Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek volna egy ilyen szituációban?
Figyelt kérdés
Szombaton elmentem az keresztbe sorolni haverommal, mikor mentem haza az szüleivel a blahan felszólított?egy lány, két nagyobb szenátorral és taskaval a hátán, hogy melyik busz megy az apolló utcába. Mondtam nem tudom, felszállt velem a 907re és beszélt én a keleti el leszltam a lány is. Beszélt folyamatosan, hogy azért van ilyen későn kinn, mert új munkahelye van a Nagyi palacsintazojban és megkérték maradjon jég bent ( akkor miért volt nála több nagy csomag) és, hogy amúgy tököli. Nem tudom merre van tököl. Annyit beszélt (kedves, arányos volt amúgy) hogy megkérdeztem kér-e egy kávét. Mondta igen és akkor elkezdett ki kezdeni velem hízelgő volt?mit ne mondjak, hogy majd legközelebb o fizet, mondom ok erre ő, akkor lesz legközelebb meg hasonlók. A távozóban megkérdezték mivel foglalkozom, mondtam buszsofor vagyok vidéken, és, hog vb pesten lakásom kiadva. Ő olyanokat mesélt, hogy 21 éves házas, most van valofelben, hogy van 2 lánya, de nem lehetnek vele... ne tudom mi volt igaz ezekből, de láttam, hogy problémás a csaj. Gondoltam?kávé vége és lépek is. Kint voltunk már a?buszra várva mire benyogte, egybsraccal megismerkedett a badoo-n és most jobb híján nála fog aludni,?o lakik az apollonutcaban, de?hogy a srác tuti vár a szívességet cserébe valamit amit o nem szívesen rész meg, mert nem olyan lány. De ha már így mi találkoztunk úgyis van pesten lakásom, szívesebben megosztaná velem az ágyat, meg amúgy is szimpi vagyok, meg rég aludt már valakivel. Én meg mondom őszintén mondtam neki, hogy erre zéró esély van, ismerlek 20 perce annyit tudok rólad, hogy glória a neved. És sajnos nem tudok segiteni. A stefánianal tapasztaltam, de akkor már mással beszélgetett a buszon. Ti mit gondoltok? Vagy bajban volt és akart aludni valahol, vagy qrva volt, vagy... Ti mit feltették volna, nekem volt aki azt mondta, miért nem vittem el a keleti ben egy motelba meg...-om majd elmegyek. De többen azt mondták, jól tettem, hogy koccoltattam, mert ki tudja ki milyen betegségei lehetnek, aki 20 perc után kb leszpott volna a wc-ben.2015. okt. 17. 13:14
1/4 anonim válasza:
megmutattam volna a knapém ha úgy gondolom hogy tényleg bajban van.
2/4 A kérdező kommentje:
Idegent, be a lakásba??? Soha! Főleg, hogy a tesom lakik a lakásban, ki tudja miféle, aztán visszajarna, fenyegetozni, hogy itt maradt az arány fukbevalo vagy ilyenekkel irasommal inkább oktató jellegű, hogy a könnyű bűneiért nem szabad mefgondolatlansagot csinálni!
2015. okt. 17. 13:34
3/4 anonim válasza:
Az ilyen csajokat jobb elkerülni.Ha már a két gyerekét sem nevelheti,ott baj van.Leírás alapján elég könnyűvérű meg problémás.
4/4 anonim válasza:
Gáz a nő is,meg az egész helyzet is,amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!