Mit tettetek volna ilyen szituációban? Nagyon durva volt.
Tegnap a liftbe beszáltt mellém egy 70 körüli bácsika,majd miután becsukódott a liftajtó,azt mondta nekem:"Ezek a liftek már nagyon régiek,rosszak.Múltkor egy veled egykorú lánnyal ragadtam bent egy órácskára.Ha veled ragadnék bent egy órára,biztos jól eljátszanék veled."
Hát erre nagyon megijedtem,nem tudtam,mit válaszoljak,szerencsére felértem az első emeletre,és menekültem.
Én szembe röhögtem volna, az tuti. Hagyjad már, 70 éves, simán leütöd!
Nekem egyszer egy csávó vette elő a farkát, biztos azt hitte, majd jól megijedek. Ehelyett előbb a farkára, majd rá, aztán az égre néztem, amolyan "ez tiszta hülye, nincs jobb dolga?" pillantással. Na, el is húzta a csíkot.
Ha megijedsz, azzal csak neki kedvezel. Vagy vágj semleges, v ilyen "ez megkattant" képet, de semmiképp ne félelemmel reagálj, mert ezek erre gerjednek.
Jaj, nehogy már beszarj egy ilyen dumától!
Ha egy 30 év körüli férfi mondja, ok, hogy megijedsz, de könyörgöm, egy 70 éves bácsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!