Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Döntéshelyzet, nők mit választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntéshelyzet, nők mit választanátok?

Figyelt kérdés

Lányok, nők!

Két választásotok van, tegyük fel.

Adott két férfi, az egyikkel működik a kémia, viszont nem beszélgettek sokat, nem érdeklődik a srác utánatok, viszont szinte amint meglátjátok nedvesek lesztek VAGY kevésbé intenzív srác, akivel bármiről el lehet beszélgetni, megnevettet, érdeklődik és érdekled.... Melyiket választanátok? Mert nálam ez a szitu, és döntésképtelen vagyok, legszívesebben a kttőből gyúrnék egyet.. :( 21n

2017. júl. 25. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem valasztasi helyzet. Max. annyiban, hogy az elso megdugjon es azutan alljon-e tovabb vagy meg dugas elott. Az egyetlen valodi opciod a kettes, ha kapcsolatot akarsz.
2017. júl. 25. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mivel az elsőben vagyok,így a másodikat,mert fontos dolgok egy kapcsolatban amiket leírtál...
2017. júl. 25. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Válaszdd az elsőt, dugtok párszor és kész. A második jobbat érdemel nálad.

23/L

2017. júl. 25. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a másodikat válaszd szerintem. Neki elég csak beleköpni a markába, viszont az elsőből embert kell faragni.

31/f

2017. júl. 25. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Második! Nagyon rossz olyan szekér után futni ami nem vesz fel. A kémia kevés, ha fejben még gyerek a másik és csak dugni akar. A másodikat megkedvelheted és kialakulhat szerelem is akár, utána jön a többi. A kémiással sok dolgod lenne és lehet hogy a rövidebbet húzod még úgy is hogy mindent beleadsz.
2017. júl. 25. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen a 2.-at választanám,mivel nem tudnátok csak testi kapcsolattal meglenni életetek végéig :)
2017. júl. 25. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket sem választanám. Az első jó dugópajtinak, pár alkalom és el is múlik ez a nagy szenvedély, a második meg fantasztikus barát. De nem romantikus értelemben. Jól mondod, egy valódi párkapcsolat a kettő ötvözete, egy és ugyanabban az emberben valósul meg. Én nem tudnék olyan valakivel összejönni, aki csak szellemileg stimulál de fizikailag annyira izgat mint egy fakanál. Az ilyenek barátzónába valók, akármilyen kegyetlenül is hangzik.
2017. júl. 25. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!