Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Felejtsem el vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Felejtsem el vagy várjak rá?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel 2 éve ismerkedtem meg és akkor rögtön bele is szerettem. Azóta szerelmes vagyok belé de különböző okok miatt (utóbbi időben azért mert barátja van) nem lett köztünk semmi. Egyszer egy éjszakát beszélgettünk át facen, akkor szóba került, hogy ő azt hallotta hogy én szerelmes vagyok belé, erre akkor (azóta sem értem miért) azt válaszoltam hogy mikor megismerkedtünk, akkor tényleg így volt de már nem. Akkor egy időre úgy éreztem hogy nem olyan nagy dolog ez, de azóta egy lányra sem tudok úgy nézni. A hét elején iszogatunk egy kicsit a haverokkal és egy kicsit felbátorodva írtam neki egy SMS-t, amiben megkérdeztem tőle hogy ha nem lenne a barátja akkor lenne e esélyem nálla, amire először a harátja válaszolt hogy jó lenne ha leszállnék a csajról, viszont rá egy napra irt Ő is, hogy ne haragudjak rá hogy nem válaszolt de nem tudta hogy erre most mit írjon

" te vagy a legjobb barátom, akinek mindent elmondhatok. tudom, hogy ez így neked szar, de nem tudok mit tenni :c azt meg nem akarom, hogy rosszba legyünk"

Ez volt a válasz "törzse"

Szerintetek lehet még esélyem a csajnál? Nem tudok más lányra úgy nézni, rajta kívül mindenkit csak barátnak tudok tekinteni.

16/F

2013. máj. 11. 22:27
1 2 3
 21/24 Hanariko ***** válasza:

"Minden maradjon ugy ahogy volt oke? Mar sokszor megjartam ezzel... fontos h ugyanolyan legyen mint voltm aztan majd lesz valami."

Szerintem ez elég egyértelmű.

2014. jan. 21. 15:21
 22/24 A kérdező kommentje:
neked lehet hogy egyértelmű, de számomra nem az, kifejtenéd pls?
2014. jan. 21. 16:01
 23/24 Hanariko ***** válasza:
Azt mondta maradjon mindegy úgy mint eddig. Eddig barátok voltatok nem? (vagy legalábbis nem jártatok) Tehát most sem akar többet.
2014. jan. 21. 17:24
 24/24 A kérdező kommentje:
mostmár értem! :/ Hát, azért reménykedek benne, mostanában nagyon sokat veszekednek a sráccal! :/
2014. jan. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!