Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hazudtatok már a párotoknak ismerkedéskor, hogy felnézzen rátok? Azt mondják, a férfiak gyakran füllentenek kisebb dolgokat, hogy nagyobbak legyenek a nők szemében.
Mi értelme lenne? A hazugság később úgyis kiderül.
Ha valaki nem önmagamért szeret, akkor pedig nem fogok szerepet játszani egy életen át.
Az ismerkedésnél mindenki az előnyösebb oldalát mutatja, ez pszichológiai tény.
24/N
Kisebb dolgokat? Én még nagyobbakat is, igy maradok versenyben, más is ezt teszi.
Egyszer egy lánynak bemeséltem hogy plasztikai sebész vagyok, le sem tudtam magamról vakarni. Ha plasztikai sebész vagy sorban állnak az ajtód elött a nők. Valamilyen érthetetlen okból ez nekik fontos.
Kedves Utolsó, és mennyire égsz, mikor kiderül az igazság? :D
Csak az van rászorulva a hazudozásra, aki amúgy egy nagy senki. Érdekes módon, azok az emberek, akikre én felnézek (nem kifejezetten a foglalkozásuk miatt, hanem úgy általában mindenért), sosem hazudnak, mert az igazság is épp elég érdekes ahhoz, hogy ne legyen szükségük ilyen kicsinyes, ideig-óráig használó praktikákra.
Szóval megvan a hazudozós emberekről a véleményem. :D
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!