Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna ilyen...

Mit tettetek volna ilyen szituációban? Nagyon durva volt.

Figyelt kérdés

Tegnap a liftbe beszáltt mellém egy 70 körüli bácsika,majd miután becsukódott a liftajtó,azt mondta nekem:"Ezek a liftek már nagyon régiek,rosszak.Múltkor egy veled egykorú lánnyal ragadtam bent egy órácskára.Ha veled ragadnék bent egy órára,biztos jól eljátszanék veled."

Hát erre nagyon megijedtem,nem tudtam,mit válaszoljak,szerencsére felértem az első emeletre,és menekültem.

2011. szept. 10. 10:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Közölném vele, hogy ez kielégíti a szexuális zaklatás fogalmát.
2011. szept. 10. 10:34
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát én szerintem röhogtem volna egyet a bácsin, hogy mégis mit akarna már játszani ennyi idősen :P
2011. szept. 10. 10:34
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Én hordanék magammal vmi paprika sprayt vagy ilyesmit.És a nagyon határozottat eljátszottam volna egy ilyen dumával: igen,a pedofilokkal pedig a börtönben játszanának el jól.
2011. szept. 10. 10:35
 4/22 A kérdező kommentje:
sajnos abban az épületben csak lift volt,lépcső nem
2011. szept. 10. 10:36
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

Én szembe röhögtem volna, az tuti. Hagyjad már, 70 éves, simán leütöd!

Nekem egyszer egy csávó vette elő a farkát, biztos azt hitte, majd jól megijedek. Ehelyett előbb a farkára, majd rá, aztán az égre néztem, amolyan "ez tiszta hülye, nincs jobb dolga?" pillantással. Na, el is húzta a csíkot.

Ha megijedsz, azzal csak neki kedvezel. Vagy vágj semleges, v ilyen "ez megkattant" képet, de semmiképp ne félelemmel reagálj, mert ezek erre gerjednek.

2011. szept. 10. 10:36
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
én megmondtam volna neki hogy ha gy ujjal is hozzám merészel nyúlni,kitöröm a kezét,és feldugom a seggébe,a másikat meg felaprítom és megetetem vele.
2011. szept. 10. 10:37
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy egy 70 év körüli bácsika sokat tudna mit kezdeni,akármilyen nagy csődör volt is fiatalabb korában, valószínű csak járt a szája.
2011. szept. 10. 10:38
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak kártyázni vagy társasozni akart, és te vagy a perverz, nem ő.
2011. szept. 10. 10:41
 9/22 A kérdező kommentje:
hát nem úgy nézett ki,mint aki monopolizni akart volna
2011. szept. 10. 10:44
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Jaj, nehogy már beszarj egy ilyen dumától!

Ha egy 30 év körüli férfi mondja, ok, hogy megijedsz, de könyörgöm, egy 70 éves bácsi!

2011. szept. 10. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!