Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még remény? Várjak rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény? Várjak rá, vagy felejtsem el? Bőven lent

Figyelt kérdés

Buliban ismertem meg.Úgy éreztem, ő a leghelyesebb srác akivel találkoztam nagyon jól egyeztünk.Táncoltunk,beszélgettünk,röhögtünk egyszerűen jól éreztük magunkat egész éjjel.Aztán megcsókolt..majd a bulinak véget ért..elbúcsuztam és barátnőimmel hazamentünk(barátnőmnél aludtam).ez egy hete volt,és azóta nem jelentkezett nem beszéltünk...telefonszámom nem kérte el se semmi.érdeklődott másnap egy barátnőmtől felőlem, de mi nem beszéltünk.Jövő pénteken megint megyek ugyanabba a buliba...de fogalmam sincs ott lesz-e.

Megőrülök..csak ő jár a fejemben...felvegyem msn-en?vagy hagyjam békén..vagy várjam meg a pénteket hadlám mi lesz?

2010. júl. 15. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd fel msn-re, ha akarod. Abból még nem lehet baj.
2010. júl. 15. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Várd meg mi lesz,ne te menj utána.

Jó jel hogy érdeklődött felőled,de mit::Hogy a köv bulin ottleszel e?mert az jó.

De ha másról akkor miért nem kérte el a számod??

Várd ki mi lesz:-))

Sok sikert!!

2010. júl. 15. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:

várd meg a következő bulit, ha nem volt ott azután vedd fel msnre. Én is ilyen pasi vagyok, elvárom, hogy a nők utánam kajtassanak:) Remélem tudtam segíteni

23F

4/6 anonim ***** válasza:
vedd fel msn-re. Küldj egy képet is, hogy felismerjen. Meztelen a legjobb. copy nekem is :)
 5/6 anonim ***** válasza:
HIdd el nekem, ne vedd még fel msn-re, majd a buli után
2010. júl. 15. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat:)kérdezte a barátnőmtől hogy van-e hi5om,s mondta a barátnőm hogy letörölte..de a telefonszámom vagy msn címem nem tudta tőle elkérni..:(

köszi nektek:)

akkor megvárom a bulit:)

majd írok hogy milyen volt:D

2010. júl. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!