Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiket sokszor átvertek a pasik! Ti ezek közül melyiket választanátok?
1. Ezentúl ti is minden férfit megcsaltok,átvertek.
2. Ezentúl hallani sem akartok párkapcsolatról egy jó darabig, és mindenkit elutasítotok.
(Csak őszintén,akit meg leszólnak,majd megvédem :)) 22/L
Az elso opciohoz nem lenne gyomrom. A masodikat most a jelenlegi helyzetemben jobban eltudom kepzelni. Mind a ket exem jol atvagott, az egyik csalt ossze-vissza, a masikrol csak sejtesem van, de valoszinuleg az is megtette. Es mielott mindenki arra gondolna, hogy vmi gazdag, kigyurt, jokepu nocsabaszokrol lenne szo, hat nem, nagyon nem. Pont az ellentete.
Elegem van, lelkileg ossze vagyok torve es baromira bizalmatlan vagyok most mar a ferfiakkal szemben. Szerintem nincs mar olyan aki nem csalna meg egy ido utan a parjat...
Az első opcióval az a baj hogy pont annak kellene vissza adni aki ugyanezeket tette veled,ha lenne lehetőségem én így választanám az első opciót. Pl kibékülni vele(ha lehet) és a földbetaposni. Olyan emberrel aki engem nem bántott azzal semmi képp nem tenném.
Ha az elsőt kipipáltuk jöhet a második opció😅.
A harmadikat választanám, azt, hogy tanulok a hibáimból, szedek magamra emberismeretet, és többet nem én leszek a csaj, akit átvernek, megcsalnak, mert jó társat választok magam mellé.
22N
Az első kizárt, inkább a 2.
Viszont nem utasítok el vkit csak azért, mert engem átb<aszott az előző párom, ha egyébként meg szimpi lenne a srác+még tetszik is.
Én egy harmadik opciót választottam. A barátom megcsalt, szakítottunk. Lett új barátnője, de közben engem sem tudott elfelejteni. Kihasználtam a helyzetet, és lefeküdtünk, tehát megcsalta az új lányt is. Erről természetesen volt bizonyítékom, mert chaten beszéltük meg a találkozót, és hogy mennyire kívánjunk egymást. Az egész beszélgetés ment a barátnőnek :) Az ilyen férgek csak ebből tanulnak. Most 2 szék közül a pad alá esett. :D
De csak azért, mert előtte sokan átvertek, én nem fogom megcsalni a következő barátomat. Nem ő tehet róla. És ugyanúgy megszavazom mindenkinek az alap bizalmat, maximum kicsit óvatosabb leszek ismerkedésnél.
Mindenki a tanult mintái alapján választ párt. Gondolom szülői oldalról van akkor valami bibi nálad, ami alapvetően nem baj, csak ahhoz, hogy ne felszínes kapcsolatokat találj, fel kéne ismerni, hogy valószínűleg veled van baj és nem a srácokkal.
Tudom ez erős mondat, mert a felszínt nézve te vagy az áldozat, de belül azért valahol te is érzed, hogy van valami gond veled is (gondolom). Aminek a legjobb bizonyítéka az első pont amit leírtál. Felnőtt, érett ember nem gondolkodik haragon vagy gyűlöleten és legfőképp nem akar ártani másnak, még ha a másik ártott is neki. Írhatnám persze, hogy a korod miatt még messze van a toddler brain kinövése (jó 8-10 éved van addig) de az ilyen szintű gyermeki hozzáállás sajnos azt vetíti előre, hogy ha nem találsz egy erős érzelmi intelligenciával rendelkező férfit (amire csekély az esély) akkor fixen ugyanilyen kapcsolatokba fogsz beleválasztani.
Árulkodó még a 'mindenkit elutasítok' szóhasználat is, mivel ez is azt mutatja, hogy alapvetően egy felszínes értékekben hívő ember vagy (aki lehet szép, de aki csak abban hisz, hogy a szépség elég, az bizony csak olyan emberekkel találkozhat akik szintén felszínesek - egyszerűbben, Trabanttal ne akarjon senki sem Ferrari élményt) mivel ezzel a két szóval máris a férfiak felé helyezted magad (te választasz, téged keresnek a srácok...stb)
Nem viccelek, tényleg az segíthet neked a legtöbbet ha inkább nem ismerkedsz és egy pici önismeretet próbálsz gyakorolni. Pl. olvasással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!