Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna ilyen...

Mit tettetek volna ilyen szituációban? Nagyon durva volt.

Figyelt kérdés

Tegnap a liftbe beszáltt mellém egy 70 körüli bácsika,majd miután becsukódott a liftajtó,azt mondta nekem:"Ezek a liftek már nagyon régiek,rosszak.Múltkor egy veled egykorú lánnyal ragadtam bent egy órácskára.Ha veled ragadnék bent egy órára,biztos jól eljátszanék veled."

Hát erre nagyon megijedtem,nem tudtam,mit válaszoljak,szerencsére felértem az első emeletre,és menekültem.

2011. szept. 10. 10:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Vannak jó erőben lévő bácsikák is ám. Nem tudom mekkora darab lehetett a fószer. A mi szomszédbácsink is 70 éves, de ha valami nehezet kell mozdítani, mindig őt hívom segítségül. De egy példa: Egyszer régen a vonaton késő este utaztam, alig voltak emberek, szembe leült velem egy nagy darab idős férfi hosszú kabátban és feltette a lábait a mellettem lévő ülésre és folyamatosan az arcomba bámult. Én felálltam átléptem az az ormótlan nagy lábait, és inkább kimentem a peronra. Erre utánam jött és elkezdte a nadrágját gombolgatni. Na szaladtam is a kocsikon keresztül míg végre találtam egy ismerőst és leültem mellé. Meg kell, hogy mondjam ijesztő volt. Én azóta irtózom az ilyen vén kéjencektől, nem ülök melléjük és egy liftbe sem szállnék be velük.
2011. szept. 10. 10:48
 12/22 anonim ***** válasza:
56%
Biztos hogy úgy megfenyegetem volna hogy összefosta volna magát, pedofil ge....i
2011. szept. 10. 10:48
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Lépcső nincs, csak lift? Na ne, akkor mi van, ha elromlik a lift, meg hogy viszik fel a bútorokat? Nehogymár ilyen van!

Magyarországon volt ez?

"Egyetlenegy" helyen tudom ezt elképzelni, az ún. németalföldi háztípusban, valahol Nyugat-Európában. Ott történt ez?

2011. szept. 10. 10:50
 14/22 A kérdező kommentje:
nem,Szlovákia talán legmodernebb kórházában,itt már csak lift van,de több is egy helyen,a bácsika nem tudom,miért mondta,h öreg a lift
2011. szept. 10. 11:14
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne félj az ilyen vén kecskéktől, csak újra férfinak akarja érezni magát. Ha azt mondtad volna, hogy ok, ott pisilte volna össze magát.
2011. szept. 10. 11:48
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
utolsó xDD
2011. szept. 10. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
73%

Ha csak lift van, az nem lehetséges, mert tűz esetén lépcsőn lehet csak közlekedni, a lifteket le kell zárni. Persze vészlépcső biztosan van, csak azt tűz esetén szabad használni. De attól még furcsa, hogy nincs rendes lépcsőház. Jön egy klausztrofóbiás, és jól megszívja. Vagy egy orvosnak sürgős ügye van, és várhat a liftre, nem rohanhat fel a lépcsőn. (Igaz, erre van speciális liftkulcs is, de minden apróságért nem célszerű használni.) Meg mi van, ha áramszünet van, akkor csak 1 lift megy generátorról, és mindenki jó nagyot szív?

Az építészt meg jól p*csán kellene rúgni!

2011. szept. 10. 12:24
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Modern kórházban öreg lift kissé paradox lenne.
2011. szept. 10. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
"Bírná a szíve, papa? Nem vennék a lelkemre egy emberölést."
2011. szept. 10. 12:27
 20/22 anonim ***** válasza:
41%
Figyi. Gyakorold otthon a tokonrugast egy fotelon vagy mittudomen. Ha jon a pillanat vesd be az ilyen bacsikak ellen.
2011. szept. 10. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!