Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha nem közelednek hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?

Figyelt kérdés
Különösen a "túl szép" nők magyarázata érdekelne, meg persze az összes többié is :)
2013. jún. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
83%

"És te mivel magyarázod? A jelek hiányával?

Mert az nagy hiba lenne, nem tudjuk az ostoba jeleket olvasni."

Nagyrészt. Lehet, hogy nem tudjátok olvasni a jeleket, de mégis arra mentek, aki jelez...

Mert biztosra mentek csak. Nem kockáztattok. Ha nincs jel, nagyon kevesen és nagyon ritkán veszik a bátorságot, hogy meghódítsák a nem jelző nőt. (Pedig igen könnyen előfordulhat, hogy már a puszta jelenlétetekkel is meghódítottátok... Hát erről ennyit.)

Jó nyilván vannak férfiak, akik nem foglalkoznak ezzel, és jelek nélkül is udvarolnak fűnek-fának. De igazából ők pont azok, akik baromira nem vonzók. Mert látszik, hogy tényleg fűnek-fának bókolnak, talán nőfalók, de az is lehet, hogy egy csaj se jött még nekik össze és a nagy számok törvénye alapján gátlás nélkül nyomulnak mindenkinél. Meg általában a kevésbé okos alakok szoktak ilyenek lenni, vagy akik nagyon rondák.

Ezeket nyilván hamar leépítjük. Ebből meg az okosabb, félénkebb, kulturáltabb férfiak azt veszik le, hogy kár is próbálkozni, úgyis mindenkit elküld ez a nő, meg úgyis talál jobbat nála is, és végül letesz róla. Esetleg várja, hogy a nő kezdeményezzen, és akkor már kockázatmentesen tevékenykedhet.

Na igen, de vagyunk még egy páran normális nők (ha nem is szépségkirálynők), akiknek természetellenes a kezdeményezés. Így sokkal jobb esélyük van a butább, kövérebb, tramplibb nőknek, ugyanis ők tudják, hogy nem túl vonzóak, és a kommunikációval dolgoznak inkább. Ők aztán kacsintgatnak, kihívóan vigyorognak, kirakják a melleiket, és még sorolhatnánk. Könnyű katák, így a félénkebb okos pasik inkább náluk kötnek ki. És hogy meddig bírják velük? Ha nagyon beletörődöttek, papucsállatkaként végzik. Ha elegük van, akkor nagy sokára szakítanak és keresnek mégis normális nőt, rossz előítéletekkel és félelmekkel felszerelkezve.

Akik meg megbátorodnak, inkább le is tagadják a trampli nőt, és nem törődve a visszautasítástól úgy a 40 felé már értelmes nő után néznek.

Valahogy így megy.

2013. jún. 13. 09:20
 12/75 A kérdező kommentje:

"Pedig igen könnyen előfordulhat, hogy már a puszta jelenlétetekkel is meghódítottátok..."

Az évszázad vicce :D ha meg van hódítva, miért nem jelez? Bár felesleges, úgyse fogja fel senki.

Különben szerintem azért nem közeledünk a borzasztóan és csodálatosan szép nőkhöz, mert túlnyomó többsége ordas nagy... Akár tetszik, akár nem, így van.

2013. jún. 13. 12:56
 13/75 anonim ***** válasza:
84%

pedig valóban így van, ahogy az utolsó előtti írja.

a jelenlétével, a lényével simán meg tud hódítani egy férfi.

nem kell mindig parádézni, nekem pl. aki tetszik, az egyszerűen tetszik, és mindegy, hogy milyen hódítási szöveget vet be, stb.

aki meg nem tetszik, az meg hiába is nyomul, mit tegyünk.

ahogy írtam (tegnap éjszaka), én jelezgetek, beszélgetek, és mégsincs SEMMI. nincs rá magyarázatom, csak max. az, hogy finoman kommunikálok. és a férfiak tényleg már csak azt veszik észre, aki meztelenül az ölükbe ül.

2013. jún. 13. 15:33
 14/75 anonim ***** válasza:
100%

" ha meg van hódítva, miért nem jelez?"

Az évszázad vicce a kérdésed ezen kijelentésed után! Ha tetszik neked egy nő, akkor miért nem közeledsz felé?

2013. jún. 13. 15:36
 15/75 A kérdező kommentje:

15:36

mondjuk azért mert kicsit nagy az arca, mint a (szép) nőknek általában és nem akarom, hogy lealázva koptasson le. És ne mondjad nekem, hogy a külső úgyse számít egy férfinél mert egy csomóan lekoptattak már úgy, hogy semmit nem tudtak rólam, csak azt, hogy hogy nézek ki.

2013. jún. 13. 16:49
 16/75 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem átlagos kinézetű vagy csúnyácskább nők felé közelítesz?
2013. jún. 13. 22:02
 17/75 anonim ***** válasza:
89%

ha nem tetszel, akkor persze, hogy lekoptat, nem tetszhetsz mindenkinek. még a nagyon jóképű férfiak sem jönnek be mindenkinek. szerinted meg egy nőnek minden férfi közeledését el kellene fogadnia? csak hogy udvarias legyen, és ne bántson meg senkit?

tehát egyszerűen benne van a pakliban, hogy visszautasítanak. ezzel együtt kell tudni élni.

amikor én jelzek férfiaknak, meg már szerintem tök egyértelmű vagyok, már többedszerre is bevetem magam, hogy hátha csak nem vette észre, mi a szitu, és mégsem kezdeményez, hidd el, én is úgy érzem magam, hogy visszautasítottak. ezzel férfiaknak-nőknek egyaránt meg kell birkózni. senki sem megy biztosra, nincs olyan ember, akit soha ne utasítanának vissza.

2013. jún. 14. 00:49
 18/75 A kérdező kommentje:

22:02

Pontosan ez történt.

2013. jún. 14. 06:55
 19/75 anonim ***** válasza:

Tehát ez történt. De ha ez történt, akkor megoldottad a problémát, találtál magadnak nőt. Akkor mi is a kérdésed?

Mégsem tetszik akit találtál, mert van néhány szépséghibája? Inkább mégis egy tökéletes kinézetű szépségkirálynőt akarsz?

Tehát te magad is válogatós vagy, nem kell a csúnyácskább szerelme? Pedig ő viszonozza a közeledésedet. Szóval neked sem jó bármelyik nő, válogatsz.

Akkor egy nő miért ne válogathatna, különösen egy "túl szép" nő? Neki lehet, hogy éppúgy nem jössz be, mint neked a csúnyácska nő, akinek pedig te bejössz...

2013. jún. 14. 11:30
 20/75 A kérdező kommentje:

11:30

Lekoptatott :P szóval nem találtam nőt.

2013. jún. 14. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!