Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?
"A legnagyobb probléma egyébként a félremagyarázás: ha ti nők nem jeleztek egy férfinak, aki ebből nem tudja, hogy mi a helyzet, egyből rányomjátok a bélyeget, hogy biztos egy gyáva alak, holott valójában ti vagytok a gyávák, mert már egy kacérabb pillantást sem mertek megereszteni. "
Ennél jobban nem is mondhattad volna és az is igaz, hogy csak belőletek áll a világ. Ott van még a munka, a karrier, a sport, a szülök akik idősődnek, az igazi problémák.Attól hogy valaki kiöltözik tiszta vörösbe, az még nem elég, 100szorta többert érsz el mint nő azzal, ha jelzel és mosolyogsz, mintsem kiöltözöl és adod a független, magabiztos nő benyomását.
#60 ez így van :DDD
#62 lehet, hogy nem vagy elég szép nekik :/
utolsó, én komolyan mondom neked, hogy már kétszer is mondták nekem lányok, hogy szerelmesek belém, de én annyira nem hittem el, hogy "belém? mivan? ez tuti kamu, vicc, oltás, behalóztam" később meg jól meg is bántam!!!
félünk az érzéseinktől, igen, gyengének érezzük magunkat tőlük, ti annyit tehettek, hogy mindig éreztetitek velünk, hogy mindenhogy erősek vagyunk :/ :)
Félnek, nem tudják hogyan csinálják, vagy rossz benyomást kelthetek, kisugárzásommal lehet a baj vagy a testbeszédemmel. Vagy nem tetszem nekik vagy más lányért vannak oda.
22N
Hát, láttad a "Túl jó nő a csajom" filmet?
Néha önbizalom hiányból, vagy félszből, hogy nem is állnék szóba velük, nem mernek hozzám jönni a férfiak....
Persze, beszélek én itt az átlag kategóriáról, mert az izompacsirták, meg a gazdagok meg a bunk *k, na azoknak van merszük elég, s néha még túl sok is...
De egy átlagos, akarom mondani NORMÁLIS fiú... hát ritka manapság ilyent találni...
Szerintem, túl sok vissza útasítást kaptak, vagy nem jó a visszajelzés, vagy túl sok a ribizli, ha egy lány már az átlagnál szebb akkor rögtön a k *rva ként van kategórizálva, és még egy esélyt sem adnak...
Érdekes nagyon ez a kérdés és elgondolkodtató...
Szerintem egy hozzám hasonló nő meghódítása, egyeseknek talán túl nagy falatnak tűnik, inkább nem vágnak bele, mások még csak meg sem gondolják hogy lehetséges-e, van-e esélyük, és mások meg csak álmodoznak róla és nem lépnek...
Pedig... Nem mindenki egyforma, és attól mert valaki különlegesebb még nem jelenti azt hogy már rögtön k *rva, vagy nem tudom hány pasija volt (Személy szerint egy sem mert szeretném, ha minden normálisan történne, normális kereteken belül, nem erőltetett), vagy hogy mennyire fenn hórdja az órrát...
A külső az csak egy csomagoló papír, a lényeg ami belül van:) Na de azért nem cserélnék senkivel:P, viszont szeretném ha engem is olyan emberek vennének körül mint pl. egy átlagos lányt, normális fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!