Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak rá vagy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem és tudom, hogy énis tetszek neki mivel mondta. Majdnem minden este beszélünk neten és személyesen is gyakran beszélünk. Ő elmondta, hogy tetszek neki de ennyi nem lép és én mind várom h megkérdezi h leszeke a barátnője de ő nem kérdez semit. Szerintetek még várjak rá hogy megkérdezze vagy felejtsem el? 17/L

#megkérdei
2012. júl. 21. 10:32
 1/5 anonim válasza:

Szerintem meg varj ra :)

Nekem is volt ilyen... Tetszett egy srac es enis neki... Es utana egy par hettel kesobb meg kerte hogy legyek a bnoje szoval szerintem varj ra... :)

2012. júl. 21. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez? Szerintem is várj még kicsit. 18/L
2012. júl. 21. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Már régóta ismerjük egymást de kb 1 hónapja tart ez.
2012. júl. 21. 10:54
 4/5 anonim válasza:
Hogy ha 1 honapja tart akkor mindekeppen varj :)
2012. júl. 21. 11:56
 5/5 anonim válasza:
*mindenkeppen
2012. júl. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!