Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, vagy varjak ra es tegyek vmit?
Bocsi az ekezetek miatt...
szval... most talalt ram az elso szerelem!:) ezzel nem is lenne gond... csak van nehany bokkeno.
tehat. Iden voltunk nyaralni kulfoldon ahol megismerkedtem egy sraccal aki abban a hotelben dolgozott ahol mi vtunk.es egesz joba lettunk, beszelgettunk meg minden..baratira fordult a kapcsolatunk... es en szep lassan bele szerettem. aztan hazajottunk. vegigbogtem az utat...
azota csak heti 1x2x tudunk beszelni fb-n a munkaja miatt... de nkm nafyon hianyzik :s
ja es o 20 eves en 15 vagyok.
szval szerintetek eselytelen h ez tobb legyen mint baratsag? Ba nem akkor mit kellene tennem h o is igy erezzen? Tudom h ennek magatol kell jonnie de o annyira nem ismer engem mint en ot..es hatha sikerulne. vmi kedves dologra gondoltam, ami meg nem nyomulas.
elore is koszonom a tanacsokat, valaszokat :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!