Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, nők! Ti melyik pasi "tipust" választanátok (akár "csak" barátnak), melyik szimpatikusabb, vonzóbb számotokra látatlanban?
Egy olyan férfit, akinek semmije sincs, de mindent odaadna értetek, vagy egy olyat, akinek mindene megvan, de igazából semmit sem adna önként?
Ne szó szerint vegyétek. Kicsit filozófiai a kérdés, de biztosan értitek, mit jelent.
A 2. a ferjem lenne, az 1. a szeretom. (telomon nem mukszik az ekezet most)
25 / F
Az első valóban lehet javítani, hacsak nem a lustasaga miatt nincs semmije, vagy azért mert szereti elverni.
és ezek utan az a jérdés h most h nincs semmije mindenét (azaz a semmit)oda adná, de ahogy lesz valami nem e lesz ő is önző.
a 2. meg nem szeret igazán ha nem ad...mert aki szereti a másikat az ad, szal ezt tuti nem választanám
Kedves 4-es válaszadó:
A kérdésben is ott szerepel, hogy "akár barátnak", szerintem a Tisztelt 3-as írótárs is erre célzott. :)
DE! Amúgy egy sajnálatosan széles körben elterjedt "trend" az is, amit te említettél. Nem akarok általánosítani és nem is tudom elítélni az ilyen látásmódú nõket (ugyan kinek kell egy csóró lúzer, ha pénzes alfahímek is vannak?), mert mindenki a legjobbra hajt, de akkor is szomorú, hogy ez már a legbensõségesebb emberi kapcsolatokra (amelyeknek ugye valami egészen más kellene, hogy legyen az alapja és mozgatórugója) is vonatkoztatható.
csak barátnak az első tökéletes, a második semmire nem kell
viszont az elsővel nem lehetne olyan kapcsolatot kialakítani, amilyenre igényem lenne
1. választanám mindenképp.
Világ életemben ilyen emberekkel voltam körülvéve. Ha szinte nem volt semmink akkor is adtunk.
Az önző,fösvény férfiak nem érdekelnek és én se őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!