Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?
hm. én nő vagyok, és az utóbbi időben, (pont mert arra jöttem rá, hogy nekem kell rengeteg jelet adni, mert a férfiaknak ugye nehéz), kb. minden nap csinálok valamit, amivel felhívom magamra valami férfi figyelmét, legalábbis szándékaim szerint. kacéran pillantok :D mosolygok, odamegyek beszélgetni!!! feltűnően táncolok! :D és MÉGSEM.
mielőtt bárki azt gondolja, hogy elhanyagolt a külsőm, üzenem, hogy NEM. mostanában direkt extra csinosan öltöztem, kibontott haj, magassarkú, vállat szabadon hagyó felső (55 kiló sem vagyok) és még csak meg sem néztek az utcán.
nem is értem!!! de tényleg. olyan, mintha tök mindegy lenne, hogy jelzek-e, meg hogy csinos vagyok-e. na erre mondjatok valamit.
nem, nem öltözöm ribinek. tudom, milyen az, ha valaki ribinek öltözik, és én egyáltalán nem úgy öltözöm. csak szépen.
a magassarkú szandál meg a spagettipántos felső tudtommal nem erkölcstelen viseletek...
nyáron elég sokan így vannak öltözve.
miért, szerintetek mi lenne a jó viselet?
ráadásul az egyikőtök azt mondja, hogy beszélgetni kell meg mosolyogni, a másikótok azt mondja rám, hogy ribi vagyok, ha ezeket megteszem... akkor mi kell nektek mégis?
Nekem tetszik ha kirívó egy csaj például,sőt én csak akkor tudnék vele bármit elképzelni,szóval legyél csak ilyen dobd ki amid van,mivel alakod meg van hozzá,ne fogd magadat vissza.Hidd el a pasik akiknek jó az ízlése szereti a ,,ribisen" kinéző csajokat,ettől nem leszel kevesebb,legalábbis a szememben nem.
Szóval speciel nekem ez jön be a nőies dögös külső,nőies ülés(keresztbe tett lábak,miniszoknya :) )
25Ffi
41-es válaszolónak:
Ha egy férfira kacéran pillantasz, az okés, de hát nem vagyunk mi sem egyformák, lehet, hogy nem veszi észre a férfi. Én a táncikát nem veszem jelzésnek, ahogy mostanában discoban és egyéb szórakozóhelyeken táncolnak a lányok, az már erősen erotikus, a probléma, hogy már-már átmegy közönségesbe. Nagyon egyszerű dolgokat mondok most, amit bármelyik fiúnál/férfinél bevethetsz: vagy megérinted, megfogod a kezét, véletlennek álcázva vagy ha valakivel beszélget, mondjuk egy barátjával, akkor csak úgy mellesleg odaszúrod neki, hogy milyen jóképű a barátod. Ezután eltáncolsz, a tőled telhetőt megtetted, a haverja tuti továbbadja neki az infót és vagy lép, vagy nem. Neked innentől kezdve tiszta a lelkiismereted, a maximumot hoztad ki a helyzetből. Az, hogy az utcán nem bámulnak meg a férfiak/fiúk, még nem jelenti azt, hogy nem vagy szép és kívánatos, de:
1. mi férfiak hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy aki rettentően csinos és kirívó, annak tuti van pasija
2. növekvő ingerküszöb. Saját magamat említeném példaként, régen egy feszesebb fenék is lázba hozott, de most, hogy bejöttek a cicanacik, a kilógó/átütő tangák, mélyen dekoltált, átlátszó felsők, extramini szoknyák, jószerével már semmin sem lepődök meg és 10 ilyen lányból már jó, ha 1 után megfordulok. Ez nem jelenti azt, hogy baj lenne a szexuális orientáltságommal, de egész egyszerűen 12 egy tucat kategória ez nálam, láttam már ilyet, nem hoz lázba. Ez generációs probléma és ezt tulajdonképpen ti nők generáltátok, a hatása pedig most, 2-3 évvel érződik.
3. az a bizonyos kor. Régen egy 18-20 éves lány simán megkülönböztethető volt a 13-14 évesektől, ma meg már szinte alig. Sajnos nem csak külsőleg említem ezt, hanem bizony felfogásban is, a 20 évesek gyakran viselkednek egészen gyerekesen, ami még egy 14 évesnél tolerálható, de azért egy kész nőnél már nem éppen. Ráadásul már a szórakozóhelyekre is bemennek a fiatalok és hát én túl a második x-en nem igazán kezdenék egy 13-14 évessel, bár ez ugye egyből kiderül, de ez is visszatartó tényező, de természetesen a külsőségekről ti nem tehettek, a felfogásról viszont annál inkább. Nagyjából ennyi lenne, ez az én egyéni véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!