Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak vissza válaszként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak vissza válaszként az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés
Egy buliban láttam meg egy fiút, szimpatikus volt, helyesnek tartottam. Őt ugyan nem ismertem, de a barátait igen. egy-két hét múlva a facebook kidobta oldalt többek közt az ő profilját is, és én ismerősnek jelöltem. Visszaigazolt, azután írt, hogy szia, hogy-hogy bejelöltél? Erre mit válaszolhatnék? Nem akarnám kiteregetni minden lapomat azzal, hogy szia, csak azért mert tetszel. :D

2016. márc. 2. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Szia, csak mert nedves a bugyim, ha rád nézek...
2016. márc. 2. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Mekkora pancser vagy. Bejelölöd mert tetszik, de nem mondod meg. Őszinteségből jeles. Így aztán sikered lesz... hahaha
2016. márc. 2. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

nőre nem mondjuk, hogy pancser :)

írd neki azt, hogy a hogyhogy egy szó :P

2016. márc. 2. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem töröld inkább le. Úgysem jöttök össze. A pasik nem bírják az ilyen nyomulós pi..ákat. Ezért is lepődött meg. Talán megdugna egyszer. De akkor is te sérülsz.
2016. márc. 2. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező - írd meg nyugodtan, hogy tetszik neked.

# 4: komoly? Ha egy nő kedvezményez, máris rossz?

2016. márc. 2. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Láttad,hogy az ismerõsi csoportodba tartozik és szimpi volt :D
2016. márc. 2. 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Nehogy őszinte legyél, mert az olyan ciki?!

És az sem mond el neki, hogy mennyire szeretnéd látni élőben,mert sokkal jobb a képét nézegetni esténként a sötétben egyedül.

Aki kockáztat az nyer....az élet így működik!!! :)

2016. márc. 2. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy eséllyel már így is levette, hogy azért jelölhetted be, mert érdekel :)

Nehéz olyan okot írni, ami hihető...ha pedig valami átlátszó dolgot írsz, azzal úgy gondolom magadat hozod kellemetlen szituba. Szóval én vagy őszinte lennék, vagy hagynám.

2016. márc. 2. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok és szerintem írd meg neki az igazat. Hogy láttad egy buliban, ismered a barátait és ő is szimpatikus neked. Nem kell túlbonyolítani és valami kamu indokot sem kell kitalálni. Ha meg magától írt neked, akkor szerintem jó eséllyel te is szimpatikus vagy neki. Ha nem lennél, vagy nem érdekelnéd egyáltalán, akkor csak visszajelölt volna max, mert látott, de nem írt volna rád.
2016. márc. 2. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Férfiként egyetértek az előttem szólóval.

Sok sikert a továbbiakban!

2016. márc. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!