Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves csajok! Az alábbi két pasi közül kit választanátok inkább?
Első:
* 22 éves intelligens/céltudatos egyetemista mérnökhallgató, aki még tanul, pályakezdőként sem fog nagyon sokat keresni, de 3-4 év múlva már egzisztenciálisan elég stabil lesz
* albérletben lakik és egy 1 milliós kocsival közlekedik, de szívesen igénybe veszi a tömegközlekedést vagy a kerékpárt is.
* érzelmes és empatikus, mindenről el tud veled beszélgetni és mindenben segítséget nyújt
* rengeteg helyre elmegy veled (mozi, színház, kiállítás, sportesemény)
* elég alacsony (<173) és vékony illetve igényes, helyes arcú, de nem az a tipikus borostás álom jóképű forró pasi
* kicsit önbizalom hiányos ezért a keményen bulizás nem a világa, de lazulós helyekre (borfesztivál, nyugis iszogatás, szolid fesztiválozás) szívesen elmegy bárkivel
Második:
* 26 éves autószerelő, vállalkozása van és elég jól keres (400-600k nettó), mivel állandóan melózik, úton van, seftel, sokszor hétvégén is
* nem kifejezetten romantikus, de azért természetesen szeret téged
* elég heves vérmérsékletű, könnyen felhúzza magát és sokszor bunkó/lenéző az emberekkel
* ritkán visz el valahova, de akkor is maximum egy autós találkozóra egy fesztiválra vagy egy low-budget nyaralásra, ahol már másnap az ügyeit intézi, mert valami probléma jött közbe ezért nem sokat foglalkozik veled
* elképesztő az ágyban és nagy a szerszáma
* magas és sportos/izmos testalkatú
* tisztában vagy vele, hogy nagy nőfalú és már két korábbi barátnőjét is megcsalta
* nagyon sok időt tölt a haverjaival akkor is amikor esetleg szeretnél valahova menni vagy otthon látni és emellett rendszeresen részeg
* van egy-két "kétes hírű" üzlettársa, akire általában azt mondják, hogy a szeme sem áll jól
* a rokonai nem éppen kulturáltak és szimpatikusak, de biztosít arról, hogy ritkán fogtok velük találkozni
* saját prémium minőségű (Audi/BMW/Merci) kocsija és családi háza van
Ja és mielőtt valaki kitalálja, hogy a kettő vegyítve vagy egyiket sem...Nem véletlenül írtam le pont ezt a két jellemet. Ezek közül melyikkel járnátok "szívesebben"? Azt is írjátok le, hogy a nem preferált pasiban mi az, ami kizáró ok vagy előnytelen. Valamint azt, hogy a választott férfi esetében mi az amiben kompromisszumot kell kötnötök, hogy elfogadjátok őt.
Ha tartós kapcsolatról van szó, akkor az elsőt, mert ilyen pasival hosszú távon jobban összeillünk, és olyan értékeket képvisel, amik számomra fontosak.
Ha csak szex és más semmi, akkor a másodikat, mert ott lényegtelenek a belső értékei, és nem várok mást, mint hogy rendesen le legyek rendezve, másra meg ez a típus nem alkalmas.
Külön előnye, hogy nem kell attól tartani, hogy összetöröm a szívét, ha netán szerelmes lenne, mert pont nem az a típus, aki hajlamos lenne ilyenekre.
Tehát az a kérdés, hogy te mit szeretnél? Dugni párszor és mehettek ketten kétfelé, vagy tartós kapcsolatra vágysz?
Azt még hozzátenném, hogy az anyagi helyzetük részemről a "lesz.arom" rovatba került, mert egyedül is stabil anyagi helyzetet tudtam teremteni, tehát pont nem érdekel se a kocsija, se a lakása. Van sajátom.
és milyen audi/bmw/merci?
Mert ha vmi 10-20 éves dolog, akkor lehet meglátják és be se ülnek mellé :DDDDD
bocsi, pasi szempont x)
Ugyan 30 felett vagyok, de 10 éve is így gondoltam.
Mindenképpen az 1-est.
Miért? Magam is mérnök vagyok, szeretek beszélgetni, szeretem az empatikus, intelligens embereket és a kulturális programokat.
A bunkó/lenéző embereket ki nem állhatom és a rendszeresen részeg kitétel pedig minden egyéb pozitív tulajdonságot lenullázna, ha lenne neki. A nőfalás, megcsalás szintén kizáró ok.
A sportos alkat nem hátrány, de nem is sokat számít, főleg, ha ennyi számomra tolerálhatatlan egyéb tulajdonságai is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!