miatt sosem alakul ki semmi. holott mindig csak olyanokkal flörtölök, akik előtte jelét adták, hogy tetszem nekik. és kizárólag egyedülállóaknál próbálkozom.

remélem, egyszer megfejtem ezt, mert már NAGYON elegem van.

2013. jún. 13. 01:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!