Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján választanátok?
Az a helyzet, van 4 lány akivel randizgatok. Mind a néggyel le is feküdtem már, szóval vannak statisztikáim.
De a helyzet a következő
A: jó az ágyban, nagyon jól érzem magam vele,nem klappol minden de jó beszélgetni elmenni bárhova
B: Jó az ágyban, nagyon mutatós, de igazából nincs több benne
C: A legjobb az ágyban, hol jó vele lenni hol rossz, az elsővel jobban érzem magam
D: Vele érzem magamat a legjobban, de förtelmes az ágyban, mint egy darabfa
Nekem az A jelöltre esett a választásom. Nem segítséget kérnék, csak felvetődött a kérdés,hogy ti mire voksolnátok :)
Meggyőződésem, hogy kamu a történet, de értem a kérdést, és annak van is teteje.
Egyértelműen D. Ha nemcsak igényeid vannak, hanem értesz is a nőkhöz az ágyban, akkor egy hideg lányból féktelen nőstényt lehet faragni, nagyon gyorsan.
Rögtön utána C. Ha te vonzó személyiség vagy, akkor megszelidíted, és egy izgalmas nővel élhetsz.
A B miatt irigyelnének, de könnyen el is veszíthetnéd, mert másnak is fájna rá a - foga, tehát kiesik.
Az A pedig lehetne a B-terv arra az esetre, ha D-t nem sikerülne megvadítanod, és C mégis idegesítő. :)
A valóságban persze rontja a helyzetet, hogy a nők is választanak, ha pedig rájönnek a párhuzamosságra, akkor kereshetsz Z-t. W-t, vagy Y-t. :D
Az A-t.
De ti ostoba férfiak,úgyis nektek a C kell.
Aztán jöhetsz sírni,hogy megcsaltak...
A, D-aki förtelmes az ágyban, azzal még meg lehet beszélni a vágyaidat, lehet ,,tanítani", és utána sokkal jobb :)
A-Nincs 2 egyforma ember, nem kell hogy minden klappoljon!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!