Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ráírnátok ebben a szituációban?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az egyik közösségi oldalon szexchateltetek egy lánnyal, kb. 8 hónapja írkáltok már egy-egy nap hosszabban, máskor 1-2 szót, párszor pedig 1-2 hétig semmit. Lefeküdnél vele, mert nem akarod kihagyni meg fel is izgat a csaj, jól néz ki meg minden. A szextalit azonban Te mondod le végül. Visszatart hogy barátnőd van X éve...A csaj a 8 hónap huzavona után egyszer csak törli magát az oldalról..Ha hetekkel/hónapokkal utána feltűnne újra az oldalon, tehát megint megtalálnád, ráírnál? B#szná a csőrödet annyira hogy anno eltűnt? Meg hogy elszalasztottad vele a szexet?2017. jan. 25. 07:49
1/8 anonim 

válasza:

Nem, ha lemondtam már egyszer a talit, akkor minek szórakozzak vele? Keresek valami közelben elérhető nőt, van még elég...
2/8 A kérdező kommentje:
A szituációban pont az a pláne, hogy a sztori szerint a tény hogy barátnôd van, visszatart és ezért mondtad le..Tehát lehetetlen hogy akkor egybôl uzsgyizol másra repülni mert a lényeg az higy betojtál és nem merted megtenni.
2017. jan. 25. 08:01
3/8 anonim 

válasza:

Bocs, jogos, ezen átsiklottam. Akkor, ha jelenleg nincs senkim, ráírnék, de sok reményt nem adnék magamnak, hisz egyszer már "átejtettem".
4/8 anonim 

válasza:

Egyszer már átejtetted, nem hiszem, hogy kapnál még egy esélyt.
Velem ugyan ez volt, meguntam, hogy nem képes dönteni, csak szexre meg nem fogok hónapokat várni, míg kitalálja mit akar.
Ha meg ennyire beijedsz, akkor egyáltalán minek kezdesz bele?
6/8 anonim válasza:
Ha már van barátnőm akkor eleve nemjárnék ilyen oldalakon hanem inkább a barátnőmmel foglalkoznék kb itt bukott a sztori
7/8 anonim 

válasza:

Ha ez valami novellaszerű akar lenni, akkor: 1/ ha valakinek van barátnője X ideje, akkor elég jellemtelen alak az, aki mellette ilyen szexcheteket folytat. Ha a barátnője lennék, és rájönnék, rögtön ott hagynám. De ha a fiúnak nem elég jó a barátnő, akkor hagyja ott, és sokkal előbb kellett volna azzal a lánnyal próbálkoznia. Annak a nőnek is elege lett abból, hogy csak szexchetelnek vele, és nem akarnak élőben találkozni. - De ha egyszer úgy döntöttem, hogy nem kell, akkor nem kell, nem jó,ha az ember nem tudja elhatározni magát valamire, de ha elhatározta, akkor ahhoz ragaszkodjon. Nem írnék rá, ez a lánynak lehet csak kellemetlen, hogy mi van, most meg sem talál az illető? Ne írj rá, de keress egy olyan nőt, aki kielégít minden szempontból, és ne chetelgess másokkal.
8/8 anonim 

válasza:

Eleve NE tegyük fel, hogy az egyik közösségi oldalon szexchateltelek, ha van partnerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!