Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Átvertek, hogy lehet ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvertek, hogy lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Most úgy érzem vége az életemnek.. nem tudom elhinni, hogy az, akibe szerelmes vagyok, átvert. Hogy tudta megtenni? Hisz ő is szeretett, igaz már egy ideje láttam rajta, hogy elmúlt nála, de mért nem volt őszinte? Hogy lehet ezen túljutni? Próbáljam meggyűlölni? Hisz annyiszor hazudott, és hátha így könnyebb lenne. Valakinek van valami ötlete, hogy lehet ezt feldolgozni? Én őszintén szerettem.
2021. ápr. 24. 06:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
30%

Ez mekkora szívás a nőnek. Egyedülállo anya lesz. Ilyen alapra hogy a pasi már most is félrekacsintgat nem lehet építeni semmit.

A pasi meg 100 hogy nem akart gyereket. Csak most meg ki se mer lépni. De félre fog járni az 1000 biztos.

Te meg inkább röhöghetnél az egeszen hogy ilyen marhák vállalnak gyereket. Nem normális egyikse. Örülj hogy nem ilyen pasival kell járnod!

2021. ápr. 24. 07:18
 12/39 anonim ***** válasza:
46%
A szokásos a "nők a bunkókra buknak, majd jól beszopják" eset. Nem tudsz mit tenni, ez genetikailag kódolva van.
2021. ápr. 24. 07:18
 13/39 anonim ***** válasza:
84%

És örülj hogy te nem sirsz terhesen vagy majd kisgyerekkel. Mert teged is lazán felcsinalt volna az ilyen

11.

2021. ápr. 24. 07:20
 14/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini, csak sosem érdekelt még ennyire senki. Volt sok pasi az életemben, de egyszerűen nem fogott meg egyik sem, max kis ideig, de túlléptem rajtuk hamar. Ő annyira kedves volt velem.. tudom, azt hiszitek buta vagyok, de valóban szeretett, és otthagyta volna a nőt, csak én elrontottam pár dologgal (veszekedések, mert zavart hogy ott a nő, és minden másba belekötöttem, de ő nem tudta, hogy mi az igazi ok), és ezek miatt kiábrándult belőlem. De teljesen egyértelműen sosem mondta.. én pedig tudtam mi lesz, éreztem, de ha valaki már szerelmes, akkor késő minden, akkor már nem lehet magamnak megmagyarázni, hogy rossz embert szeretek.
2021. ápr. 24. 07:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam, bár szenvedek rendesen..
2021. ápr. 24. 07:25
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Magadat sajnálod. Hogy lehettél ilyen buta, stb... Gondolom olyanokat mondott amit hallani szerettél volna..

Ez a típus az akinek alacsony az érzelmi intelligenciája.. neki az a lényeg, hogy használjon! Tedd fel a kérdést magadnak, hogy erre van-e szükséged?

Hidd el én is futottam már bele ilyen típusba... Nem is olyan régen, nehéz volt beismerni magamnak, hogy kihasznált és csak játszott velem.. de majd lesz jobb, bármennyire fájt amit okozott..

2021. ápr. 24. 07:32
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem te szenvedsz ebben..hanem a nője fog elég rendesen..

Örülj hogy nem te vagy a helyében.

2021. ápr. 24. 07:32
 18/39 A kérdező kommentje:
Igen örülök, ezért is nem mentem bele komoly kapcsolatba vele, hisz láttam mit tesz a másik nővel.. örülök, de basszus az érzéseim nem múlnak el akkor se.. rossz
2021. ápr. 24. 07:54
 19/39 A kérdező kommentje:
Legszívesebben azt mondanám most a pasinak, hogy elmondja a nőnek miket csinált, vagy mondjam el én? De nem akarok lesuüllyedni ilyen szintre. Csak annyira jól esne..
2021. ápr. 24. 07:57
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"és otthagyta volna a nőt, csak én elrontottam pár dologgal (veszekedések, mert zavart hogy ott a nő, és minden másba belekötöttem, de ő nem tudta, hogy mi az igazi ok), és ezek miatt kiábrándult belőlem"

Miért veszekedtél vele, ha nem volt köztetek semmi? Elhallgatod az igazságot. Csak úgy nem veszekedtél volna vele, ha csak "beszélgettetek" volna. Csak azt hiszed, hogy szeretett, mert ezt akarod hinni. Az ilyen pasik csak magukat szeretik.

2021. ápr. 24. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!