Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Mikor ti átvertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mikor ti átvertek egy nőt mit éreztek?

Figyelt kérdés

Átvertek egy nőt, lefektetitek, és hagyjátok h belétek szeressen,mert nektek az olyan jó. A másik fél viszont nagyon szenved,ebbe bele sem gondoltok? Ezt élvezitek.. Tényleg ilyen szivtelen minden férfi?

Aztán mentek egy másik nőhöz már ő is igaz szerelmetek,és az előző nő szenved h milyen boldog azzal a másikkal.

Közben meg szivatásból az excsajnak ir egy rövid üzit h szereti. Blabla. Nekem már szószerinti szivfájdalmam van,mivel bizonytalanságban hagy az illető, élvezi h kihasznált,és még bele is estem, éreztem h ő az igazi,de tényleg úgy viselkedett, olyannak tűnt. Nekem ez nagyon fáj,ő viszont boldog egy másik nővel. Ha velem játszott, meg ha tényleg szeretett volna akkor legalább mondta volna a szemembe h nem vagyok neki elég jó.

2017. jan. 31. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Vagy netalán azt gondolták ezek a nők,hogy ők megbánthatnak, megalázhatnak másokat,de az ő életecskéjük happy lesz teljesen? Hát nem!
2017. jan. 31. 20:04
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Aki sfej az sfej ezzel nincs mit tenni, de a te érzéseidért te vagy a felelős nem a paraszt.

30/f

2017. jan. 31. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Tök érthető, hogy így ki vagy akadva, de ez van, fogadd el. Vannak idióta emberek, és te pont belefutottál egybe. Persze idővel majd jobb lesz. :)
2017. jan. 31. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem vertem át senkit. Mindig megmondom, hogy mit akarok, vagy épp mit nem.

Efyébként is, akit át lehet verni ilyen átlátszó módon, annak szüksége is van erre tapasztalatszerzés miatt, különben egy naív kislány lenne egy életen át.

2017. jan. 31. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Most azért mert veled kib@@sztak, még nem minden férfi ilyen.

30N

2017. febr. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!