Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, nők! Ti melyik pasi "tipust" választanátok (akár "csak" barátnak), melyik szimpatikusabb, vonzóbb számotokra látatlanban?
Egy olyan férfit, akinek semmije sincs, de mindent odaadna értetek, vagy egy olyat, akinek mindene megvan, de igazából semmit sem adna önként?
Ne szó szerint vegyétek. Kicsit filozófiai a kérdés, de biztosan értitek, mit jelent.
Ez a kérdés komoly?
Egyértelműen az 1-es.
És gyanítom te olyan vagy mint az 1-es.
Csak kérdezem ha semmilye sincs mit tudna adni?
Elgondolkodtató...
Mint ahogy az is hogy a legtöbben azt írják ezen lehet változtatni... hát aki csak a napot lopja és semmilye sincs nem nagyon szokott megváltozni, főleg nem a két szép szemünkért.
A másik akinek mindene megvan de semmit nem ad önként, viszont simán megváltozhat ha megtalálja a megfelelő társat. Ja és nem kell önként adni, de ha kérem akkor segítsen.
Az én páromnak a kapcsolatunk elején kevesebb volt, mint most, akkor jobban szerettem.
Most, hogy több van megváltozott... De 9 év az 9 év és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!