Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha nem közelednek hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?

Figyelt kérdés
Különösen a "túl szép" nők magyarázata érdekelne, meg persze az összes többié is :)
2013. jún. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de mi van, ha azért koptat le, mert van valakije, vagy szerelmes valakibe? Az eszedbe sem jut? Azon kívül nem mindenki ismerkedik szívesen az utcán, mert egy nő azt nem érzi biztonságos helynek ehhez. Én mondjuk ha független vagyok, egy kávézóban esetleg ismerkednék, mert ott tudunk beszélgetni is.

Nem szívesen adom meg a számom idegeneknek, akkor sem ha jól néznek ki. És én sem szoktam jeleket küldeni, nem fogok szemezni senkivel, nem tudok, kész. De ha olyan helyen vagyunk, odajön beszélgetni és intelligens, akkor naná, hogy szóba állok vele.

2013. jún. 15. 18:52
 22/75 anonim ***** válasza:

"És én sem szoktam jeleket küldeni, nem fogok szemezni senkivel, nem tudok, kész. De ha olyan helyen vagyunk, odajön beszélgetni és intelligens, akkor naná, hogy szóba állok vele."

De akkor honnan tudja az a szerencsétlen férfi, hogy mit szabad és mit nem?!

2013. jún. 15. 18:59
 23/75 anonim ***** válasza:
Mert visszahúzódónak és komolynak látszom, akit túl sokáig kellene fűzni. És ezt nem saját kútfőből mondom, ezt pasik mondták barátnőimnek, akik visszamondták nekem.
2013. jún. 15. 19:13
 24/75 anonim ***** válasza:

72%: nézd, ha én beülök egy kávézóba egy könyvvel és ő odajön és azt mondja: bocs, nincs kedved beszélgetni? Én is bírom ezt a könyvet. Akkor leteszem a könyvet, rámosolygok és odainvitálom az asztalhoz,azonnal beszélgethetünk egy jót és akkor ha bejön nekem, simán megkaphatja a számomat.

Tudod, miért nem szeretek szemezni? Mert én tényleg nem a külső alapján válogatok. Ne érts félre, fontos az is, főleg az ápoltság, de nekem fontosabb, mi van a szívben és a fejben és az egy csinos arcról nem feltétlenül derül ki. És az utcán sem. Egy beszélgetés alatt viszont igen.

2013. jún. 15. 19:46
 25/75 anonim ***** válasza:
Most el kell mennem, de még írok majd. Köszönöm a választ!
2013. jún. 15. 19:47
 26/75 anonim ***** válasza:
Azért mert nem tetszek nekik. Ha meg tetszem nekik, akkor meg arra várnak, hogy én közelítsek, mert ők meg félnek a visszautasítástól.
2013. jún. 15. 21:05
 27/75 anonim ***** válasza:
54%

''De akkor honnan tudja az a szerencsétlen férfi, hogy mit szabad és mit nem?!''

Elég papucsgyanús az a férfi, aki ezen tököl...

2013. jún. 15. 22:33
 28/75 anonim ***** válasza:
65%

kérdező! tudod mit ajánlok neked? hogy olvasd el Csernus Imre - A férfi c. könyvét... akkor talán még lesz egy kis esélyed bárkinél is! egyszóval ne legyél már töketlen! a jó csajoknál még nagyobba hódítás esélye, mert aki intelligens, normális és csinos, annak soha nincs pasija.. azért mert nem mernek felé közelíteni vagy azért, mert ő túl büszke/szégyenlős ahhoz, hogy jeleket adjon..

a mai pasik, főleg ebben az országban önbizalomhiányos, töketlenek, akik túl sokat agyalnak hülyeségeken, ahelyett, hogy cselekednének és elvennék azt, ami kell nekik.. nem a nőkre kell fogni, kicsit nézzetek magatokba is és ne a kudarcokból táplálkozzatok, mert annál nagyobb hiba nincs. HA nem fektetsz valamibe energiát és nem vágsz bele abba amitől félsz (ergo nem kockáztatsz) akkor SOHA, ismétlem: soha nem fogsz sikerrel járni. (és ez nem csak ezen a területen igaz)

18 L

2013. jún. 15. 22:59
 29/75 anonim ***** válasza:
68%

"Elég papucsgyanús az a férfi, aki ezen tököl..."

Jaj de okos vagy te! Egy másik topicban pont azt mondta több nő is, hogy ha jeladás nélkül odamegy hozzá egy férfi, akkor direkt bunkón fogja elküldeni, mert mit képzel magáról!

Honnan a büdös francból kellene tudnia egy férfinak, hogy oda lehet-e menni xy nőhöz, mert alig várja; vagy messziről kerülni, mert úgyis elküldi az embert az anyjába?!

2013. jún. 16. 00:49
 30/75 anonim ***** válasza:
22%

18/L

Elolvastam Csernus könyvét! Az említett gondolat valóban követendő. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a mai világban sok férfit szinte csak kudarcok érnek. Most gondolj bele: egy nőnek, ha kinéz valahogy, folyamatosan bókolnak! egy férfi viszont szinte semmi hasonlót nem kap. Jobbára inkább negatív dolgokat. Egyszóval ilyen körülmények között igazi férfinak lenni kegyetlen nehéz feladat!

és igazán nem ártana néha a nőknek is magukba nézni! Nem halnának bele.

2013. jún. 16. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!