Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha egy csaj barátként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy csaj barátként közeledik hozzátok, akkor CSAK barát marad?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem ragad a barát-zónában? Nehezebb barátságból párkapcsolatot kialakítani veletek, mintha rögtön párkapcsolatra hajtanék nálatok?

Azért kérdezem ezt, mert én könnyen barátkozom fiúkkal, de ha arra pályázom, h több legyen, akkor túlizgulom a dolgokat és meg sem tudok szólalni... Tehát az első pár talin barát lennék, utána pedig megpróbálnék flörtölgetni. Ez nem rossz taktika?

20/L

2013. máj. 19. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb taktika.

Nekem azt tanították a fasza gyerekek, hogy ha egy csajtól akarsz valamit, akkor úgy is közeledj felé, nem pedig barátként, mert ha egyszer elkönyvelnek barátnak, akkor kalap kabát, megy a sírás.

Oda vissza igaz.

2013. máj. 19. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
De. Ha te vagy a segítőkész, mindig kedves kislány, aki meghallgatja, ha kiakadt, jó haver, természetesnek veszi, hogy rohan ha baj van, akkor bizony bennragadhatsz. Jó, szex az talán lesz, ha nincs más, elérhetetlen, hűvös, izgalmas nő.
2013. máj. 19. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, igaza van az elsőnek. Valahogy válaszd külön. Akit nem csak havernak akarsz, azzal viselkedj nőként.

Ne legyél a mindig tettre kész lelki jó barátja, akinek szidhatja azokat a csajokat, akikhez valójában vonzódik...:)

2013. máj. 19. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk gondolkoztam. Ha olyan "barát" vagy, aki maga sugallja, hogy barátságnál több talán nem is lehet, és hűvös, igényes, akkor összejöhet a dolog.

A csajok is meg akarják szerezni (általában) azt a pasit, akiről azt érzik, legfeljebb csak barátkozik velük, de nem elegek hozzá, mint nő.

Ilyenkor mindkét nem kézzel-lábbal bizonygatni akarja, hogy de, igenis megkaphatja az illetőt. Tehát attól függ, mely végén fogjuk meg a dolgot. :) (Ahogy szinte minden!)

2013. máj. 19. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A probléma ott kezdődik hogy fiúk és lányok között nincsen barátság.Nem véletlenül mondják annyian ezt
2013. máj. 19. 23:30
 6/7 anonim ***** válasza:

A nehezebbik úton megtanította nekem az élet, hogyha az ellenkező nemtől kérsz tanácsot (főként párkapcsolat/nő ügyben), hiába tekinted a barátodnak, mindig azt fogja mondani neked, amit ő szeretne látni, nem pedig azt, ami ténylegesen jó neked. Az ilyen lány-fiú barátság nagyon ritka, ezért sem szeretem.

Ha egy nő véleményére van szükségem, akkor odafordulok anyukámhoz/nővéremhez és megkérdezem őket.

A lány-fiú barátságok leginkább azzal végződnek, hogy az egyik fél ki akarja használni valamilyen módon a másikat, referenciák/pénz/tudás.

Ez csak az én szkeptikus véleményem, én már kaptam így jó pár pofont, ezért vélekedem így, de ez az én életem, vegyétek figyelembe.

2013. máj. 19. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

6. Ebben tényleg van valami. Az első felében is, a másodikban is. Egyik barátnőmnek az osztálytársa tetszett, "barátkozni" kezdtek, persze kölcsönösen azt mondták egymásnak, ami érdekükben állt.

A fiúnak nem jött be, de azért a szakdogáját a lánnyal íratta meg, rendszeresen elfogadta a sütiket amiket a lány kedvességből sütött neki (bár milyen egyoldalú barátság volt ez, kérdezem én?) de a lányt sem kellett félteni, ő meg áztatta a többi csaj ismerőst a fiú előtt, illetve finoman a saját nézőpontjait sugallta.

A végén a srác mégis egy beképzelt, vele alig foglalkozó, népszerű "bálkirálynő" mellett kötött ki, így lett vége... a barátságnak is.

2013. máj. 19. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!