Mit tegyek ebben a helyzetben? Van még remény, vagy felejtsem el örökre? Nagyon elrontottam. :S
Megpróbálom röviden leírni: 18 éves koromban összejöttem egy fiúval (ő 19 volt), igazi lelki társam volt, szerettük egymást. Nem volt az a nagy szerelem, de rendben működött a kapcsolatunk. Még fiatalok voltunk, és másfél év után megbeszéltük, hogy külön megyünk, közös megegyezés volt. Kicsit élni akartunk mindketten, és beláttuk, hogy túl hamar találkoztunk. (Akkor ezt én is így láttam, de mára már máshogy gondolom).
Azóta nem láttam, ő sokkal messzebbre költözött. Azóta volt kapcsolatom mással is, de egyik sem működött jól, jelenleg is egy rossz kapcsolatban vagyok, ahol a bizalom nulla.
Nem tudom mi okból, de eszembe jutott az a fiú, egyik napról a másikra, ennyi év után, és csak rá tudok gondolni, hogy mennyire jó volt, sírok miatta, és nagyon bánom, hogy így alakult. Gondoltam, hogy felveszem vele a kapcsolatot, bejelöltem az iwiwen /pár hónapja/, akartam neki írni, de nem mertem, és most látom, hogy már van neki barátnője.
Szakításunk után kicsit szomorú voltam, de éltem az életem, buliztam, és most úgy jött elő, mintha tegnap történt volna.
Mit tegyek?? úgy érzem ezt örökre elrontottam
26/N
Semmit ne tegyél, ha már van barátnője! Hagyd békén!
Esetleg nézegesd az iwiw-et továbbra is, ha nem komoly a dolog, úgyis leszedi a fényképeket a lányról, és akkor írj neki.
Akkor akartam neki írni, amikor még nem tudtam róla semmit, de mivel van barátnője, így egyértelmű, hogy nem fogok neki írni.
Most is azt csinálom...nézegetem a képeit:(
Szerintem több ez, mint nosztalgia, ilyen még nem volt velem.
"jelenleg is egy rossz kapcsolatban vagyok"
A mostani rossz helyzetből menekülsz a szép élményeidbe, neked nem ő kell csak a régi szép fiatalkori szerelem.
Lépj ki a mostani kapcsolatból és keres igazi partnert, nem kapaszkodhatsz egy 6 ével ezzelöti tini szerelembe.
Hidd el hogy már ő se az akire te emlékszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!