Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el vagy várjak rá?
Van egy lány akivel 2 éve ismerkedtem meg és akkor rögtön bele is szerettem. Azóta szerelmes vagyok belé de különböző okok miatt (utóbbi időben azért mert barátja van) nem lett köztünk semmi. Egyszer egy éjszakát beszélgettünk át facen, akkor szóba került, hogy ő azt hallotta hogy én szerelmes vagyok belé, erre akkor (azóta sem értem miért) azt válaszoltam hogy mikor megismerkedtünk, akkor tényleg így volt de már nem. Akkor egy időre úgy éreztem hogy nem olyan nagy dolog ez, de azóta egy lányra sem tudok úgy nézni. A hét elején iszogatunk egy kicsit a haverokkal és egy kicsit felbátorodva írtam neki egy SMS-t, amiben megkérdeztem tőle hogy ha nem lenne a barátja akkor lenne e esélyem nálla, amire először a harátja válaszolt hogy jó lenne ha leszállnék a csajról, viszont rá egy napra irt Ő is, hogy ne haragudjak rá hogy nem válaszolt de nem tudta hogy erre most mit írjon
" te vagy a legjobb barátom, akinek mindent elmondhatok. tudom, hogy ez így neked szar, de nem tudok mit tenni :c azt meg nem akarom, hogy rosszba legyünk"
Ez volt a válasz "törzse"
Szerintetek lehet még esélyem a csajnál? Nem tudok más lányra úgy nézni, rajta kívül mindenkit csak barátnak tudok tekinteni.
16/F

"" te vagy a legjobb barátom, akinek mindent elmondhatok. tudom, hogy ez így neked szar, de nem tudok mit tenni :c azt meg nem akarom, hogy rosszba legyünk""
Röviden jó vagy neki lelki szemetesládának
Iszonyat gyorsan felejtsd el

neked kell megszakítani minden kapcsolatot a lánnyal. amit ő csinál veled, azt kihasználásnak hívják. hidd el, pontosan tudja, hogy belé vagy zúgva. jóérzésű nő erre lezárja a kapcsolatot és nem keresi a pasit, mert nem akarja kínozni, és ezzel nyilvánvalóvá teszi számára, hogy esélye sincs. így a pasi is "meggyászolja" a dolgot, aztán pár hét-hónap múlva kereshet magának olyan lányt, aki akarja őt.
de ez a csaj vagy nagyon gonosz, vagy iszonyat önbizalomhiányos. mindenesetre jólesik neki, hogy rángathat jobbra-balra, mint egy kiskutyát. mivel neki ez úgymond lelki alapszükséglet, ezért ő nem fog "szakítani" veled barátként. így bármilyen nehéz, de neked kell végleg és egyértelműen lekopnod róla, a saját érdekedben. hidd el, hogy rövid időn belül talál helyetted mást, aki rajong érte. egyszer ülj le, és gondold végig a szituációt, és te is rájössz, hogy mekkora hülyét csinál belőled a viselkedésével. talán úgy egy kicsivel könnyebb lesz végigcsinálni a dolgot.

A plüssmacija vagy.
Most mondhatnám, hogyha kitartó vagy és megvárod míg a mostanival szakít, stb..akkor igen, de nem akarok olyat mondani, ami reményt kelt benned a semmiért.
Tudod mi kellene? Egy kis nyugi, egy kis távollét a mostani csajtól majd pedig új barátokat kéne gyűjtened és új lányokkal ismerkedned, legfőképpen pedig megismerni valakit, aki elfeledteti veled Őt.
Bocsi, de őszinte kérdésre őszinte válasz.
Lehet, hogy most neked csak körülötte forog a világ, amit teljesen meg is értek, ismerős, de nem biztos, hogy ez a legjobb. Én lány vagyok, és úgy kb tudom miről beszélsz én is voltam a lány helyzetében és pont ezért mondom, hogy ha most ennyire ragaszkodik a "csak barátság"-hoz az nem jelenti azt, hogyha nem lesz senkije, akkor rohan hozzád.
Azért drukkolok, hogy valami jó történjen, vagy így vagy úgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!