Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha nem közelednek hozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha nem közelednek hozzátok a férfiak, akkor szerintetek miért nem?

Figyelt kérdés
Különösen a "túl szép" nők magyarázata érdekelne, meg persze az összes többié is :)
2013. jún. 12. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:

74 %

Így már jobb valamivel. Nagyon nehéz ügy ez. Nem hibáztatlak, végülis leírva már összeáll a kép.

Azt el kell mondanom neked, hogy sok más nőnél a könyvolvasás az elzárkózás jele, annál már csak a fülhallgatók számítanak radikálisabb jelzésnek. "Hagyjál békén!"-ezt látják a legtöbben, ha ekkor rád néznek.

tudod, ilyenkor sajnálom nagyon, hogy nem vagyunk gondolatolvasók, mert sokkal könnyebb lenne a dolgunk.

Elmondok egy példát vagy akár kettőt. Indiában az elefántokat úgy idomítják az engedelmességre, hogy kezdetben egy vastag láncot adnak a lábukra. Azt nem bírják elszakítani és egy idő után hozzászoknak. Később már elég egy vékony madzaggal odakötni őket egy cölöphöz, nem akarnak elszabadulni, mert tudják, hogy felesleges.

Velem pedig a következő történt meg kisgyermekként. Állandóan a villanytűzhelyhez nyúlkáltam. Apám félt, hogy egyszer megégetem magam. Egyszer, amikor már hűlt a főzőlap, de még forró volt, odahívott. Akkor is elkezdtem nyúlkálni hozzá, végül hozzáértem. Jajj, azonnal elkaptam, mert megsütötte a kezemet! Apám elkapta a kezemet és belenyomta az odakészített hideg vizes tálba. Jéghideg volt a víz, hamar elcsillapította az ujjamat. Attól kezdve többé nem nyúlkáltam oda.

Remélem, jó példákat írtam. Mi rendre megégetjük magunkat.Mégis meg kell tennünk, különben sosem jutunk előrébb. de attól még ugyanúgy ott van az emberben a félelem, amit nőként csak akkor lehetne igazán megérteni, ha férfibőrbe bújnátok.

2013. jún. 16. 01:12
 32/75 anonim ***** válasza:

Értelek, és én nem is szidom a férfiakat, nem gondolom hogy bénák, megértem, hogy ez nehéz dolog. Ezért jobb olyan helyeken ismerkedni, ahol eleve kicsit beszélgetősebb helyzet van. Most képzeld el az utcán ahol mondjuk egy nő amúgy is siet valahova/vár valakit stb....

Én amúgy kedvesen szoktam elküldeni azt, aki nem jön be. Két napja a buszmegállóban voltam, de gyanúsan kihalt volt. A közeli bolt előtt két pasi kávézgatott meg dumált. Odamentem megkérdezni, ment-e el busz, mondták, hogy igen. Megköszöntem az infót és elindultam. Az egyik utánam szólt, nem bunkón, hogy elvinne. Nos, én még szimpatikus idegennek sem ülök be a kocsijába, de így is rámosolyogtam és úgy mondtam, hogy nem, köszi, megoldom. Nem értem, egy nő miért viselkedik bunkón, ha normális módon szólítják meg, de tudom, hogy van ilyen.

2013. jún. 16. 12:52
 33/75 anonim ***** válasza:

"Jaj de okos vagy te! Egy másik topicban pont azt mondta több nő is, hogy ha jeladás nélkül odamegy hozzá egy férfi, akkor direkt bunkón fogja elküldeni, mert mit képzel magáról! "

Nem tudom milyen topic ez, és miféle nők ezek. De hogy amelyik nő ilyet mond, az sem nő. Vagyis nem egy minőségi, hanem aljanépe...

Ilyenek miatt nem csoda, hogy megzavarodnak a férfiak. Azért remélem az okosabbakat nem befolyásolják ezek, és próbálkoznak értelmes nőknél...

2013. jún. 16. 14:05
 34/75 anonim ***** válasza:
7%

Azt hiszem ez a legjobb hozzászólás itt eddig. Idézem.

"a mai pasik, főleg ebben az országban önbizalomhiányos, töketlenek, akik túl sokat agyalnak hülyeségeken, ahelyett, hogy cselekednének és elvennék azt, ami kell nekik.. nem a nőkre kell fogni, kicsit nézzetek magatokba is és ne a kudarcokból táplálkozzatok, mert annál nagyobb hiba nincs. HA nem fektetsz valamibe energiát és nem vágsz bele abba amitől félsz (ergo nem kockáztatsz) akkor SOHA, ismétlem: soha nem fogsz sikerrel járni. (és ez nem csak ezen a területen igaz)

18 L"

Nem hiszem, hogy túl sok férfit ismertél volna már életedben. Ugyanis egy férfi nem egy tizennyolc éves kislánnyal fog járni.

2013. jún. 28. 20:13
 35/75 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy fiúként írok. Én a kulturáltabb, okosabb fiúk közé tartozom. A lányoknak abban igazuk van, hogy a férfinak kell kezdeményeznie elsősorban. Ha ez mégis fordítva történik, az csak a szerencse, hogy olyan lánnyal hozta őt össze a sors, de nem várható el minden nőtől. A leszólítással az a gond, hogy azt nagyon kevesen veszik jó néven, illetve zavaró is lehet ha az embernek sürgős dolga van, de ha nincs, akkor is. Én nem fordulok meg női társaságban az utcán kívül, így hozta az élet, de ez majd változni fog és akkor talán én is megragadom az alkalmat. De én sem venném jó néven, ha a húgomat mindenféle emberek leszólítgatnák az utcán, mert idegesít.
2013. júl. 12. 22:12
 36/75 anonim ***** válasza:

sztem mert észreveszik a bal kezem gyűrűsujján a csilivili ezüstkarikát:)

egy 16 éves, "túl szép" nő

2013. júl. 23. 17:15
 37/75 anonim ***** válasza:
86%

Én pasi vagyok,de például azért mert lusta vagyok,nagy az EGO-m és van fontosabb dolgom is mint,hogy nőket cserkésszek be ami rengeteg idő és abszolút f_szság,inkább megtanulok rendesen programozni és építem a karrierem,vagy elmegyek edzek egy hibátlant,nyelvet tanulok.

Nőkhöz külön logika meg rejtvényfejtés kell,hogy mit kell hogy kell,a közeledést meg kell tervezni,és egy ilyen felsőbbrendű lénynek hiszik magukat,hogy a pasinak kell mindent csinálnia,nekik csak várniuk kell.

Erre nekem se kedvem se idegzetem nincsen,hogy tesztelgessen egy nő meg ilyen olyan b@romságait nézzem,hogy jajj,most hogy kellene,hogy szóba álljon velem.

Miért nem léptek ti is csajok?Nagy egyenjogúság,persze csak akkor ha nektek pozitív dolgok oldaláról közelítjük meg.

Ezen kellene elgondolkodni,nem csak ti választjátok a pasit hanem a pasi is titeket,igenis ti is kezdeményezzetek hiába derogál nektek ez.Egyenjogúság kellett megkaptátok,ennyi.

Mert a pasiknak se ideje se kedve csajozni állandóan,engem konkrétan már ez a szó is megőrjit,és nem vagy síránkozós kisfiú vagyok.

Izmos,jó testű,egzisztenciám is már eléggé jó,képzett mérnökember,jóképű vagyok mielőtt jönne,hogy nem teszek magamért és siránkozok.

Nem,csak egyszerűen túl sok a meló veletek lányok,rengeteg,és nekem 10-12 óra meló után se kedvem se türelmem odamenni hozzátok,hogy aztán ott is agyaljak.

Agyalok én eleget meló közben.

Ezen gondolkodjatok el.

25Ffi

2013. júl. 23. 17:48
 38/75 anonim ***** válasza:
84%
Olvasgatva a hozzászólásokat elég jókat derülök. Észrevehető, hogy a legtöbb nő/lány el van kényelmesedve, ráadásul abban a tévhitben él, hogy a férfinak kell mindent csinálni. Ahogy egy kapcsolatban, ahol két emberen múlik a dolog, úgy véleményem szerint az ismerkedés is két emberes játék. A legnagyobb probléma egyébként a félremagyarázás: ha ti nők nem jeleztek egy férfinak, aki ebből nem tudja, hogy mi a helyzet, egyből rányomjátok a bélyeget, hogy biztos egy gyáva alak, holott valójában ti vagytok a gyávák, mert már egy kacérabb pillantást sem mertek megereszteni. Számtalanszor elmondtam már jópár kérdésre adott válaszomban: egy köszönés és egy egyszerű nézés nem elég a részetekről, hogy a férfiak tudtára hozzátok a dolgokat. Én férfi vagyok, simán felvállalom az érzéseimet, nem fogom letagadni, ha tetszik valaki, ráadásul félreérthetetlen gesztusokat adok: keresem a társaságát, igyekszem kedveskedni, elkérem a telefonszámát, elhívom valahová, igyekszem minél többet beszélgetni vele. És ezek csak alap dolgok, ha ebből láthatóan nem veszi észre a lány, hogy tetszik nekem, akkor hagyom a csudába. Másik dolog: ne adjátok magatokat könnyen, de ne is játszátok el a "szűz megközelíthetetlen hercegkisasszonyt", mert az már a másik véglet. Harmadik dolog: a férfiak nem vállalják a kockázatot. Ez teljesen igaz, de nézz csak szét az állatvilágban, hiszen tulajdonképpen mi is azok vagyunk. A biztosat (akin látom, hogy bejövök neki) a bizonytalanért (akinek esetleg, talán bejövök) miért is hagyjam ott? Ez nem is olyan nehéz dolog, egyértelmű és megérthető. Én azért nem próbálkoztam már jó ideje lánynál, mert egyész egszerűen belefáradtam abba, hogy mindent nekem kell csinálni és semmit sem értékelnek. Ha pl. megdicsérem, mert szép, akkor olyan nehezére esik megköszönni? Ez nekem is jól esne és látnám rajta, hogy értékeli a bókot, tehát egy pozitív visszajelzést kapok. De a legtöbb esetben bárgyún mosolyognak és ezt sem bírják kinyögni. Azok a nők/lányok pedig, akik azt hiszik, hogy minden férfi gyáva üzenem: menj oda egy neked tetsző férfihoz/sráchoz, próbálj beszélgetést kezdeményezni úgy, hogy ne tűnj túlságosan tolakodónak, idiótának és görcsösnek. Érezd át a helyzetet, megspékelve azzal, hogy még a srácon kívül ott van 2-3 haverja is, merthogy ti nők sem vagytok sosem egyedül, még WC-re sem játok egyedül. Ugye, hogy nem is olyan könnyű a dolog?
2013. júl. 23. 18:01
 39/75 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó nagyon jól leírta.

Gyerünk csajok tessék gyertek ti ide hozzánk,és kész.

Most jön,hogy ti nem pasik vagytok,nem baj,ti meg kishercegkisasszonynak hiszitek magatokat.

Ti is tegyetek már valamit ne csak mi pasik,mert eddig csak mi tettünk meg mindent,ti meg mint egy királylány csak vártok és semmit se tesztek de abszolút,csináljátok azt amit 38-as írt.

2013. júl. 23. 18:08
 40/75 anonim ***** válasza:

ez egy nagyon érdekes kérdés! jó a válaszokat olvasgatni :)

hátha tanulok valamit és merek én is kezdeményezni majd :)

bocs az offért

23 F

2013. júl. 23. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!