Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?
ki mondta, hogy közönségesen táncolok?
értelmiségi nő vagyok egyébként, és egyáltalán nem vagyok közönséges.
elég jól és kreatívan táncolok, mivel évekig tanultam táncolni, ez nem jelenti azt, hogy rázom a seggem, ahogy mondod.
de az utcán és a legtöbb helyen egyébként nem táncolok, és akkor vajon mi lehet közönséges a viselkedésemben?
mi volt az a dolog, amit leírtam, és amitől mindenki közönségesnek gondol?
Ne hallgass a negatív véleményekre.
Nekem semmi bajom nincsen ha rázod a s_gged,nekem tetszene is.
Képet válaszadó MOST :D :D :D :D
0:55
Mik azok a nem irreális elvárások?
Félnek , nem tudnak hova rakni , mert nem vagyok tömegcikk. Elég erős jellemem van és nem állok be a sorba (nem mutatom h mennyire hasra esek tőlük meg h milyen bombanők meg ilyenek) ezért sokszor gondolom bunkónak tartanak. DE! legalább nem átlagosnak és megmozgatom a fantáziájukat :)
20F
Felém, ha közelednek is olykor-olykor, csak az idősebb korosztály teszi. Az meg ugye nem játszik.
Rengeteget gondolkodtam már miérteken. Még mindig nem értem a végére.
Érdekes hogy mindig a pasikat szapuljátok, pedig általában mindkét fél hibás! Én úgy veszem észre hogy itt a legtöbben a férfiakat okolják 100%-ban.
A nők 10 parancsolata:
1. Ha a nőnek szar a természete, a férfi a hülye mert nem ért ahhoz hogy megszeliditse
2. Ha a nő abszolút gátlásos és a férfi is gátlásos, a férfi a hibás mert ő kéne összeszedje a tökeit mert férfi és ez igy van rendjén
3. Ha a nő nem jelez, a férfi a hibás mert kéne rizikozzon, odamenjen, még akkor is ha forditott esetben a nő még annyit se rizikozna a pasiért, hogy egyáltalán ránéz vagy felé fordul
4. Ha a nő unalmas, a férfi a hibás mert nem dobta fel a hangulatot, vicces beszólásokkal, sztorikkal
5. Ha a nő hallgatag, a férfi a hibás mert nem beszélt egész végig találka alatt
6. Ha a nő próbálkozik de nagyon bunkó stilusban, a férfi a hibás hogy nem vette a lapot és nem reagált a bunkó kötekedésre úgy hogy mégis legyen a dologból egy randi
7. Ha a nő bunkón utasit el, a férfi a hibás mert túl érzékeny és túl a szivére vesz mindent
8. Ha a nő bunkó és a férfinak nem tetszik ez és otthagyja, a férfi a hibás, mert egy h*lye finomkodó b*zi
9. Ha egy nő próbálkozik egy pasinál vagy esetleg szexet akar és a pasi netalán nem akarja akkor az egy h*lye b*zi
10. Ha egy nő gátlásos, félénk, alamuszi, gyámoltalan, béna attól még kijár neki a legtalpraesettebb, legbátrabb, legügyesebb pasi is és aki nem olyan, az egy töketlen balf*asz
Ja bocsi, nem vagyok nő, úgyhogy a kérdés nem nekem szólt.Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!